Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי פנצ'ר ועד שהבנתי שבאמת מדובר בפנצ'ר ומצאתי מקום בטוח לעצור בו, נסעתי איזה קילומטר. הצמיג התחמם מאד והעלה עשן והצורה שלו התעוותה.

למה הוא התחמם בצורה כזאת והאם לדעתכם עלי להחליף צמיג? כדאי לנסות לנפח ולראות אם הצורה שלו חוזרת למצב הטבעי לא? באיזו טמפרטורה צמיג יכול לעמוד?

פורסם

הצמיג לפח.

הוא התחמם כי הוא היה במגע עם הג'נט ובלי אוויר. כשיפרקו אותו בפאנ'צריה כנראה שתראה שכל החלק הפנימי שלו "נאכל" ע"י הג'נט.

גם אם יחזור למצבו המקורי (חיצונית) הוא ברוב הסיכויים נאכל פנימית ומהווה סיכון בטיחותי.

פורסם
הצמיג לפח.

הוא התחמם כי הוא היה במגע עם הג'נט ובלי אוויר. כשיפרקו אותו בפאנ'צריה כנראה שתראה שכל החלק הפנימי שלו "נאכל" ע"י הג'נט.

גם אם יחזור למצבו המקורי (חיצונית) הוא ברוב הסיכויים נאכל פנימית ומהווה סיכון בטיחותי.

חבל, אף פעם לא קרה לי כזה דבר בעבר במקרים של פנצ'ר. האמת שמאז שיש לי את הרכב הזה, 6 שנים כמעט ו65 אלף קילומטר וזה הפנצ'ר הראשון.

פורסם

קרה לי גם,נסעתי כמה קילומטרים עם פנצ'ר עד שהרגשתי שהרכב מתנהג מוזר.

יצאתי, החלפתי צמיג והצמיג המפונצ'ר היה פשוט לוהט וגם לא בצורה עגולה. כשהגעתי לפנצ'ריה הם הוציאו את הצמיג ומבפנים הוא פשוט הפך לגבינה מגורדת (של גומי).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יום אחד נכנסתי לרכב ונסעתי, ולא ידעתי שבצד השני הצמיג בלי אוויר. נסעתי ככה 800 מטר עד ששמתי לב שההגה לא מגיב כמו שצריך.

היה ריח של שרוף מהצמיג והדופן שלו נאכלה בצורה כזאת שהיה פס על הדופן. כשפירקו את הצמיג מהג'אנט יצא מחלקו הפנימי חלקיקים שחורים. בעל המקום התלבט, אך תיקן את הצמיג והמשכתי לדרכי.

כמה חודשים אח"כ אותו צמיג התפוצץ לחתיכות באמצע הכביש + "בום" קטלני של אוויר שיוצא במכה אחת, ואבק מהכביש שעף למעלה. הרכב סטה מהנתיב לתוך מחיצת מתכת שהיתה מימין, אני שנבהלתי סובבתי את ההגה לצד השני ולא יודע איך יצאתי מזה בסוף. שיצאתי החוצה להחליף את הגלגל, התברר שהוא התפוצץ בדופן החלשה, בדיוק בפס שהיה בעקבות הנסיעה בלי אוויר בזמנו.

מה המסקנה? להעיף את הצמיג לפח ועכשיו, גם אם ניתן לתקן - לא לתקן.

פורסם

אכן נסעתי במהירות גבוהה. זה היה כביש מהיר, משהו כמו 80 קמ"ש.

תודה סטיו, אחרי מה שתיארת הסרת ממני כל ספק שהיה לי בהתחלה אם אפשר להשאיר אותו.

בכל מקרה הנה התמונות שלו, הצד הפנימי שלו נכנס פנימה מהג'אנט. בצד החיצוני יש עיוותים בדופן.

IMG_20130918_103343.jpg

IMG_20130918_103352.jpg

IMG_20130918_103404.jpg

פורסם

סכנת בטיחות לפי התמונות. אין הרבה מה לעשות חוץ מלהחליף, מעבר לכך גם אם תיאורתית תמשיך לנסוע עם צמיג כזה יהיו לך רעידות לדעתי וחזקות בגלל שהצמיג גם לא נראה עגול.

Opel Adam S 2017

פורסם

תאורטית אתה יכול להמשיך איתו. מקסימום תאונה חזיתית, כמה הרוגים. לא רציני. שווה לחסוך כמה שקלים.

מעשית - לפח.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

החלפתי את הזוג האחורי אצל אנטון. 420 שקל להנקוק. עומס מטורף שם, אני אישית מעדיף שירות יותר אישי ופחות לחוץ.

פורסם

נו בטח, הלכת בערב חג.

אנטון יפו פתוח בימי שישי (או חג, same same) עד משהו כמו 19:00 בערב. אין שם נפש חיה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...