Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 Sportback 1.8

Rinor81
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אחי רכש אאודי A3 ספורטבק 1.8 עם 180 סוסים אבל היה קטע שלא אהבתי...

רשימת האבזור שמקבלים רשומה על הדף ואז בשורה מתחת רשום גם כי דגמי 1.8 מגיעים בנוסף עם תוספת של: יש שם רשימה של תוספות, נראה לי חיישן גשם וחיישן אור...וגם חישוקי אלומיניום 5 צלעות קינקט 17"

כשביקשתי לראות דוגמא, הסוכן הסתכל על הדף לראות מה כתוב ומה מקבלים, אני רואה שהוא מסתכל כמה שניות ואז אומר לי שמה שבתצוגה זה מה שאני מקבל ושם זה אכן אותו צמיג (גודל וחתך) אבל 10 צלעות

לא אהבתי את זה, אני לא אמור להוסיף וזה לא בחבילת SHARP, זה גם הדף שמופיע על הסטנד ליד הרכב...אני אמור להתעקש על זה לדעתי - מה דעתכם?

נכון שזה לא משהו כזה משמעותי אבל לדעתי 5 צלעות נראים הרבה יותר יפה, ספורטיביים וקרביים על הרכב לעומת 10 שנראים יותר חלש ופשוט, אני לא יודע מה לעשות כי אחי כבר שילם את כל הכסף ובכל זאת זה לא מעט כסף...

מלבד זאת, דעתכם על הרכישה? הוא החליף אקורד 2008 עם 2 ליטר באאודי הזו.

תודה לכולם!

פורסם

אני הזמנתי את ה 1400 עם חבילת השארפ

והסבירו לי שזה אותו תוספות של ה 1.8

אותו חישוקים

ההבדל היחיד זה הכיסאות. ב1.8 יש שילוב של עור אלקנטרה

ב 1.4 אין את זה

זה ההבדל היחיד

היבואן הקמצן החליט לא ליבא את החישוקים שדיברת עליהם

החישוקים האלה הם מאוד יפים

והם קימים רק בדגמי s3

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
אני הזמנתי את ה 1400 עם חבילת השארפ

והסבירו לי שזה אותו תוספות של ה 1.8

אותו חישוקים

ההבדל היחיד זה הכיסאות. ב1.8 יש שילוב של עור אלקנטרה

ב 1.4 אין את זה

זה ההבדל היחיד

היבואן הקמצן החליט לא ליבא את החישוקים שדיברת עליהם

החישוקים האלה הם מאוד יפים

והם קימים רק בדגמי s3

טוב, אנחנו לא רכשנו את חבילת השארפ אז הריפוד שלנו הוא בד רגיל.

לגבי הג'אנטים זה ממש לא בסדר לדעתי כי בוא נגיד והם לא מייבאים יותר, זה רשום במפרט ואני רוכש את הרכב, אח"כ מתברר לי שזה לא הג'אנט הזה אז לדעתי שיביאו לי משהו אחר במקום, הרי הם פה לא בסדר, לא ככה?

לא אהבת את החישוקים,על זה פותחים שירשור?,אוקי.

השרשור הוא לא על הג'אנט אלא על העיקרון. בנאדם משלם 180,000 ש"ח על רכב ולא מקבל מה שרשום על הדף, כן לדעתי אפשר לשאול את עצת החברים אם יש לו על מה להתווכח פה ואולי לבקש משהו אחר בתמורה.

פורסם

כן המפרט שלהם שונה ממה שקיים בפועל

הייתי בסוכנות הראשית ביקשתי לראות את המכונית

אתה לא תאמין.אין להם קטלוג אחד בכל הסוכנות

אני הזמנתי את הרכב עם חבילת השארפ

אני חושב שזה אותו חישוקים

אם כבר שילמתם כסף .אז אני חושב דלא יהיה סיכוי להוציא

מהם פיצוי או משהוא

פורסם

לא מתאים לך, אל תקנה מהם.

למזלך עלית על ההבדלים לפני/במעמד הרכישה והייתה לך אפשרות לבטל.

תאר לך את עוגמת הנפש שלך במעמד קבלת הרכב שהיית מצפה לדבר אחד ומקבל דבר אחר

פורסם

יש שם ברדק. כשהתעניינתי לפני חודשיים במפרטים, על כל רכב שהיה באולם איש המכירות הוסיף שהיום זה כבר מגיע עם אבזור אחר. בתכלס לא היה להם להראות לי בשום צורה איך נראה הרכב שנתנו לי עליו הצעה. על ה- A3 ספציפית אני זוכר דיון ארוך בין שני אנשי מכירות שלא היו סגורים על המפרט.

פורסם

אצלי גם היה סיפור דומה, אני הזמנתי רכב מדגם מסויים ובקטלוג היה כתוב שכול הדגמים מגיעים עם רצפה כפולה בתא מטען.

אני הזמנתי את הדגם הידני ולא קיבלתי את התוספת הזאות.

אחרי שהתקשרתי כמה פעמים לייבואן הם הזמינו והתקינו את החלק הנ"ל.

עלות החלקים הייתה בערך 1000 דולר.

אבל הם דרשו שאני אחתום אל מסמך שאני לא אפרסם את הסיפור.

פורסם

יש להם באולם התצוגה רכב a3. שהוא בא עם דני דלתות

1.8 עם חבילת שארפ

והם מסבירים לך מראש. שהרכב שתזמין זה

אותו רכב.חוץ מהכסאות שהם עור ספורט מיוחדים

החישוקים על הרכב הזה גם לא באים בחמשה צלעות

חמשה צלעות מגיע לארץ רק על ה s3.והוא מאוד יפה

פורסם

בהחלט לא מתאים כל הקטע ואשכרה ישראלי לגמרי,

ברור שאחי לא יבטל את הרכישה בגלל ג'אנטים אבל כל ההליך וההתנהלות מאוד חובבנית וישראלית, בוא נגיד שבחו"ל זה לא היה קורה.

פורסם

ה kinetic "17 הוא אכן 5 צלעות , אבל זה הוא בדיוק שמקבלים בחבילת השארפ.

http://configurator.audi.co.uk/controller?next=exterior-page&mandant=accx-uk\

הוא נראה 10 צלעות אבל כל שתי צלעות נחשבות לאחד , לפעמים כדאי לבצע חיפוש באינטרנט כי לצערי אנשי המכירות בישראל לא יודעים כלום אפילו סתם פרטים , פעם נתקלתי במישהו שלא יודע שיש בכל צבע , צבע רגיל וצבע מטאלי .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

הנקודה, האם אני יכול להתעקש בכל זאת לקבל משהו אחר כי בכל זאת זה פאק שלהם ואני מבחינתי כקונה אמור לפי מה שרשום לקבל 5 צלעות...בוא נגיד ננסה, מה כבר יש להפסיד? אבל באמת חבל על צורת ההתנהלות החובבנית הזו.

פורסם

בחיי שאני לא מבין מה אתה שואל.

אתה שואל אם אתה יכול להתעקש..אתה חושב שאתה צריך רשות לעניין הזה מאיתנו? תנסה להתעקש, ואני גם מאחל לך בהצלחה בזה. מה תעשה אם זה לא יצליח זה כבר עניין שלך.

קח בחשבון שהבחור שמעליך ציין (לפי הבנתי שלי) כי ה-10 צלעות שנתנו לך זה בעצם ה-5 שאתה מתכוון, כך שיכול להיות שבעצם הכל בסדר

פורסם

אתה יכול לבדוק באתר אודי העולמי , לפי היצרן הג׳אנט הזה הוא חמש צלעות ולא עשר צלעות , אין על מה להתעקש ידידי .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...