Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור לא מתאים התוקפנות הזו, הקהל יעד של אוטודיפו הוא יותר אנשים נורמלים ולא אנשים עם ocd כמו שיש לנו, וזה בסדר.

אין צורך להיות תוקפני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ליאור לא מתאים התוקפנות הזו, הקהל יעד של אוטודיפו הוא יותר אנשים נורמלים ולא אנשים עם ocd כמו שיש לנו, וזה בסדר.

אין צורך להיות תוקפני.

אני משתדל להיות ציני ולא תוקפני,

וחוץ מזה אני לא רואה את הקשר לקהל היעד של אופיס דיפו (אם התכוונת למה שאני חושב). מי שנכנס לפורום הזה הוא לא קהל היעד של אופיס דיפו אלא אנשים שמתעניינים באסתטיקה של הרכב.

ציפיתי שבפורום הזה ספונסר ייתן תרומה גדולה יותר..

איך ידעת שיש לי OCD?

:)

חג שמח!

פורסם

אם לא היה לך ocd לא היית פה.

אוטודיפו הוא ספונסר פורום ולא ספונסר תת פורום דיטיילינג.

ספונסר כשמו הוא יש סיבה שהם פה.

תתפלא אבל יש פה גם אנשים שהם קהל יעד של אוטודיפו ואני יכול להעיד על עצמי שגם אני רכשתי שם לא פעם.

חג שמח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני משתדל להיות ציני ולא תוקפני,

וחוץ מזה אני לא רואה את הקשר לקהל היעד של אופיס דיפו (אם התכוונת למה שאני חושב). מי שנכנס לפורום הזה הוא לא קהל היעד של אופיס דיפו אלא אנשים שמתעניינים באסתטיקה של הרכב.

ציפיתי שבפורום הזה ספונסר ייתן תרומה גדולה יותר..

איך ידעת שיש לי OCD?

:)

חג שמח!

אפרופו אוטודיפו, אני יכול להגיד שנחלתי כמה אכזבות מחומרים שקניתי מהם כמו מנקה ג'אנטים של מישלן שלא היה חזק מספיק, הווקס של טרטל PTFE שנורא לא נח לעבוד איתו, אבל יש להם כמה הצלחות לא רעות כמו החומר לריפודים של דוקטור מרכוס וכמו כן STP TUFF STUFF שעושה עבודה אפילו עוד יותר טובה.

החומרים שיש שם הם ממש זולים יחסית וזה שטרטל ווקס אייס הוא הווקס אולי הכי יקר שלהם לדעתי זו עובדה שמעידה על הרמה הכללית שיש שם.

בשום פנים ואופן אי אפשר להשוות את המגוון והאיכות שיש שם למה שיש באוטוסטור למשל שזה כבר עולם אחרי לגמרי.

בכל זאת למשתמש הביתי הפשוט, ששוטף את הרכב ברבע שעה ולא בכמה שעות כמונו, יש הרבה מה למצוא באוטודיפו.

הביקורת היחידה שיש לי זה למה עדיין משתמשים בשמני מנוע וחומרים מסוימים אחרים של אמריקן איגל? למה היה כל כך חשוב להביא את השמן מנוע של HOME CAR? למה להתעקש להכניס משהו לא ידוע למנוע שעלה כל כך הרבה? קסטרול לא טוב? AGIP לא מספיק? SHELL לא איכותי דיו? אבל זה כבר קשור לפורום אחר :-)

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ליאור משום מה ידעתי שהתגובה של אוטו דיפו תגרור תגובה בסגנון שלך.

מה יש? למשתמש מן השורה מותר לתת מילה טובה ולאוטו דיפו לא? בגלל שאתה לא מסכים עם המנטליות שלהם וקו המוצרים שהם מביאים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נראה ממש יפה ...

אם אפשר בבקשה לינק לחומרים שהשתמשת בשני השורות האלה

למטלית שאתה ממליץ ולחומר הנ"ל APC של מגווירס

G6 של כמיקל גייז.

בתודה אלמוג

פורסם

המטליות שאני משתמש בהם לפנים הרכב הם מטליות מיקרופייבר של סנו.

יש אריזות של 3 מטליות ב-23 שקל נדמה לי, פלוס מינוס, נמכר בכל חנות.

מספיק להורדת אבק מהדשבורד והפלסטיקה ולניגוב מושבים, לפחות בהתחלה.

אגב בעניין המטליות אני חושב שכדי לטפס עוד שלב צריך גם להשתדרג גם מבחינת המטליות אז חשבתי להתחיל להסתכל לכיוון המטליות האלה האיכותיות יותר של קארפלן:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-CarPlan

או BLUEWASH:

http://www.autostore.co.il/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%AA-Bluewash.html

שאר החומרים

APC מגווירס:

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-Meguiar-s-All-Purpose-Cleaner-3-78L.html

G6:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-Chemical-Guys-G6-Hyper-Coat.html

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
ליאור משום מה ידעתי שהתגובה של אוטו דיפו תגרור תגובה בסגנון שלך.

מה יש? למשתמש מן השורה מותר לתת מילה טובה ולאוטו דיפו לא? בגלל שאתה לא מסכים עם המנטליות שלהם וקו המוצרים שהם מביאים?

בסדר, שכנעתם אותי. כנראה שהתגובה שלי היתה קצת מוגזמת.

אבל אני עדיין סבור שהם מהספונסרים החלשים בפורום.

פורסם

ממליץ בחום על הstp stuff tuff, פשוט מעולה ועושה את העבודה כמו שצריך.

ניקיתי איתו מושבי עור.

מומלץ לפני לנסות אותו על שטח קטן שלא ניראה לעין ואז להמשיך על כל המושבים .

פורסם

ה-stp הזה לא מומלץ לנקיון מושבי עור כלל וכלל, הוא אכן טוב על בדים (מושבים,שטיחים,תקרה וכו')

הוא אמור לחדור לתוך הבד ולהוציא ממנו החוצה בתסיסה את הלכלוך.

לתוך העור הוא לא יכול לחדור.

זה שהוא ניקה לך את המושבים זה נחמד, רטיבות החומר ביחד עם השיפשוף שלך עשו את העבודה, באותה מידה גם מטלית עם מים הייתה מנקה לך את המושבים.

להבא תשתמש בחומר ייעודי, או apc מדולל בהתאם, חבל על העור.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...