Jump to content

skydiver

  • הודעות

    12
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי skydiver

  1. מדובר על כך שהאורות דלוקים כאשר הרכב עומד. נניח אני יוצא מהבית ב5:30 בבוקר והולך לזרוק את הזבל- כאשר אני חוזר לכיוון הרכב אני רואה שאורות הערפל דלוקים למרות שהרכב עומד ללא וינקרים או הגה מסובב וכאשר מתג תאורת הערפל לא דלוק.
  2. יש לי סיאט איביזה 2012 בסיסית. שמתי לב שאורות הערפל הקדמיים, הממקומים בפגוש, עובדים לעיתים גם כאשר אני לא מושך החוצה את המתג, על מנת להפעיל אותם. א. אין לי חיישן אור כי אין לי מצב auto במתג הפעלת האורות. ב. אני יודע שאורות הדרך דולקים גם כאשר מתג האורות כבוי בגלל דרישות חוק באירופה אבל בספר הרכב יש התייחסות לזה רק לגבי הפנסים הראשיים ולא לגבי פנסי הערפל. ג. בניגוד לפנסים הראשיים, שדולקים תמיד כאמור, פנסי הערפל הקדמיים לפעמים דולקים ולפעמים לא דולקים כאשר מתג אורות הערפל הקדמי כבוי. מישהו מכיר את זה? יודע למה זה מתרחש ומה קובע אם הם דולקים או לא? תודה
  3. צ'ק ליסט לבדיקה- שכחתי משהו או שכדאי להוסיף משהו? מכוניות.doc
  4. א. כמו שאמרתי, אני מתלבט קשות בין איביזה לפאביה. ב. התקציב שלי הוא עד 55,000 ש"ח וגם זה אחרי שמתחתי אותו, כך שהמחיר שהזכרת לא בא בחשבון לצערי ואם הוא היה בא בחשבון אז כבר הייתי הולך על משפחתית יד 2 ולא על סופר מיני חדשה.
  5. תודה על התגובה המפורטת. 1. חיפשתי פיאסטה וקליאו אבל לא מצאתי כאלו משתלמות בתקציב שלי. 2. בעבר הצלחתי להכניס סלקל, כסא בטיחות ובוסטר עם גב לפיאט פונטו, אשתי הכניסה 2 בוסטרים ללא גב וכסא בטיחות לשברולט ספארק (!), אז אני מניח שהם יצליחו להיכנס גם לפאביה וגם לאיביזה, על אף שאני מהחלט מתכוון לבדוק את זה וגם את נושא העגלה בבגאז' (שלא הצליחה להיכנס בשברולט ספארק). 3. חיפשתי הונדה ג'אז אבל לא מצאתי משהו משתלם בתקציב שלי. 4. רומסטר וC3 הם כבר משפחתיות והן לא בטווח התקציב. 5. הפאביה והאיביזה הן אלו שהגיעו ל"גמר" אחרי בחינה של כמה רכבים- אני פשוט מתלבט בין שתיהן משום שהפרמטרים שלהן מאוד דומים. אני בודק עכשיו את הנושא הביטוחי כדי לראות אם שם יש הבדלים משמעותיים. 6. נושא ביטול כרית האוויר הוא בהחלט משהו שאני אבדוק. בפורד פוקוס שיש לי היום אין אופציה לביטול ואני צריך לגשת למוסך המרכזי של פורד כדי לעשות זאת. תודה
  6. מישהו?
  7. שתיהן ידניות, סביב שנתון 2012, עד 55,000 ש"ח. מדובר על רכב שני במשפחה (בנוסף לפורד פוקוס 2009 אטומטית) שנקנית עקב ילד רביעי בדרך ועקב התחלת עבודה של אשתי ללא רכב ליסינג. בגדול הרכב צריך להכיל בספסל האחורי 2 בוסטרים וכסא בטיחות (גם אם בקושי) ומקדימה סלקל וכן תא מטען עם מקום לעגלה בקיפול מטריה. המלצות?
  8. הלכתי אתמול לחפש מגבים לפורד פוקוס טרנד 2009 שלי כי הקודמים התבלו כבר. באוטו דיפו יש רק מגבים שמתאימים למגבים עם קרס בקצה. למגבים שלי יש בקצה פין בניצב לזרוע המגב עם פלח מתכת שעוצר אותו כמו בקישור המצורף ונאמר לי שבכל הרשת אין מגבים מתאימים. בפורד אמרו לי שניתן לרכוש רק במוסכים המורשים ולא רצו להגיד לי בטלפון את עלות המגבים וההתקנה (שהם התעקשו כמובן לבצע בעצמם) הלכתי לאמזון ואיביי ושם יש מגבים של בוש ב11$ בערך. הבעיה היא שבאתר של בוש כתוב שאני צריך מגבים של 19´´ ו-22´´ ואילו בכלי ההתאמה באיביי רשום שהגדלים הללו לא מתאימים לפוקוס. מבולבלים? גם אנחנו. אם מישהו יכול לעזור לי במידע לגבי כל אחד מהשלבים הנ"ל אני אשמח. סה"כ רוצה שמשה נקייה כקריסטל, מה כבר ביקשתי?!
  9. מה בדיוק החלק שאותו צריך לקנות? איפה אני קונה אותו? כמה הוא עולה?
  10. קניתי לאחרונה פורד פוקוס 2009 בגימור טרנד וראיתי שברדיודיסק המובנה יש לחצנים עם ציור של שפורפרת טלפון לחיוג וניתוק. על פניו נראה שזו דיבורית בלוטות' מובנית אבל כשחיפשתי התקן בלוטות' עם הסלולרי שלי לא הצלחתי להתחבר למשהו. מישהו מכיר את המערכת הזו ויכול להאיר את עיני בנוגע אליה ובעיקר בנוגע ללחצני החיוג והניתוק הנ"ל? תודה מראש.
  11. אז בשעה טובה קניתי פורד פוקוס 2009 עם 54,000 ק"מ ואני מחפש מוסך אמין ולא שוחט במחירים לטיפולים שוטפים ותקלות (חס וחלילה טפו-טפו-טפו...) באזור פ"ת או כ"ס. למישהו יש המלצה או דיס-המלצה על מוסך מסוים?
  12. אז אחרי עשור של נהיגה במכונית מיני 1.3 הגיע הזמן לשדרג למשפחתית 1.6. התקציב: עד 60,000 ש"ח- עדיף פחות. לא מתפשר על: 1. יד ראשונה, 2. עד 20,000 ק"מ בשנה. חשבתי ללכת על רכב מליסינג. כרגע ההתלבטות היא בין: 1. טויוטה קורולה 2. פורד פוקוס 3. שברולט קרוז 4. ניסן טידה מה אתם אומרים? הצעות נוספות? תודה מראש.
×
×
  • תוכן חדש...