Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון של AKAI ב-700 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני הרבה זמן מחפש מכשיר סמארטפון

העינין הוא התקציב למכשיר

רוב המכשירם הטובים מאוד יקירים

הדרישות שלי מהמכשיר הם בסך הכל WHATSAPP , WAZE , ופייסבוק.

הכי חשוב שהמכשיר יהיה אמין + שהממשק של המכשיר יהיה קל וידידותי.

אני עד היום אם מכשירי נוקיה שהממשק שלהם ממש נוח.

המכשיר הנוכחי שלי זה נוקיה 5800

רציתי לשמוע חוות דעת וניסיון על המכשיר שבכתבה שהעלתי

האם הוא מתאים לדרישות שלי?

אמינות, מחיר?

אולי תמליצו לי ביכלל על מכשיר אחר עד 700 שקלים שיעמוד בדרישות שלי?

אני יודע שרוב המכשירים הללו עדינים אבל חשוב גם שיהיה כמה שיותר מסיבי.

תודה.

http://www.news247.co.il/read.php?url=http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/500/591.html

mmyz4nyjg4mk.jpg

פורסם

אם אלה כל הדרישות שלך, תחשוב אולי על הסמארטפון של XTREAMER.

תוכל לראות אותו כאן:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377

יכול להיות שתראה את הגלקסי W. תיזהר ממנו כמו מאש - משהו מוזר שיצא עם שם של סמסונג - לא מומלץ בכלל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

המכשיר שהעלתה הוא גם של חברת AKAI רק יותר משוכלל?

תפעול יעיל ופשוט למי שעד היום היה אם מכשירי נוקיה?

ואיך מהכשיר השהעלתי?

המחיר שווה?

אולי יש מכשירים אם פירמה מוצלחת יותר מחיר זהה?

אני ממש לא מבין בזה

פורסם

המכשיר שהעליתי הוא של אקסטרימר (כמו מזרימי המדיה). אין קשר לאקאי. אקאי זה מוצר מדבקה סיני.

אם אתה רוצה יש את הייסנס U2 בקרביץ. לפי מה ששמעתי עליו הוא סבבה לגמרי.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
המכשיר שהעליתי הוא של אקסטרימר (כמו מזרימי המדיה). אין קשר לאקאי. אקאי זה מוצר מדבקה סיני.

אם אתה רוצה יש את הייסנס U2 בקרביץ. לפי מה ששמעתי עליו הוא סבבה לגמרי.

חיפשתי עליו ויש הרבה תלונות על כך שהGPS לא פועל כמו שצריך

אני צריך שה GPS \ WAZE יקלוט כראוי

פורסם

אם אתה לא משתמש באפליקציו כבדות, אני ממליץ לך על מכשיר שהיה לי: SAMSUNG GALAXY GIO. המכשיר נגנב לי לא מזמן (מה שהביא אותי לתור אחר מכשירים בסבך).

מבחינת GPS - מעולם לא עשה לי בעיות. היה ננעל תוך גג 15 שניות ונשאר יציב כל זמן הפעולה.

הוא די חלש טכנית (מעבד של 800MHZ וזיכרון של כמעט 300MB) אבל את העבודה הוא יודע לעשות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אם אלה כל הדרישות שלך, תחשוב אולי על הסמארטפון של XTREAMER.

תוכל לראות אותו כאן:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377

ה-AKAI על הנייר נראה עדיף.

בכל מקרה, לגבי AKAI - החברה היפנית פשטה רגל בסוף שנות ה-90, סינים קנו את המותג, ומייצרים מוצרי מדבקה באיכות משתנה תחתיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל הנ"ל קקמייקות. אלו מוצרי מדבקה סיניים.

ממליץ לך לבדוק אופציה של גלקסי S1/S2 משומשים או מחודשים או במבצע,

אייפון 4/3GS משומש / מחודש

או מכשירי גלקסי מיני. מיני2 יעשה את העבודה בדיוק בתקציב המדובר

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבל שאתה לא מקשיב. 95 אחוז שזה יהיה פח אשפה.

אתה יודע, מהסוג הזה שנתקע לפעמים וצריך להפעיל מחדש, כזה שהגיפיאס לא ננעל, או שאיכות השמע חרא. תאמין לי שהסינים אלופים בלדחוף חלקים הכי גרועים שיש בשביל לחסוך בעלויות. וטת כול זה אתה תגלה רק כשתקנה את המכשיר.

פורסם
חבל שאתה לא מקשיב. 95 אחוז שזה יהיה פח אשפה.

אתה יודע, מהסוג הזה שנתקע לפעמים וצריך להפעיל מחדש, כזה שהגיפיאס לא ננעל, או שאיכות השמע חרא. תאמין לי שהסינים אלופים בלדחוף חלקים הכי גרועים שיש בשביל לחסוך בעלויות. וטת כול זה אתה תגלה רק כשתקנה את המכשיר.

לכל פלאפון קורה שנתקע לפעמים וצריך להדליק מחדש כדי שיתאפס על עצמו. וכן, גם לאייפון.

פורסם

אם זה קורה גם במכשירים של סמסונג/HTC/אפל/סוני/נוקיה/ועוד, אז תחשוב שזה פי כמה יותר גרוע במוצרי נו ניים, שבהם היצרן חסך בכל דבר, רק כדי להיכנס בתקציב שיאפשר לו למכור את המכשיר ב100$ ולצאת ברווח יפה.

זאת הגישה הסינית - הוא יגיד בסדר להצעת מחיר מגוחכת, ואז יתחיל לחסוך איפה שאפשר ואי אפשר, כדי להיכנס לתקציב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכשירים בKSP עד 800 שקל

מכשירים בIVORY עד 800 שקל

בעמוד השני בלינק של אייבורי יש כבר מכשירים יותר יקרים, אבל אפשר לראות שם למשל גלקסי S1 חדש ב1000 ש"ח. אני מאמין שאפשר גם קצת להתמקח ולהוציא עוד איזה הנחה קטנה.

תוצאות חיפוש מיד2 על סמארטפונים עד 800 ש"ח

למה אני תמיד עושה 800? כי תמיד אפשר קצת להתמקח, ואתה קצת תמתח את המחיר שאתה מוכן לשלם, ויכול להיות שתקבל מכשיר הרבה יותר טוב ממה שציפית.

אגב, מאיזה איזור אתה? אם אתה מהצפון, ראיתי מישהו ביד2 שמוכר גלקסי 3, עם מסך שבור, ב400-600 ש"ח. הוא מוכר 2 מכשירים במחירים שונים, לפי התמונות נראה כי באמת מדובר ב2 מכשירים שונים. הוא מקרית אתא, קוראים לו אבנר לפי המודעה.

עכשיו, אם אתה מהצפון, יש לי חבר טוב שיש לו מעבדה לתיקון טלפונים בקרית אתא שאני אפנה אותך אליו ותקבל מחיר טוב בשביל תיקון. תוכל גם להתייעץ איתו לגבי מכשיר ספציפי שאתה רוצה לקנות ולברר איתו אם המכשיר אינו מזויף למשל.

מקווה שעזרתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הבנתי

אז מכשירים סינים אתם לא ממליצים

מה לגבי דגמים של חברת LG?

הם כבר יותר מוצלחים ועונים על הדרישות שלי?

WHATSAPP , WAZE , פייסבוק , בטריה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן

יש דגם מומלץ בLG?

• תוכן חדש...