Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נתקעתי עם הרכב שלי, כאשר לפתע נכבה הרכב ולא הצלחתי להניע אותו. הזמנתי גרר ישירות למוסך.

הרגע סיימתי שיחת טלפון נוראית עם המוסך שלי, כאשר המוסכניק גולל לפני את הסיפור הבא:

גל זיזים נשבר, רצועת הטימינג נתפסה ונקרעה, כך נוצר מצב שהבוכנה חופשית, הבוכנה שברה את הסתומים וכתוצאה מכך נשבר המנוע. לדבריו, אני זקוקה למנוע חדש. :twisted:

האם הסיפור עושה לכם הגיון? במידה וכן, מה עלות מנוע חדש לרכב פולקסווגן פולו 2006?

תודה לעוזרים,

קימברלי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קימברלי,יכול להיות שבאמת יש בעיה.

לפי הניסוח זה נשמע לא מאד אמין.

תגררי את הרכב משם למוסך רון,אני לא בעלים של VW,אבל יש בפורום פידבק חיובי לגביו.

אל תודיעי מראש לבעל המוסך שאת מוציאה ממנו את הרכב,פשוט תזמיני את הגרר,ותופיעי במוסך כדי להגיד לו שאתה מוציאה את הרכב.

פורסם
קימברלי,יכול להיות שבאמת יש בעיה.

לפי הניסוח זה נשמע לא מאד אמין.

תגררי את הרכב משם למוסך רון,אני לא בעלים של VW,אבל יש בפורום פידבק חיובי לגביו.

אל תודיעי מראש לבעל המוסך שאת מוציאה ממנו את הרכב,פשוט תזמיני את הגרר,ותופיעי במוסך כדי להגיד לו שאתה מוציאה את הרכב.

היי GUGY,

מה עומד מאחורי הרעיון של לא להודיע לבעל המוסך ופשוט להופיע שם?

פורסם
מתי עשית טיימינג לאחרונה?

לצערך הגיוני אבל תמיד את יכולה לבדוק בעוד מוסך

למיטב זכרוני עשיתי טיימינג בטיפול האחרון (מתישהו בשנה האחרונה)..

פורסם

לא מובן לי מדוע ישר מטילים דופי באמינות של בעל מקצוע...

מוסך רשאי לגבות תשלום על הביקה שביצע, כמו כן גרירה נוספת עולה גם כסף.

אם יש לך ספק, קחי איתך מישהו שקצת מבין וגשי איתו למוסך. בקשי מהמכונאי להראות ולהסביר את מצב העניינים במקום.

תצלמי תמונות.

פורסם
לא מובן לי מדוע ישר מטילים דופי באמינות של בעל מקצוע...

מוסך רשאי לדרוש כסף על הביקה שביצע, כמו כן גרירה נוספת עולה גם כסף.

אם יש לך ספק, קחי איתך מישהו שקצת מבין וגשי איתו למוסך. בקשי מהמכונאי להראות ולהסביר את מצב העניינים במקום.

היי בוקי,

קודם כל, תודה על ההתייחסות.

אני מניחה שאנשים מטילים דופי באמינות בעל מקצוע (ספציפי), מנסיון/כוויות עבר. אגב, גם כשנבדקים ע"י רופא, מקצוע לא פחות מכובד לכשעצמו, לעיתים מבקשים "חוות דעת נוספת".

בכל מקרה, אני מודעת לעלויות גרירה נוספת ו/או בדיקה באם ידרשו ממני.

האם מישהו מודע לעלויות של מנוע חדש לרכב?

הבנתי שיש אפשרות למנוע משופץ/משומש וכיוצ"ב... האם יש למישהו המלצות לגבי הפרוצדורה הזו?

שוב תודה,

קימברלי.

פורסם

לא ציינת את שם המוסך, ולכן אף אחד לא יודע על מי מדובר, פשוט יש נטייה לאנישם לחשוב שכולם שקרנים ורמאים, וזה כמובן לא תמיד כך.

אם זה מוסך קבוע שלך, שמכיר אותך ואת מטפלת אצלו שנים, לדעתי יתאר את מצב הדברים כמו שהם.

מנוע חדש עולה יותר מהרכב.

אם באמת צריך להחליף מנוע, מרכיבים מנוע משומש. סיפור לא זול ואין לי הערכה מדוייקת. סתם זורק - סדר גודל של 5000 ש"ח.

כדאי לברר בדיוק מה הנזק ומה קרה שם.

פורסם

אין לדעת מה באמת קרה שם - אם באמת נקרעה הרצועת טיימינג, אם באמת הוחלפה בטיפולים, אם הוחלפה לרצועה מאיכות טובה וכו'.

המלצה חמה לי אלייך - תני למוסכניק 200 שקל על הבדיקה אם יבקש, תביאי גרר מבלי להגיד לו ותקחי את האוטו משם למוסך רון ברחוב ישראל ב"ק בתל אביב.

גם אם יש נזק של קריעת רצועה, הוא המוסך היחיד שבאמת אפשר לסמוך עליו שיחליף מנוע או ישפץ אותו כמו שצריך ובלי לקרוע במחיר. כמובן שאם אין נזק של הרס מנוע, הוא יהיה ישר ויאמר לך. הוא לא זול במיוחד, אבל אמין ללא דופי וזה חסכון בפני עצמו.

פורסם
היי בוקי,

קודם כל, תודה על ההתייחסות.

אני מניחה שאנשים מטילים דופי באמינות בעל מקצוע (ספציפי), מנסיון/כוויות עבר. אגב, גם כשנבדקים ע"י רופא, מקצוע לא פחות מכובד לכשעצמו, לעיתים מבקשים "חוות דעת נוספת".

בכל מקרה, אני מודעת לעלויות גרירה נוספת ו/או בדיקה באם ידרשו ממני.

האם מישהו מודע לעלויות של מנוע חדש לרכב?

הבנתי שיש אפשרות למנוע משופץ/משומש וכיוצ"ב... האם יש למישהו המלצות לגבי הפרוצדורה הזו?

שוב תודה,

קימברלי.

מה הצעת המחיר שקיבלת על כל הנזק הזה מפי המוסכניק שאליו הלכת? נגיד וצריך באמת מנוע אחר, בכמה הציע?

פורסם

גם אני ממליץ על מוסך רון אומנם אין לי ניסיון איתו אבל מספיק לראות את התגובות של חברי הפורום

כדי לקבוע שהוא מוסך אמין ורציני.

לא פעם ולא פעמים שמעתי על מנועים וגירים שהוחלפו/שופצו בגלל תקלה אחרת שהיתה נפתרת תוך 5 דקות עבודה ובמחיר של

כמה מאות שקלים.

אני חס וחלילה לא אומר שבעל המוסך עושה עליך קומבינה אבל עדין אין אמונה באף אחד במיוחד אם אין לך ידע טכני במכונאות,

בכל אופן אם בכל זאת החלטת לתקן את הרכב אצלו אני ממליץ לך לקחת ידיד/קרוב משפחה שמבין כדי שלא יעבדו עליך.

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
מה הצעת המחיר שקיבלת על כל הנזק הזה מפי המוסכניק שאליו הלכת? נגיד וצריך באמת מנוע אחר, בכמה הציע?

טרם נתן לי הצעת מחיר, הוא אמר שיבדוק עם הספקים שלו לגבי מחיר מנוע ויחזור אליי.

פורסם
אולי הרכב נמצא כבר במוסך רון.

זה באמת יכול היה להיות קטע טוב, אבל הרכב לא נמצא שם.

אני נמנעת מלפרסם את שם המוסך, מכיוון שאני מרגישה שאם אעשה כן, ייצא לו שם רע, שלא בצדק (לעת עתה....).

• תוכן חדש...