Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר על מוצר פגום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה רעש בגלל לוגו מתקלף! אפשר לחשוב שמתקלף לך הG מהחליפה של גוצ'י...

שלח אותו חזרה עם הקרובים שלך לארה"ב ושיביאו לך את זה כשיבואו שוב...אה רגע...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה נורא קל לכתוב תגובות בסגנון של ״בקטנה, כולה לוגו״ או ״בגלל זה לא שולחים לישראל״

כשבעצם, אם זה היה ההפך הייתם עושים בדיוק, ואני מדגיש, בדיוק, אותו דבר כמוני.

באותה מידה שזה קרה לי זה יכל לקרות למישהו מדנמרק או קזחסטן.

מילא מדובר על משהו סגור הרמטית שאי אפשר לבדוק, אבל מדובר על מוצר שמגיע ב-Zip bag ועוד יש מדבקה על השקית שרשום עליה "Inspected by 2", כלומר זה נבדק ע״י מישהו ובכל זאת בחרו לשלוח את זה.

מבחינתי כשאני קונה מוצר אני רוצה לקבל אותו 100% תקין, וזה בכלל לא יותר מדיי לבקש.

לא גנבתי, לא אמרתי שזה לא הגיע, לא שיקרתי- בסך הכל רוצה מוצר תקין.

רחוק שנות אור מלהאשים אותי במה שהולך פה בישראל.

פורסם

אני מבטיח לך שלא הייתי עושה בדיוק כמוך.

הייתי מחזיר את המוצר, ומבקש שישלח שוב לארצות הברית. אתה זכאי לקבל מוצר תקין, אבל לארצות הברית, בדיוק כמו ששילמת.

פורסם

שמע ידידי, מה שאתה עושה זה בעצם לקחת מונית לשדה תעופה, להמריא לטיסה ללונדון ואז להתקשר לנהג מונית מתל אביב שיבוא לקחת אותך מלונדון באותו מחיר מתל אביב.

זה לרגע נשמע לך הגיוני?

וזה בכלל לא קשור אם הנזק קטן, גדול, מינורי או קרדינלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אשאל שאלה אחרת, אני אשם בזה?

זה יכל להימנע בקלות אם הבחור מהחנות שאחראי על המשלוח הזה לא היה מנסה לדחוף לי את זה,

כנראה שמישהו אחר גם החזיר את זה והוא אמר לעצמו שהוא ינסה לשלוח את זה ללקוח הבא,

הרי הוא לא יכול לזרוק את זה לפח, נכון?

אני לא מתכוון לעשות דבר כמו לבטל את החיוב באשראי או להפוך עולמות, רק פניתי אליהם בבקשה לעזרה

ולמצוא פתרון שיהיה נוח לשנינו. אני מצטער מאוד, אבל על טעות וחוסר רצינות שלהם אני לא אשלם על משלוח

אליהם ובחזרה אליי.

פורסם

אתה לא יכול לבטל חיוב אשראי גם אם אתה מאוד רוצה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא אשמתך, אבל סיכון שאתה לקחת.

כשקנית ושלחת לארה"ב אתה מקבל שירות לארה"ב, זה סיכון שלקחת כשקנית ושלחת לשם.

אם המוכר בכל זאת שולח גם לישראל בין היתר, אולי ניתן להגיע לעמק השווה "לפנים משורת הדין", כלומר חלק מעלות המשלוח עליך וחלק עליו, אבל זה עניין של רצון טוב שלו ולא מעבר.

קיבלת מוצר פגום? אין ספק שמגיע לך תיקון או מוצר חדש, לכתובת המשלוח המקורית, כלומר ארה"ב, למעט במקרים למשל שאתה גרת בארה"ב קנית מוצר, ועברת לישראל ובישראל הוא התקלקל במסגרת האחריות ויש ליצרן שירות בישראל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פותח השרשור, אני אשאל אותך שאלה, ואני מבקש שתענה לי עליה בכן ולא. ככה במילה אחת, כן, או לא. כמובן שאם תרצה לנמק, אז בכבוד, אבל קודם תענה. להלן המקרה: מחר אני קונה תחתונים של HIKE. בוקסר נוחות כאלו. אורז אותן במזוודה וטס לקוטב הצפוני לחקור את עקרבוט הקרח יחד עם באגירה. שכרנו שם סקודה פאביה ראלי, עם צמיגי שלג, והתחלנו להתגרזן על ה16V המסוקס שלה. באגירה נוהג כמו מטורף, וכתוצאה מכך אני מרטיב במכנסיים. כחובבי ספורט מוטורי זה קורה לכולנו. כעת עליי להחליף תחתונים. כשאני מגיע לחדר ב"הילטון הקוטב הצפוני", אני פותח את חבילת התחתונים ונתקל בליקוי חמור. חסרה האות I במילה HIKE. האם אני אמור להתקשר למוכר בארץ ולדרוש ממנו שישלח לי את התחתונים לקוטב הצפוני?

(הסיפור סופר כבדיחה, אבל הפונטה רצינית, נראה לך שמה שקניתי בארץ, אני יכול לדרוש שישלחו לי לחו"ל?)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה לא יכול לבטל חיוב אשראי גם אם אתה מאוד רוצה!

לא אשמתך, אבל סיכון שאתה לקחת.

כשקנית ושלחת לארה"ב אתה מקבל שירות לארה"ב, זה סיכון שלקחת כשקנית ושלחת לשם.

אם המוכר בכל זאת שולח גם לישראל בין היתר, אולי ניתן להגיע לעמק השווה "לפנים משורת הדין", כלומר חלק מעלות המשלוח עליך וחלק עליו, אבל זה עניין של רצון טוב שלו ולא מעבר.

קיבלת מוצר פגום? אין ספק שמגיע לך תיקון או מוצר חדש, לכתובת המשלוח המקורית, כלומר ארה"ב, למעט במקרים למשל שאתה גרת בארה"ב קנית מוצר, ועברת לישראל ובישראל הוא התקלקל במסגרת האחריות ויש ליצרן שירות בישראל.

פותח השרשור, אני אשאל אותך שאלה, ואני מבקש שתענה לי עליה בכן ולא. ככה במילה אחת, כן, או לא. כמובן שאם תרצה לנמק, אז בכבוד, אבל קודם תענה. להלן המקרה: מחר אני קונה תחתונים של HIKE. בוקסר נוחות כאלו. אורז אותן במזוודה וטס לקוטב הצפוני לחקור את עקרבוט הקרח יחד עם באגירה. שכרנו שם סקודה פאביה ראלי, עם צמיגי שלג, והתחלנו להתגרזן על ה16V המסוקס שלה. באגירה נוהג כמו מטורף, וכתוצאה מכך אני מרטיב במכנסיים. כחובבי ספורט מוטורי זה קורה לכולנו. כעת עליי להחליף תחתונים. כשאני מגיע לחדר ב"הילטון הקוטב הצפוני", אני פותח את חבילת התחתונים ונתקל בליקוי חמור. חסרה האות I במילה HIKE. האם אני אמור להתקשר למוכר בארץ ולדרוש ממנו שישלח לי את התחתונים לקוטב הצפוני?

(הסיפור סופר כבדיחה, אבל הפונטה רצינית, נראה לך שמה שקניתי בארץ, אני יכול לדרוש שישלחו לי לחו"ל?)

לא.

הוא לא אמור, אתה יודע למה? כי על תחתוני HIKE או כל מוצר שקר כלשהו שעלה 20 שקל הייתי שם פס גדול

ולא היה לי ממש אכפת. גם אם הוא מוכן לשלוח, אני לא אבקש.

כמובן שגם החנות שממנה רכשתי לא חייבת לי כלום,

רק שפה מדובר על מוצר של 90$.

אתם מתייחסים למקרה הזה כאילו אני ישראלי ממוצע, וזה לא נכון.

לא דרשתי כלום, לא באתי בגישה "ישראלית" של כולם חייבים לי, רק פניתי אליהם לשאול מה אפשר לעשות.

אם יגידו לי שאי אפשר לעשות כלום והם לא מוכנים, אני לא אדרוש ואשתמש במוצר כמו שהוא.

מדובר על חנות גדולה, שמוכרת את המוצר הזה בבלעדיות, ואני לא אגזים אם אומר שהם מרוויחים כמה מיליוני דולרים

בשנה. אני פניתי אליהם מסיבה אחת, שבשבילם זה כמה עשרות דולרים, וזה לא יפגע להם בהכנסה בשום מצב.

יש חנויות שיעשו הכל כדי להשאיר את הלקוח מרוצה, כי בשבילם עוד 20-30 ואפילו 100$ שווים את הפרסום הטוב

הזה שאחר כך יעבור הלאה להמון אנשים.

כמובן שאני לא מתכוון להפיץ שם רע אם לא אקבל החלפה.

פורסם

שוב, אתה לא הישראלי הממוצע, מגיע לך מוצר חדש, אבל לארה"ב לא לישראל.

נכון שיש מוכרים וחנויות שמוכנים לקחת על עצמם לפנים משורת הדין, אבל זה לא מעיד על הדין במקרה הזה.

בכל מקרה אם הם כן שולחים באופן כללי לישראל לדעתי יש מקום שתישא בחלק מעלויות המשלוח לפחות ולא שכל עלות המשלוח תיפול עליהם.

למה? כי אם הם באופן כללי שולחים לישראל אתה בחרת לחסוך ולקחת משלוח זול יותר לארה"ב, וזה סיכון שלקחת ועליך להתמודד איתו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני משוכנע שאם היית בארה"ב הם היו מכסים לפחות את עלות המשלוח חזרה אליך, אם לא גם את המשלוח שלך אליהם. מבחינתם הם לא התעסקו כלל עם ישראל, זה שהקונה לא בדק את המוצר זה לא בעיה שלהם. אתה לצורך העניין בכלל לא לקוח שלהם.

כשקניתי משקפי שמש לפני כמה שנים במשלוח מארה"ב לארץ ונשברה המסגרת חודש אחרי - יצרתי קשר עם החנות, שלחתי אליהם על חשבוני ושלחו לי זוג חדש על חשבונם. הכי הגיוני בעולם.

תגיד תודה אם יסכימו לקחת את עלות המשלוח לארץ על חשבונם, מה שמאוד יכול להיות שיקרה אם תתנהל בנימוס.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אי אפשר לבטל עסקה באשראי כקסם. זה לא הפיתרון ללקוח המאוכזב.

זה נקרא הכחשת עיסקה, שבה אתה טוען בפני חברת האשראי שלא אתה עשית את החיוב הזה ואז הם חוקרים במשך חודש ומבררים מאיפה זה הגיע, כמובן שהם לוקחים דמי טיפול ועוד שטויות. ונגיד וכן היית יכול לבטל את העיסקה, מה היית עושה, נשאר עם המוצר הפגום אצלך?

חשבת אולי שהמשלוח הגבוה לארץ כולל בתוכו אפשרות לפאשלות כמו אלו? יותר הגיוני שתשלם את ה40 דולר האלה ואז תקבל שירות של בן אדם שקנה בארץ וקיבל מוצר פגום. ההתנהלות של האתר היא יותר מהגיונית.

• תוכן חדש...