Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אף אחד לא משווה, ראה הסבר של בנצי בשרשור השני.

אחרי שעיינתי בשירוש השני הגעתי למסקנה המתבקשת.

אתה פשוט אוהב להסיט שירושים לדיונים על בולבולים.

וברצינות, לדעתי הכל כבר נאמר בשירוש ההוא, לכאן ולכאן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מה שמעניין אותי מבחינה אנטרופולוגית איך אתם מוצאים את הסרטים האלה באינטרנט ? אולי זה מעניין אותכם ? סקרנים...

למה לי אין את הנגישות הזו לסרטים מסוג זה ?

בתור פותח השרשור אני יכול להגיב על עצמי באופן אישי, שהזוועה הזו קפצה לי לפוסט בפייסבוק ע"י חבר ששיתף בתמימות כי רצה לפרסם התעללות בבעלי חיים, אחרי שהתקשרתי לצרוח עליו שאוי לו אם איזשהו ילד יפעיל את זה ויקבל צלקת לכל החיים בגללו הוא ביטל את השיתוף של הפוסט מיד.

וזה מחזיר אותי לבקשה שלי מההודעה הראשונה בשרשור, לכל מי שיש נגישות לפייסבוק אני מבקש להיכנס לקישור שהעלתי ולדווח עליו כתוכן לא הולם, בכדי לנסות להציל נפש כזו או אחרת שיכולה לצפות בו בשגגה ולהפגע באופן לא קל. אני באופן אישי מנער את הראש בכל פעם כשהתמונה מהסרטון עולה לי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

למה, לשם שמיים, למה?!

כמה רוע יכול להיות בעמים האסיאתיים?! אני מאחל למפלצות האלה מוות בייסורים קשים כמו שהן גרמו לגורון הזה לחוות. כואב הלב לשמוע את הבכי שלו בהצחלה - לא יכולתי לצםות מעבר לעשר השניות הראשונות. דמעות זלגו באופן ספונטני.

יימח שמן ויימח שמו של כל מתעלל בכל יצור חי זה או אחר. איך אומרים? זה מתחיל בבעלי חיים ועובר לאנשים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
למה, לשם שמיים, למה?!

כמה רוע יכול להיות בעמים האסיאתיים?! אני מאחל למפלצות האלה מוות בייסורים קשים כמו שהן גרמו לגורון הזה לחוות. כואב הלב לשמוע את הבכי שלו בהצחלה - לא יכולתי לצםות מעבר לעשר השניות הראשונות. דמעות זלגו באופן ספונטני.

יימח שמן ויימח שמו של כל מתעלל בכל יצור חי זה או אחר. איך אומרים? זה מתחיל בבעלי חיים ועובר לאנשים.

אפשר לחשוב שבארץ זה לא קורה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא רואה את זה. אני גם לא מחפש.

לידיעה: הסרטון הוסר לפני דקות אחדות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

יש איזה משהו מתבשל... אבל זה ייקח עוד זמן. כנראה שתשמעו על משהו בסגנון..

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לא ראיתי את הסרטון, יכול לספר לכם שגם בארץ לא חסרים חולי נפש.

מציע לרגישים לא לפתוח את הלינק ולהאמין לי שמדובר במקרה קורע לב שהתרחש באיזור דימונה.

הכלבה עברה עינוי מזוויע ברמות שאפילו פסיכופט לא יכול לדמיין.

לראות אותה ולדמיין שמישהו יעשה כזה דבר לכלב שלי :twisted: :twisted: :twisted: , לא צריך להרחיק עד יפן.

מי שיכול לסייע, הפרטים המלאים בפנים.

http://rotter.net/forum/scoops1/53115.shtml

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני לא מבין איזה חלק במוח של בן אדם יכול לחשוב בכלל על לפגוע בחיה כזאת קטנה וחמודה.

האסייתים האלו קרי לב לכל מה שנוגע לנושא, ראיתי סרטון שהם מוכרים פרוות של דביבונים בשוק, לקוח בוחר מאיזה דביבון הוא רוצה פרווה, הסיני פשוט לוקח סכין מוריד ממנו את העור בעודו חי, אפילו לא חושב להרוג אותו וזורק אותו לפח כשהוא עדיין חי ומישהו מצלם דביבון בלי עור מסתכל לתוך המצלמה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא משנה אם זו חיה חמודה או לא, מעניין מה עובר בראש של אנשים שעושים דברים כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להפתעתי כשדיווחתי על הסרטון לפייסבוק הם בתגובה שלחו לי שדיווחים כמו שלי עוזרים לשמור על הקהילה וכו', אך לא נמצא בדיווח שלי תוכן שסותר את ערכי הקהילה שפייסבוק שואפת לה, ולא הורידו את הסרטון

• תוכן חדש...