Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים

skydiver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי אתמול לחפש מגבים לפורד פוקוס טרנד 2009 שלי כי הקודמים התבלו כבר.

באוטו דיפו יש רק מגבים שמתאימים למגבים עם קרס בקצה.

למגבים שלי יש בקצה פין בניצב לזרוע המגב עם פלח מתכת שעוצר אותו כמו בקישור המצורף ונאמר לי שבכל הרשת אין מגבים מתאימים.

בפורד אמרו לי שניתן לרכוש רק במוסכים המורשים ולא רצו להגיד לי בטלפון את עלות המגבים וההתקנה (שהם התעקשו כמובן לבצע בעצמם)

הלכתי לאמזון ואיביי ושם יש מגבים של בוש ב11$ בערך. הבעיה היא שבאתר של בוש כתוב שאני צריך מגבים של 19´´ ו-22´´ ואילו בכלי ההתאמה באיביי רשום שהגדלים הללו לא מתאימים לפוקוס.

מבולבלים? גם אנחנו.

אם מישהו יכול לעזור לי במידע לגבי כל אחד מהשלבים הנ"ל אני אשמח.

סה"כ רוצה שמשה נקייה כקריסטל, מה כבר ביקשתי?! :x

פורסם

מדוד את המגבים

סע לחנות חלקי חילוף ובקש מהם מגבים מתאימים (אם יש לך ספק לגבי המחבר בקש מהמוכר להסתכל ולהרכיב את המגבים החדשים)

• תוכן חדש...