Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 75

~ts~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי קורא את השירשור מא-ת ולא היה לי מושג ירוק באלפא 75, אני בעצמי הייתי חושב שיש להתרחק כמו מאש.

מאיך שהחבר'ה כאן מציגים את ה-75 זה נשמע כאילו היא שק של מחלות.

אין שום דבר מיוחד שלא ניתן לטיפול בארץ חוץ מהדרייבשאפט וחלקיו, שהם בעיה בפני עצמם אם משהו יוצא מכיוונון, אבל גם בזה ניתן לטפל בסופו של דבר.

וזה לא שהרכב מפגין אמינות אבסולוטית אבל הוא גם לא מה שאנשים מתארים כאן, בטיפול נכון ויד אוהבת ניתן להחזיק בה ללא חשש, ומי שחפצה ידו ב-75 לא צריך לפחד פחד מוות מהאחזקה שלה, היא עדיין לא פרארי דינו.

בחו"ל יש מספיק חלקים, אפילו לגירסא שלי שממנה יש רק אחת בארץ.

פיליפ- הMK1 שלך יפייפיה, תתחדש!

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יונתן

בהודעה שלך אתה מבהיר כי האחזקה לא פשוטה ויש להתכוונן להביא חלקים מחו"ל, כי בארץ אין.

חלק מההודעות בשרשור נבעו מההיכרות של האנשים עם הקונה בשרשור אחר ועם הרצון שלו להפוך גם את האלפא לחית נסיון, כמו המרה לגפ"מ בנסועה חודשית של 400 ק"מ.

המסקנה הפשוטה של בעלי ניסיון באלפא הייתה

הקונה לא מתאים לרכב והרכב לא מתאים לקונה אבל...

גם הם יכולים לטעות

עול ההוכחה היה על הקונה שלבסוף לא קנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מבולבל לגמרי, מה בסוף לפני העברת בעלות העיסקה בוטלה? אם כן אז תודה ששרפתם לי חצי שעה ועד שהתחלתי לכתוב תגובה והיא כבר לא אקטואלית. :banghead:

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...