Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב הינו הונדה סיויק שנת 2006, שמור ומטופל כמו שעון.

אתמול מישהי נכנסה בי מאחורה.

הכנסתי את הרכב למוסך ומכיוון שאני יודע שהשמאים מחפפים לפעמים רציתי להתייעץ איתכם איזה נזקים יכולים להיות ממכה שכזאת

(שימו לב בתמונה, הרכב שלה היה דיי נמוך ואני חושש שהאגזוז ניפגע מכיוון שאני שומע צליל מתכתי כשאני מאיץ).

wlnzzq2zyjet.jpg

פורסם

מקפיץ,

הרכב במוסך, לפי התמונות הבאות האם לדעתכם יכול להיות נזק לשלדה? יש לציין שהבעלים הקודמים עשה תאונה עם האוטו - מישהו נכנס בו מאחורה. אני שוקל לקחת שמאי פרטי, אשמח לשמוע דעתכם ואם יש למישהו המלצה לשמאי באיזור באר שבע והדרום אני אשמח.

תודה רבה.

hmzvdnk2qd0y.jpg

mtdmgjlzvm4e.jpg

2nnjmmcyxgi3.jpg

jzqj2h2jjntm.jpg

lzvwlley2jmj.jpg

פורסם

חתכו את הפח? אצלי מה שעשו בסה"כ פירקו את מכסה תא המטען ואת הטמבון, אני כל הזמן הולך לשם להסתכל.

לגביי התאונה הקודמת של הבעלים הקודמים הבנתי שזו גם הייתה תאונה קלה מאחור לפי מה שאמרו לי במכון הבדיקה שקניתי את הרכב.

פורסם

:roll::roll:איפה לכל הרוחות ראית שחתכו פח אחורי???

פות"ש-

הכל בסדר. עבודה סבירה עד עכשיו.

בתמונות לא נראים כפופים בקצות שלדה.

המילוי בצד שמאל זה מעכשיו או מהתאונה הקודמת?

וגם צ'ופרת בליפ-ספוליר מגניב ביותר.:-P

עריכה: פות"ש הקדים אותי בתהיות לגבי החיתוך...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפי התמונות חתכו לך חתיכה פח די גדולה מהרכב, תשים לב בתמונות בלי הטמבון יש מין "רכס" בין פנסי הרכב, זאת החתיכת פח שחסרה, למשל איפה שאמור להיות הוו שמחזיק את הבגאג' שהוא יהיה נעול.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בסיוויק זה יושב על התומך (שמחובד בברגים).

לא חתכו כלום.

באמת...

פות"ש תכתוב הודעה פרטית לחבר הפורום אלי אמרן.

תבקש שיציץ בשרשור וישפוט ...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מבירורים שעשיתי קצת באינטרנט מדובר הפגיעה בפגוש ולא בשילדה, גם משרשורים כאן בפורום וגם בפורומים אחרים (נטקאר של רוני אהרוננוביץ).

בכל מקרה בשביל השקט הנפשי אני רוצה ששמאי יעריך את הרכב באובייקטיביות כדי שברגע שאני אבוא למכור את הרכב אני אהיה רגוע שאני לא משקר לקונה, למען ההגינות. אשמח להמלצות עדיף באיזור הדרום (הבנתי גם ששמאים שעובדים עם חברות הביטוח לא ממהרים לתת חוות דעת כאלו אפילו בתשלום עקב ניגוד אינטרסים וזה גם מה שקרה לי היום ששוחתי עם מספר שמאים, אני מבוטח ב"הראל" לכן אם למישהו יש המלצה לשמאי שלא עובד איתם אני אשמח).

תודה רבה לכולם :) .

פורסם

אכן, זה לא משנה זה אותו חלק לפי מה שראיתי. מה שאני שמח שבינתיים לפי מה שראיתי הוא יושב טוב והרווחים בין הכנפיים האחוריות למכסה תא מטען דיי סימטריים וגם הפנסים שעל גבי מכסה תא המטען תואמים לקווים של הפנסים בכנף האחורית (ראיתי כמה רכבים שתוקנו וזה לא היה ככה) נקווה שהצביעה תצא טוב :).

• תוכן חדש...