Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן שאחליף את הצמיגים הקדמיים לדימקס, המקום שבדרך כלל אני מחליף כרגע אינו זמין ונסעתי לקבל כמה הצעות מחיר במקום אחר:

סיני קקי:620

מישלן:950

ועוד צמיג שאף פעם לא שמעתי בשם BF במחיר של 1200 שקל

הדימקס מיועדת לעבודה, רוב הזמן שלה היא עמוסה והלחץ תמיד בקטגוריה ה LOADED, אני מעוניין לרכוש צמיג לטווח הארוך, אשמח לקבל המלצות לצמיג(אפשר גם פנצ'ריה באיזור חיפה קריות) מסחרי שהוא מיועד בעיקרון לכביש ופחות לשטח(90% כביש 10% שטח).

בנוגע לבעיה המוזרה זה ממש דפוק, האור סלון ברכב עובד באור יום בצורה תקינה(הדלת נפתחת והאור נדלק) אבל בלילה האור פשוט לא עובד, כאילו יש לו חיישן אור שעושה לי דווקא ולא עובד כשאני צריך אותו, מאיפה אני מתחיל?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

קשה להאמין שעשו דבר כזה, אבל אולי יש באמת קשר בין השעון שברכב לתאורת הפנים.

ואם השעות הפוכות מבחינת AM/PM, יכול להיות שזה מה שקורה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
קשה להאמין שעשו דבר כזה, אבל אולי יש באמת קשר בין השעון שברכב לתאורת הפנים.

ואם השעות הפוכות מבחינת AM/PM, יכול להיות שזה מה שקורה.

תאוריה מעניינת, למרות שהשעון מציג רק AP/PM ללא האותיות אני יעביר את השעון 12 שעות קדימה, לגבי האורות אני נוסע איתם גם ביום.

בנוגע לצמיגים יש המלצות?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני חושב שדיברו איתך עם סוגי צמיגים שונים לגמרי..

ה BF זה צמיג 50\50 שהוא גם לשטח, BF זה חברה מאוד טובה, יש שטוענים שהצמיגים שלהם הכי טובים שיש,

המישלין צמיגי כביש, עובי דופן צר ולכן סכנה בשטח שיצבט בשטח (חור בדופן הצמיג, הלך הצמיג!) .. אני לא יודע על איזה דגמים בדיוק דיברו איתך...

על הסיני אל תחשוב...

אני גם הייתי במצב שלך לפני חודש וחצי, אישית קניתי סט של TOYO , צמיג ברמה של BF אבל במחיר שפוי, היבואן של BF מעלה מחירים בגלל שזה תפס כבר שם מותג, גם BF וגם TOYO מייצרים צמיגים לתחרויות אבל ממה ששמעתי הצמיגים של BF זה לא מה שאתה קונה (הדגם של התחרות) , עם הTOYO אתה קונה צמיג בדיוק כמו שהם התחרו..

אני ממליץ - toyo open country at2 , צמיג חזק מאוד (עובד דופן עבה).

אני קניתי ב"עולם הצמיגים" ( אם אני זוכר נכון את השם) , אחרי צומת וולקן לכיוון קרית אתא, ברמזור הראשון שמאלה (יש רק שמאלה) אחרי 100 מטר יש כיכר, הם ממש יהיו מולך מצד שמאל..

פורסם
אני חושב שדיברו איתך עם סוגי צמיגים שונים לגמרי..

ה BF זה צמיג 50\50 שהוא גם לשטח, BF זה חברה מאוד טובה, יש שטוענים שהצמיגים שלהם הכי טובים שיש,

המישלין צמיגי כביש, עובי דופן צר ולכן סכנה בשטח שיצבט בשטח (חור בדופן הצמיג, הלך הצמיג!) .. אני לא יודע על איזה דגמים בדיוק דיברו איתך...

על הסיני אל תחשוב...

אני גם הייתי במצב שלך לפני חודש וחצי, אישית קניתי סט של TOYO , צמיג ברמה של BF אבל במחיר שפוי, היבואן של BF מעלה מחירים בגלל שזה תפס כבר שם מותג, גם BF וגם TOYO מייצרים צמיגים לתחרויות אבל ממה ששמעתי הצמיגים של BF זה לא מה שאתה קונה (הדגם של התחרות) , עם הTOYO אתה קונה צמיג בדיוק כמו שהם התחרו..

אני ממליץ - toyo open country at2 , צמיג חזק מאוד (עובד דופן עבה).

אני קניתי ב"עולם הצמיגים" ( אם אני זוכר נכון את השם) , אחרי צומת וולקן לכיוון קרית אתא, ברמזור הראשון שמאלה (יש רק שמאלה) אחרי 100 מטר יש כיכר, הם ממש יהיו מולך מצד שמאל..

נכון אני מכיר את המקום, יום ראשון אבדוק מה נשמע שם.

בנוגע לתאורה בסלון שיחקתי עם השעון אבל כמובן שזה היה מצחיק ולא עבד, יש עוד תאוריה חשבתי אולי ביום בשמש איזשהו חיבור מתחמם וגדל קצת ואז יש חיבור ובלילה כשיותר קר אותו קטע מתכווץ וככה החיבור נפסק, עכשיו צריך לפרק את כול בית המנורה?...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

עשיתי סיבוב קצת בפנצ'ריות ואני ממש מתלבט, הינה המחירים:

גיניו - 490 ש''ח

פרסה - 520 ש''ח

מקסיס - 550 ש''ח

קופר - 600 ש''ח

סיני ללא שם - 620

מישלן - 950 ש''ח

ברינג' סטון - 980 ש''ח

אחרי שלמדתי את המחירים אני עדיין לא מצליח להגיע להבנה, אם אני יקנה חברה טובה במחיר גבוה - זה לא יהיה בזבוז כסף כי זה רכב עבודה שעובד קבוע בעומסים עושה 150-300 ק''מ ביום אז במחיר של סיני אפשר לקנות כבר פעמיים ולהוסיף אולי עוד 25 אחוז לנסיעה על צמיגים תקינים?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• ספונסר פורום
פורסם

ההבדל בין צמיג סיני לצמיג איכותי לא נמדד בהכרח באורך החיים. נהפוך הוא, יכול להיות שצמיג סיני יחזיק יותר זמן מעמד כי הוא עשוי מגומי קשה יותר שמתייבש ונשחק פחות.

ההבדל בין הצמיגים הוא בעיקר באחיזה, בעיקר ברכב 4X4 שיורד לשטח ושם יש משמעות רבה לצמיג שטח איכותי.

לא ציינת מה מידת הצמיג של הדימקס שלך, לפי מה שמופיע אצלי יש כמה מידות בארץ לדימקס - שתי מידות של 15 אינטש' ומידה של 16 אינטש'. לפי המחירים שציינת אני מניח שמדובר ב-15 אינטש' היותר קטן?

בכל מקרה אתה מוזמן לדבר עם אלכס או מאיה מטריידיל: http://www.tiredeal.co.il/

הם מומחים לצמיגים ועובדים עם פנצ'ריות בכל רחבי הארץ. הם יוכלו להמליץ לך על צמיג מתאים ולהפנות אותך לפנצ'ריה הזולה ביותר באזור שלך.

• תוכן חדש...