Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אחי קנה איביזה FR2013 ולאחר 200 קילומטר עשה תאונה והשבית אותה.

הרכב מורד מהכביש, אבל המצב המכני שלו מאוד טוב. כל החלקים בני פחות מ200 קילומטר.

אין נזילות, לא של שמן ולא של מים, משום מקום מהאוטו.

הכיסאות אפילו מכוסים בניילונים של החברה.

הג'נטים והצמיגים לא נפגעו מהתאונה.

יש סירטון מצורף.

הייתי רוצה לדעת כמה האוטו שווה, אם אני מוכר אותו ככה.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אחי זה לא נותן לי לעלות את הסירטון כנראה בגלל שאני חדש בפורום

אני מנסה לצבור 20 הודעות עכשיו מהר ואז אני יעלה אותו

הרכב חיצונית הקדימה גמור והאחורה ללא פגיעות מהצדדים יש פגיעות

פורסם

היי

מעוניין בג'אנטים אם לא נפגעו כולל הצמיגים!

אם אתה מעוניין העסקה זריזה תשאיר את הפרטים שלך

תודה

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

קצת קשה לקבוע מה המחיר שלו ללא בדיקת שמאי שקובעת את שווי הרכב אני חושב.

אתה מעוניין למכור אותו למגרש פירוק רכבים בגלל זה אתה שואל?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כאשר מצטטים הודעה צריך להוסיף 5 תוים אחרת לא תפורסם. הוא סה"כ רצה שתענה על השאלה לגבי האם היה מקיף.

אם היה מקיף, למה לא לקבל מחירון ולקנות אחת חדשה? למה להסתבך? הרי זה לא רכב שאצלכם במשפחה 50 שנה והוא יקר לליבכם. סה"כ קופסת פח שקנית לא מזמן. למה לא דרשת מחירון על הרכב מהחברה? אתה חושב שעם מחירה של חלקים תגיע לסכום שהוא יותר ממחירון ותרוויח? כי זה לא יקרה. בפירוקיות בארץ יש אנשים ממולחים שלא יקנו ממך משהו ביותר מה שהוא שווה.

בקשר למחיר של החלפים, או שתבדוק מול מוסך לפי מקטים והם יאמרו לך, או שתביא שמאי שיעריך מה שווי הרכב במצבו הנוכחי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שאמרו לפני קשה להעריך, רק ע"פ הערכת שמאי.

דבר שני האם לאחיך שלום?

ודבר שלישי, אפשר לדעת מתוך סקרנות באיזו תאונה הוא היה מעורב לאחר 200 ק"מ בלבד?

אין צורך בחתימה....

פורסם

שווי הרכב מאוד תלוי באיפה הוא ניזוק. אני מאמין שהשלדה נפכשה ואיתה בטח פלסטיקה רבה מקדימה או מאחורה. יחד עם זאת אם כריות האוויר התפוצצו דיפוני הפנים לא שווים הרבה ( מלבד דלתות ושעונים ). אם יש לך זמן, תצלם אם הרכב ותתחיל להסתובב בפירוקיות וקח את ההצעה הכי גבוהה שתקבל. המלצה - תמכור את החישוקים בנפרד ושים גלגלים אחרים.

פורסם

אני מעוניין בשטיחים הקדמיים במידה ותחליט שאתה רוצה למכור בחלקים, כמוני כמוך אני גם לא מבין כזה גדול, אבל לדעתי גם אם תמכור לפירוקייה, עדיף שתוציא כמה שיותר דברים שניתן להוציא מהאוטו ולמכור בנפרד, מגש אחורי / משענת יד, משענות ראש, תביא להם את האוטו ערום.

אם האוטו ירד מהכביש והשאירו לכם אוטו כנראה שהירידת ערך שלו גדולה אבל עדיין הם חייבים להביא לכם מחירון.

asdasdasd

• תוכן חדש...