Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא אפרסם את שם המוסך כיוון שאני מקווה שמדובר במעידה חד פעמית(מרכז הארץ)

הגעתי על מנת לרכוש חלקי חילוף לטיפול לרכב של אבא שלי

לאחר שחזרתי מתברר כי אבא החליט להקדים , וניגש למוסך לטובת ביצוע הטיפול

כעבור 40 דקות חזרתי למוסך עם חלקי החילוף הארוזים בשקית , ארוזים וחדשים כפי שנקנו

הפקידה העבירה את הטיפול לאחראי שלה שהסביר לי בצורה הבאה " אתה יודע איזה סיפור זה לבטל עכשיו , רק בשביל זה אני צריך להביא עוד פקידה " הסברתי לו שהתשלום בוצע באשראי ואיני מוכן לוותר , אך אותו זה לא כלכך עניין

השארתי את החלקים שם , וכבר יצרתי קשר עם חברת האשראי לטובת ביטול העסקה

איפה החוק של ה 14 יום ?

שיתביישו להם ככה לא מתנהגים ללקוח

לא ישמעו ממני יותר , אעשה להם שם רע כמה שאוכל

פורסם

סליחה, אבל אני ממש לא הבנתי...

הוא בסך הכל התלונן בפניך על המקשה של הביטול - דבר טבעי היות והוא רצה להישאר ברווח.

הוא לא אמר לך שהוא לא יבטל נכון? :roll:

היה פה חוסר סנכרון שלך עם אביך, לא בגלל זה צריך ליפול על ה"שירות" שכלל לא קשור היות וסיפקו לך את המוצר וגם יבטלו.

אז עשו קצת פרצופים, אולי זאת שיטת שימור מוזרה שלהם :lol:

Confidence In Motion

פורסם
סליחה, אבל אני ממש לא הבנתי...

הוא בסך הכל התלונן בפניך על המקשה של הביטול - דבר טבעי היות והוא רצה להישאר ברווח.

הוא לא אמר לך שהוא לא יבטל נכון? :roll:

היה פה חוסר סנכרון שלך עם אביך, לא בגלל זה צריך ליפול על ה"שירות" שכלל לא קשור היות וסיפקו לך את המוצר וגם יבטלו.

אז עשו קצת פרצופים, אולי זאת שיטת שימור מוזרה שלהם :lol:

אין ספק שהטעות היא שלי

אבל במקרים מסוג זה צריכים לבוא לקראת הלקוח , ולא להוציא לו ת'נשמה

פורסם

olympiakos

לפי דעתי קצת הגזמת, נכון שדברי העובד לא היו הכי במקום,

אבל זה לא שאמרו לך "אין אפשרות לבטל, תצא מכאן!", לא ברור למה השארת שם את הפריטים ולא ביטלת את העיסקה,

ואני לא בטוח שתוכל לבטל את העיסקה מול חברת האשראי, בסך הכל היית צריך להתאזר בעוד קצת סבלנות ולבטל במקום את העיסקה.

מה גם שאתה סותר את עצמך - אתה אומר שתעשה להם שם רע וכו' אבל לא מפרסם את שם המוסך,

(לפי דעתי טוב שלא פירסמת כי על פניו לא נשמע שהם עשו משהו כל כך בעייתי).

so far so good so what

פורסם

א. זה לא אמור לעניין אותך עד כמה זה קשה בשבילו (בגלל המערכת שלהם) לבטל את העסקה, לא בעיה שלך.

ב. הלקוח האחרון שהשאיר מוצר אצלי בחנות על אף שנאמר לו שאין אפשרות להשאירו, המוצר פשוט מאוד נזרק לפח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בהנחה ולא מדובר בחלק ביבוא אישי האחראי סתם עשה סצינה.

מצדיק את פותח האשכול , חבל שבעלי עסק מסוימים לא זזים מטר אם אין רווח בסיפור , הגינות ויחס טוב לא בראש מעיניהם .

פורסם
א. זה לא אמור לעניין אותך עד כמה זה קשה בשבילו (בגלל המערכת שלהם) לבטל את העסקה, לא בעיה שלך.

ב. הלקוח האחרון שהשאיר מוצר אצלי בחנות על אף שנאמר לו שאין אפשרות להשאירו, המוצר פשוט מאוד נזרק לפח.

אדוני היקר

לא בעיה שלי כמה שקשה לו ? שיבטל את העסקה בלי הרבה יותר מידי דיבורים

והלקוח שלך שהשאיר את המוצר קיבל כנראה שירות נוראי , לכן עשה את מה שעשה

ועוד זרקת לפחאת המוצר , תתבייש לך יא חתיכת חצוף

העסקה תבוטל + פניתי לאמון הציבור

החוק עם הצרכן לא יעזור כלום

בעלי העסקים תיהיו גברים לפני שהאשראי עובר אצלכם ולא אחרי

פורסם

אם החוק אומר שמותר לך להחזיר מוצר חדש באריזתו המקורית ושעוד לא נפתח תוך 14 יום, אז אתה צודק במאת האחוזים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא אמרו לו שאי אפשר להחזיר, בסך הכל סיננו איזו הערת עצלנות, נכון שאין לזה מקום מצד נותן שירות,

אני ממש לא מצדיק את זה, אבל גם לא צריך לשבור את הכלים בגלל זה,

עדיף עם עוד טיפה סבלנות לבטל את העיסקה במקום.

so far so good so what

• תוכן חדש...