Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסארה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, צריך את עזרתכם.

1. מהו מחיר אגרת רישוי של סיטרואן קסרה SX אוט' 1.6 שנת 2001, יד שניה, 285,000 ק"מ, נפח 1,600?

2. מהו מחיר אגרת רישוי של סיטרואן קסרה SX אוט' סטיישן 1.6 דגם 2 שנת 2002, יד 3, 230,000 ק"מ, נפח 1,600?

3. מה ההמלצות שלכם לגבי קניית הרכבים האלו? משתלם? אוכל דלק? בנוי לנסיעות ארוכות מדי פעם? חלקים יקרים? רואה הרבה מוסך? יש הרבה תקלות קטנות? תרשו לעצמכם להוסיף עוד תשובות לשאלות שלא שאלתי, אשמח לשמוע כמה שיותר על הסוגים האלו.

תודה רבה רבה...

פורסם

יתרונות:

נוח, נעים לנסיעה.

חסרונות: גיר אוטומט דפוק, מנוע שנהרס בקלות אם לא משתמשים בנוזל קירור איכותי, פלסטיקה איומה.

כמו שאתה רואה החסרונות עולים על היתרונות. ברכבים הספציפיים האלה, עם קילומטראג' כזה, לא הייתי לוקח אותם גם בחינם.

פורסם

מנוע אמין מאוד

גיר שהוא הרע במיעוטו...(נסה לבדוק עלויות שיפוץ מול גירים אחרים)

אחת העסקאות הטובות ביותר ברכב פר שקל.

שלדה מצויינת, הגה יחסית מתקשר, מאובזרת יותר מכל יפנומטית בשנתון שלה, מתנהגת לא רע בכלל.

לגבי אגרות רישוי באיזור ה1100 שח.

נסה למצוא אחת עם קילומראז נמוך יותר...יש בשוק.

בהצלחה

פורסם

אגרת רישוי סביב 1200 ש"ח

הייתה לי קסרה 1.6 חודש וחצי והלכה לעולמה בטוטאלוס.

אחריה הייתה לי קסארה 2.0 בנזין כשנתיים.

רכב נהדר, נוח ומפנק. לרכב שלי היו 248000 ק"מ על השעון כשמכרתי אותו, לא עשה לי תקלות חוץ מתרמוסטט שנתקע ומנגנון חלון שנשבר.

הייתי איתו באילת, ובחרמון, ללא שום קושי(אני מדבר על ה2.0). לא זלל דלק(1-10 בעיר ו1-14 בבינעירוני).

שים לב שיש להם מחלה של מנורת כרית אוויר דולקת, בגלל בעיה עם חיבורי כרית בכסא. תבדוק שזה הענין ולא משהו אחר.

האקזמפלרים שספציפית אתה שואל עליהם עברו לא מעט ק"מ, אבל אם המחיר שלהם נמוך בהתאם אז לא הייתי שולל במידה והרכבים מטופלים היטב.

לסיכום אם הרכב שמור, אל תחשוב פעמים. רכב נהדר שנהנתי ממנו מאוד.

פורסם
אהלן חברים, צריך את עזרתכם.

1. מה קשור זה:מהו מחיר אגרת רישוי של סיטרואן קסרה SX אוט' 1.6 לזה :שנת 2001, יד שניה, 285,000 ק"מ, נפח 1,600?

2. מהו מחיר אגרת רישוי של סיטרואן קסרה SX אוט' סטיישן 1.6 דגם 2 שנת 2002, יד 3, 230,000 ק"מ, נפח 1,600?

3. מה ההמלצות שלכם לגבי קניית הרכבים האלו? משתלם? אוכל דלק? בנוי לנסיעות ארוכות מדי פעם? חלקים יקרים? רואה הרבה מוסך? יש הרבה תקלות קטנות? תרשו לעצמכם להוסיף עוד תשובות לשאלות שלא שאלתי, אשמח לשמוע כמה שיותר על הסוגים האלו.

תודה רבה רבה...

לא שייך יד וקילומטרג לאגרת רישוי. זה כמו לשאול כמה יעלה לחדש רשיון לגבר בן 40 בגבה 1.78 נשוי +3

זה נקבע לפי קבוצת רישוי

תראה כאן http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1069:agrot-rechev-risayon&catid=122:agorot-rechev-c&Itemid=182

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, אתם מאוד עוזרים. אשמח לכמה שיותר חוות דעת.

hijo- אין לי מושג מה הקשר בין הדברים, אני חדש בתחום קניית הרכב ופשוט יורה את כל הפרטים, זה אף פעם לא יכול להזיק...

פורסם

רכב זול מאוד,ואיכותי יחסית. ללא ספק,יחס גבוה של שקל לרכב.

החזקתי כזו,בנפח 2.0 אקסקלוסיב 2001,במשך כמעט שנה. עלתה לי 7000₪(!!!) ולא ראיתי צורך להתמקח. יד שניה עם צבע חיצוני שרוף(היה פעם אפור סגול מטאלי). חסכונית כפי שנאמר(יש מחשב דרך),וחזקה ומהנה. הגה מתקשר וטוב. עשיתי איתה 12000 קילומטר עם אפס תקלות,לבד מחלון חשמלי של הנהג שפסק לפעול. העברתי אותה כלאחר כבוד לחמותי כמתנה,והיא עדיין איתה כבר שנה,ללא תקלות. לו אני אתה,הייתי מחפש כזו,בנפח 2.0,במצב מכני טוב וקוסמטי גם(לי זה חשוב לרוב,אז הייתי מוכן לפשרות),ואני יודע שיש כאלה. חפש.

נזכרתי,החימום ברכב לא עבד,ולא תיקנתי. בהצלחה.

פורסם

יש אחת עם 120K ק"מ, עם סאנרוף מקורי! בלוח בפורום.

ולא מזמן ביררתי על אחת שחורה מיד 2 2002 עם 70K ק"מ עבור חבר, רצו עליה 12.

ככה שאם המחיר של האקזמפלרים שמצאת גבוה יחסית, תמיד יש אלטרנטיבות עם נתונים הרבה יותר טובים.

פורסם

את זו עם הסאנרוף אני פרסמתי עבור חברה...אני לא יודע מה התקציב שלך אבל היא זולה ממה שהזכירו כאן והיא בהחלט מושקעת ומומלצת...

• תוכן חדש...