Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת לי קישור לשיר מיוחד שהוא באיכות גבוהה כמובן שעושה מין "מבחן" כזה למערכת כלומר משמיע את כול סוגי הצלילים ואז אפשר לראות אם המערכת מכוונת נכון.

( אני לא יודע אם קיים כזה דבר, אבל אני מניח שכן.)

סליחה על הבורות, פשוט שיחקתי עם ההגדרות של הרדיו דיסק שלי (560MP פרימייר) ואני רוצה לבדוק עכשיו אם סידרתי טוב.

פורסם

אין איזה קטע סאונד שמישהו אומר לך זה טרבל זה באס זה מיד ימין שמאל .. לא קיים עד כמה שידוע לי ...

הדרך הטובה ביותר לכוון מערכת היא לשים איזה שהו שיר שאתה מכיר ממש ממש ממש טוב ושאתה יודע איזה צלילים אתה אמור לשמוע וגם יודע איך הם אמורים להישמע ואז פשוט לשים אותו ברדיו דיסק לשמוע ולהחליט אם חסר מיד באס טרבל לאוד או כל מה שזה לא יהיה ...

מה שכן יש לך זה בדיקות לסאב וופר וכל מיני קטעים שמדגישים את הטוויטרים וכו' שזה טוב לפני קניית רמקולים לבדוק הבדלים בינהם ואת הקטעים האלה אתה יכול למצוא בתוכנות שיתוף kaz emul וכו'

תחפש את זה על שמות

sound fx

sub test

thx

ועוד כל מיני כאלה שעולים לך ...

sound quality

sound test

טוב הבנו את הנקודה בהצלחה..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

טוב תודה.

אני יחפש באמת את מה שאמרת.

אבל יש לי שאלה - במבחני SPL האלו .. שלפי מה שהבנתי בודקים את ביצועי המערכת באיזה דיסק משתמשים .. בטח לא באיזה שיר של אינפקטד .. או שאולי אני טועה ??

** אם כבר פתחתי נושא אז .. דרך אגב קראתי עכשיו שאם משנים את המיקום של הסאב אז זה יכול להשפיע, כרגע הוא מופנה כלפי הדלת (בגאז') והוא באמצע.

מחר אני יהפוך אותו לכיוון המושבים ונראה איך שומעים. :)

פורסם

אם תמצא את הדיסק באיזה אתר שלך לי קישור בפרטי בבקשה

לגבי השירים אני מאמין שכן...תעתיק את מה שרשום ושים באחד התוכנות של ההורדה..( קאזה אימיול)

פורסם

180 שקל

משלוח יחסית יקר... איזה 20 דולר אם אני לא טועה...

רוב הדיסקים אני מזמין מ amazon... המשלוח שם הרבה יותר זול - איזה 4 דולר סך הכל,

אבל מ my disc היו שם רק דיסקים משומשים למכירה ... אז העדפתי לשלם יותר ולהשיג חדש.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...