Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא מעניין אותי מספר היד. למעשה מספר הידיים על הרכב מתבטא במחירון כך שתחלופה גבוהה מורידה מערכו אז אם כבר ההיגיון הפוך. עדיף לקנות רכב עם מספר ידיים גבוה כי המחיר נמוך יותר. בכל מקרה זהו רק מספר ברישון שלא מעיד מאומה על מצב הרכב.

כל עוד יש היסטוריית טיפולים (למי שזה חשוב לו) מספר יד גבוה הופך ליתרון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נושא היד למען האמת מהווה שיקול אצלי, אבל לא בצורה קריטית עד כדי מצב שלא ארכוש את הרכב אם אמצא את נתוניו טובים.

את המאזדה שהייתה לי קניתי מיד 4 כשהיד ה2 וה3 היו בעל ואישה שהחליפו ידיים ביניהם לאחר שנה לצרכי מס (הבעל עצמאי או משהו), אז זה לדוגמא לא הרתיע אותי, הרכב היה מטופל ושמור מאוד, יצא נקי בבדיקה אצל מוסך שאני מכיר וסומך עליו, לא הייתה סיבה לא לרכוש את הרכב.

הסתדרנו על המחיר וזהו, באתי בדעה של ״תקנה בזול ותמכור בזול״.

פורסם

אני מבין שממש כיף לרשום שהיד של האוטו לא חשובה. לי היא כן חשובה.

בחיפושים אחרי רכב שטח היום אני מחפש רכבים מהשנים 2000 - 2004, ואני מחפש רכב עם יד נמוכה. (1-3).

כשאני מרחיב חיפוש - זה בד"כ על הבעלויות.

במקרה ראיתי רכב שעונה לקריטריונים והוא יד 7. הוא יעניין אותי רק במחיר שחיטה.

יש לכמות הבעלויות שהרכב עבר משמעות מסחרית, ואי אפשר להתעלם מזה.

זה כמובן לא הקריטריון היחיד, ואם היד נמוכה והאוטו 'פח' כמובן שלא אקנה, אבל בהחלט אני חושב גם על היום שבו ארצה למכור את האוטו, ואיזה פניות אקבל בטלפון.

אני מסכים שברכבי ספורט קיצוניים (לא אופטרה ספורט) יש יותר בעלויות, וזה פחות משנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אעדיף לרכוש רכב משומש מיד נמוכה אך בכל מקרה זה לא Deal Breaker עבורי.

למעט המשמעות הכספית שנגזרת ממספר הידיים (סחירות בעת מכירה) אין למספר הידיים משמעות מיוחדת עבורי בסגמנט הרכבים שמעניינים אותי, וזו נקודה חשובה:

יש רכבים שמראש ״מועדים לפורענות״ ולרוב יש בהם תחלופה גבוהה של בעלים, סגמנט מכוניות הספורט נמנה על אלה ולא נדיר למצוא שם רכבים עם יד גבוהה לשנתון, לרוב פועל יוצא של אנשים (בחורים צעירים) שקפצו מעל הפופיק ופתאום גילו שרכב ספורטיבי יקר לאחזקה.

אני אישית לא נבהל מיד גבוהה כי אני קונה רכב על פי מצבו ובעת הרכישה בודק אותו בצורה קפדנית כדי להבין מה עומד מולי מבחינת יישור קו (חוק בל יעבור אצלי), מכאן הכל שאלה של מחיר.

יותר מטריד אותי ממספר ידיים זה נתון הקילומטרז׳ שהרכב עבר, יש רכבים שיש בהם תקלות קבועות בקילומטרז׳ מסויים וצריך לתת על כך את הדעת.

מצד שני, אני לא רוכש רכבים קונבנציונלי כי אני גם פחות מתעניין ברכבים חדשים וכמעט תמיד אעדיף רכב מבוגר ומעניין על פני חדש ומשעמם (כך יצא שאת 3 הרכבים שרכשתי במהלך השנים קניתי כשהם בערך בני 9 שנים, 2 מהם גם עם יד גבוהה- אני הייתי יד 5).

שורה תחתונה- קונה רכב על פי מצבו, לא על פי כמה בעלים היו בעברו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן תמצת את זה די יפה - מי שקונה רכב שאינו רכב מיינסטרים, פחות יתייחס ליד, מי שקונה רכב נפוץ ושגרתי, יתייחס לזה יותר. זה די הגיוני, כי רכב מיינסטרים עם תחלופת ידיים גבוהה מעלה סימן שאלה, בעוד ברכב ספורטיבי/לא שגרתי אחר זה מקובל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...