Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור של outnex נראה שיש פה כמה אנשים שמבינים דבר או שניים בריצה ויכולים לעזור.

רכשתי לאחרונה נעלי ריצה חדשות של asics gel cumulus 15 הנעלים נוחות אבל שאני רץ יש לי כאבים חזקים מאוד ברגל שמאל (בלבד) כאילו האצבעות שלי מתעקמות למעלה (אין לי איך להסביר את זה), בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהן חדשות ונעלתי אותן עוד כמה פעמים, הלכתי איתן קצת ביומיום וזה לא עזר, ניסיתי לחזור לנעלים הקודמות שלי (סתם נייק חצי ספורטיביות חצי אופנתיות) והכאב לא מופיע, בבדיקה חזותית לא ראיתי כלום מוזר.

האם מישהו חווה דבר כזה ?, ממה דבר כזה יכול להיגרם ?

ביום ראשון אני מתכנן לחזור לחנות, למה לצפות ? הנעליים עלו 630 ש"ח אחרי הנחה ואני לא מתכוון להחליף נעליים שוב בקרוב.

תודה, אורי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בעקבות השרשור של outnex נראה שיש פה כמה אנשים שמבינים דבר או שניים בריצה ויכולים לעזור.

רכשתי לאחרונה נעלי ריצה חדשות של asics gel cumulus 15 הנעלים נוחות אבל שאני רץ יש לי כאבים חזקים מאוד ברגל שמאל (בלבד) כאילו האצבעות שלי מתעקמות למעלה (אין לי איך להסביר את זה), בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהן חדשות ונעלתי אותן עוד כמה פעמים, הלכתי איתן קצת ביומיום וזה לא עזר, ניסיתי לחזור לנעלים הקודמות שלי (סתם נייק חצי ספורטיביות חצי אופנתיות) והכאב לא מופיע, בבדיקה חזותית לא ראיתי כלום מוזר.

האם מישהו חווה דבר כזה ?, ממה דבר כזה יכול להיגרם ?

ביום ראשון אני מתכנן לחזור לחנות, למה לצפות ? הנעליים עלו 630 ש"ח אחרי הנחה ואני לא מתכוון להחליף נעליים שוב בקרוב.

תודה, אורי.

גם לי זה קרה בנעלי אסיקס.

תכניס את היד לתוך הנעל ואתה תרגיש שיש גיבנת קטנה בקצה הנעל ולפניה ירידה.

אני לא יודע למה אסיקס התחילו לייצר מבנה סוליה כזה, גם לי זה היה מאוד לא נוח ואני החזרתי את הנעלים לחנות.

פורסם

לא חושב שיחליפו לך את הנעליים כי זה לא נח לך, זה לא שהם פגומות

אני רכשתי נעלי ריצה במגה ספורט, לא רק שסיפקו לי גרביים אלא גם הפעילו לי הליכון שאוכל לבדוק אם נח לי לרוץ איתם

נעזוב את זה שרצתי איתם פעם אחת בלבד כי אחרי זה קיבלתי 5fingers וזה תפס אותי

לא ארוץ עם נעל רגילה לעולם ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את הנעלים קניתי ביורוספורט בחיפה.

דניאל אכן יש שם מן שקע, אבל ברגל שמאל הוא מרגיש יותר עמוק מאשר ברגל ימין. הבעיה היא לא חוסר נוחות אלא ממש כאבים אבל רק ברגל שמאל.

gsi16v איזה מגניב, זה לריצה בכלל ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הם לכל מה שהרגל שלך יכולה לעשות, פרטים:

http://www.vibramfivefingers.com/barefoot-sports/barefoot_running.htm

הסבר:

http://www.vibramfivefingers.it/pdf/Running-Brochure_defENG.pdf

לי יש את הביקילה בעיקר כי חיפשתי עם כמה שפחות שרוכים/רצועות/אבזמים/סקוצי'ם/לולאות ושלא יהיה ברובו שחור

משמשות אותי גם לריצה, וגם לחדר כושר ששם הם מקנים לי שליטה ונוחות טובים יותר בסקוואטים ודדליפט

יחצנות:

vibram_five_fingers_running.jpg

פורסם
זה נראה מגניב ממש, איך הצבא יגיב על זה ?

תעצור פה (ב"נראה"). מינימליזם כזה דורש תהליך הסתגלות ארוך כדי להימנע מפציעות, ממש ארוך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הסולייה לא דקה מידי ?

ז''א נעל לריצת שטח, או אפילו מדרכה, בישראל זה לא כ''כ חלק.

והמחיר מה איתו ?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
תעצור פה (ב"נראה"). מינימליזם כזה דורש תהליך הסתגלות ארוך כדי להימנע מפציעות, ממש ארוך.

צריך "לשכוח" איך רצנו עד עכשיו

להתחיל לרוץ "נכון" - לא לבלום עם העקב (כמו שנעלי ריצה מתוכננות להיות)

פורסם
את הנעלים קניתי ביורוספורט בחיפה.

דניאל אכן יש שם מן שקע, אבל ברגל שמאל הוא מרגיש יותר עמוק מאשר ברגל ימין. הבעיה היא לא חוסר נוחות אלא ממש כאבים אבל רק ברגל שמאל.

gsi16v איזה מגניב, זה לריצה בכלל ?

הסיבה לזה שכנראה רגל שמאל שלך קצת יותר גדולה מימין.

אני קניתי את הנעלים במחסני זול ספורט בחיפה, חנות עם שירות ומחירים הכי טובים בארץ!

פורסם
צריך "לשכוח" איך רצנו עד עכשיו

להתחיל לרוץ "נכון" - לא לבלום עם העקב (כמו שנעלי ריצה מתוכננות להיות)

יש עוד המון דברים שצריכים לקרות לפני שאתה צריך להרגיש חופשי לרוץ 10 ק"מ.

יש ויכוח ארוך על מה זה לרוץ נכון, כול קבוצה עם הדעה שלה ולכול אחת יש את ההוכחות שלה. ההחלטה החכמה זה לרוץ איך שנכון לגוף שלך, לי למשל נכון לא להיות HEEL STRIKER.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הנעלים לא קטנות עלי, בדקתי את זה עשרות פעמים.

קניתי ביורוספורט בכלל שיש לחנות הסדר עם הקבוצה שאני מתאמן בה, במקום 800 שקל עלה לי 630. (איך המחיר אגב?)

המאמן שלי הוא (עדיין או היה) המאמן של קבוצת הריצה של צה״ל, הוא עובד איתנו הרסה על עקרונות הריצה הנכונה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פותח השרשור, אלה לא נעלי ריצה לנשים בכלל?

http://www.asicsamerica.com/Shop/Footwear/Running/Womens/GEL-Cumulus%C2%AE-15/p/0010171760.4093

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...