Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי פיג'ו 206 שנת 2005 עברה 71k, ולעולם לא עברה החלפת שמן גיר. האם להחליף? ואם כן, איזה שמן אני צריך ומה העלות המשוערת של שמן גיר ועבודה? תודה לעונים!

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אם ידני אפשרי להחליף לשמן עם תקן פיג'ו בלבד בצמיגות 75-80 מינרלי, אם אוטומטי והרכב לא עושה בעיות, לא כדאי לחפש אותן עם הAL4 הארור, כל עוד אין החלקה או בעיה אחרת בהילוכים ברכב, ממליצים להמנע מהחלפה של שמן זה עכב בעיה של ירידת לחץ שמן ואז יילך הגיר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני החלפתי אצל אורן שמן מעולה של bg הגיר מיד הרגיש טוב יותר . גם העלות לא יקרה 200 שח

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

במוסך מורשה החליפו לי שמן גיר לאוטומט שנת 2002 בפעם הראשונה רק אחרי מאה אלף ק"מ.

B5G מקורי. ,שלושה ליטר מחיר כולל 500 ש"ח.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
אם ידני אפשרי להחליף לשמן עם תקן פיג'ו בלבד בצמיגות 75-80 מינרלי, אם אוטומטי והרכב לא עושה בעיות, לא כדאי לחפש אותן עם הAL4 הארור, כל עוד אין החלקה או בעיה אחרת בהילוכים ברכב, ממליצים להמנע מהחלפה של שמן זה עכב בעיה של ירידת לחץ שמן ואז יילך הגיר.

בגיר ידני בפיגו השמן הוא לכל החיים ואין צורך להחליפו רק לבדוק מפלס פעם ב-4 שנים ולמלא במידה וחסר שמן מקורי של פיגו שמיועד לרכב בלבד

• תוכן חדש...