Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לת"א, חניתי בחניון הארבעה והמשכתי לענייני.

הקפצתי חברה הביתה על כביש מהיר, הכל היה תקין עד שבדרך חזרה מיד כשעליתי למהיר והגעתי ל-100 התחלתי להרגיש רעידות חזקות מאוד. כנהגת לא מנוסה ובלי הרבה הבנה ברכבים מיד הורדתי מהירות ויצאתי ביציאה הקרובה לתוך העיר.

אחרי התייעצות זריזה ובגלל השעה המאוחרת הוחלט להמשיך הביתה בנסיעה איטית, בהנחה שכנראה צריך איזון גלגלים, וכך זכיתי לנסיעה מהנה על 70 בכביש פנוי.

היום בבוקר קרוב בא כדי לבדוק את האוטו ומיד הבין מה העניין, מסתבר שגנבו לי את הג'אנטים בשני הגלגלים הקדמיים!

ניסו גם לפרק את כל הגלגל, אבל כנראה לא הספיקו ועזבו ברגים פתוחים בשניהם שנפתחו עוד יותר בזמן נסיעה. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי ממשיכה בנסיעה מהירה עם שני גלגלים חצי מפורקים.

המסקנה, בעיקר לנהגים הלא מנוסים או ללא מבינים ברכבים שמסתובבים כאן כדי ללמוד, כמוני, לא להתעלם מרעידות חזקות ברכב, עדיף להוריד מהירות ואם אפשר לעצור רגע בצד ולבדוק מה קורה (מה שאני נמנעתי מלעשות כי מצאתי את עצמי לבד באמצע הלילה באזור לא סימפטי).

השאלה - א. וואט דה פאק? איך אפשר לפרק ג'אנטים ולנסות לפרק גלגלים באמצע חניון מואר ועמוס למדי, לא רחוק מהשומר?

ב. חוץ מלהתרגל לבדוק את הרכב חיצונית לפני תחילת נסיעה, יש דרך להימנע מדבר כזה? למנוע גניבה?

פורסם

א. אין מקום או שעה שבהם מקובל לגנוב. מי שגונב לא בוחל באמצעים.

לי גנבו את הרדיו דיסק בשעת צהריים בחניון של קניון הומה אדם..

ב. יש שיטות, אבל אין שום דבר הרמטי.

אם יש משהו ממש שווה שהגנב סימן לעצמו, גם אם זה יהיה מחובר לרכב עם מנעול ורתק, מי שחפץ בזה, יקח את זה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אף אחד לא מבטיח לך שלגנב לא יהיו הכלים המתאימים.

זה כבר נפוץ ששמים בורג אחד שונה מהשאר. אני סבור שהגנבים באים מוכנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיקון קטן, גנבו לך את הטאסות וניסו לגנוב גם את הג'אנטים, ג'אנטים=גלגלים. אם היו גונבים לך את הג'אנטים היו משאירים לך את הרכב על הרצפה והיית שם לב לזה לפני שהיית נכנס לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה באמת אני לא מבין. למה שמישהו יגנוב טאסות? או שהתכנון היה לגנוב את כל הגלגל? מוזר. שמעתי על גניבת מגנזיום (כמובן עם כל הגלגל) אבל גלגל עם טאסות רגילות..:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

היום בבוקר קרוב בא כדי לבדוק את האוטו ומיד הבין מה העניין, מסתבר שגנבו לי את הג'אנטים בשני הגלגלים הקדמיים!

ניסו גם לפרק את כל הגלגל, אבל כנראה לא הספיקו ועזבו ברגים פתוחים בשניהם שנפתחו עוד יותר בזמן נסיעה. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי ממשיכה בנסיעה מהירה עם שני גלגלים חצי מפורקים.

טאסות כמובן לא משפיעות עד כדי כך על האיזון של הגלגלים.

היא כתבה שניסו לפרק את הגלגלים, אבל לא הצליחו ועזבו את זה ככה, כשהברגים חצי פתוחים.

פורסם
זה באמת אני לא מבין. למה שמישהו יגנוב טאסות? או שהתכנון היה לגנוב את כל הגלגל? מוזר. שמעתי על גניבת מגנזיום (כמובן עם כל הגלגל) אבל גלגל עם טאסות רגילות..:roll:

יש אנשים זבלים שדופקים טאסות ומוכרים אותם למוסכים מזולזלים.

הגנב ניסה גם לדפוק את כל הגלגל למזלך לא הצליח :)

וישלך מזל גדול מאוד שלא הישתחרר איזה בורג!אני לא בטוח שהייתה חוזר הביתה.

פורסם

אולי יש לה רכב שהטסות בו מוחזקות עם הברגים של הג'אנט כמו בקיה ויונדאי.

כלומר כדי לגנוב טסה צריך לפרק את כל הגלגל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אכן הכוונה לטאסות, טעות שלי.

זו סיריון 2006, לא בדיוק מצרך נדיר. היא שמורה יפה אבל אין בה שום דבר מיוחד ואלה הטאסות המקוריות של הרכב הזה, לא בדיוק מציאה נדירה.

הצמיגים הם כנראה מה שקרץ לגנבים, GOODYEAR בני שנה שעשו 10,000 ק"מ ונראים בהתאם, הם גם קיבלו טיפול לפני שבועיים שנתן להם מראה יותר חדש. אבל גם הם לא כאלה יקרים, 1200 לרביעייה לפי הקבלה של הבעלים הקודמים. אולי אם הם היו יודעים כמה אני משפשפת אותם במדרכה בחניות הם היו מוותרים. :roll:

הברגים שהיו פתוחים היו של הצמיגים וזו הסיבה לרעידות ולסיכון, כנראה שהם ויתרו באמצע או נבהלו ממשהו.

איך הם עשו את זה אין לי מושג. לא היו רכבים צמודים אלי משני הצדדים, חניון פתוח, מואר, עמוס עם תנועה ערה כל הזמן, ממש מאחורי השומר.

זה מרגיז ומפחיד, אני באמת לא יודעת איך זה היה נגמר אם הייתי ממשיכה לנסוע כרגיל. אני לא מיומנת ולא נראה לי שהייתי מצליחה לצאת בחתיכה אחת ממצב של צמיג מתפרק באמצע נסיעה מהירה. לפחות לא פרצו את האוטו עצמו, יצאתי שעתיים קודם מרפד עם כיסויים חדשים. :x

פורסם

אין לצמיגים שום ברגים.

ניסו לקחת לך את כל הגלגל בשלמותו, יחד עם הצמיגים עצמם.

כשרואים מחזה כזה מתרחש באור יום ללא שבירת חלון/מסכה על הפנים. אפשר להניח בתמימות שמדובר בבעלי הרכב החוקיים.

פורסם

הערת את עיני, והזכרת לי שאני צריך לשים סט של נועלי ג'אנטים.

את האמת שמעתי די הרבה על גלגלים שנגנבו, ראיתי רכבים שגנבו מהם, למכרה לפני כמספר שנים גנבו שני ג'אנטים צדדים ברכב מסוג הונדה סיויק. האוטו הושאר על בלוקים.

לא חסרים סיפורים כאלה.

יפה שהיית זהירה, וכמובן טוב מאוד ששמת לב.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני שמח שאף אחד לא ינסה לגנוב את הGOODRIDE שלי :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני הייתי בודק את השומר, בטח קיבל איזה סכום יפה בשביל לא לשים לב.

ופעם עברתי בשכונה ראיתי BMW M3 ללא גלגלים בכלל, הדבר היחיד שידעתי שהבעל הרכב גר בית ישן עם גדרות גבוהות, מעניין מה הולך שם...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...