Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג הרכב לתדלוק בגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אופטרה מודל 2005 עם 70000 ק"מ ואני מעוניין לקבל יעוץ האם כדאי לי לשדרג את הרכב לאפשרות תדלוק עם מיכל גז . היום הולך לי בערך 1000 ש"ח דלק בחודש . בקרוב אני מתחיל ללמוד וסביר שהק"מ שלי יגדל .מה היתרונות והחסרונות ? והאם בכלל כדאי כן או לא ? בדקתי מחיר התקנה כולל אחריות לשנתיים זה 6000 ש"ח

פורסם

האופטרה מתאימה לגז ממה שאני יודע. יש לי חבר עם אופטרה עם מערכת גז כמה שנים בלי בעיות מיוחדות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לא מומלץ כל מי ששאלתי שיש לו אמר שלא מומלץ, הורס את מנוע.

תלוי באיזה רכבים, זה מאוד תלוי בסוג המנוע. האופטרה דווקא כן מתאימה.

לגבי המחיר, המחירים ירדו חברים. אני התקנתי לפני שנתיים באימפלה (מנוע V6 אז יקר יותר מרגיל) במחיר של 9.5K (פרסתי לתשלומים אז יצא לי יקר יותר בפועל, אבל זה המחיר המקורי), לעמות זאת חבר שלי שהתקין לפני 8 חודשים בערך, שילם 7.5K אצל אותו מתקין. יש היום יותר היצע ואפשר בהחלט לבדוק מחירים ולהביא הצעות זולות יותר כדי להוריד מחיר אצל מישהו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האמת, קצת אגואיסטי ממני, אבל מי ששואל אותי אני אומר לו לא כדאי,

הממשלה תעלה שיש פה עוד אופציה לסחוט כסף ותעלה את מחירי הגז ,

פורסם
המנועים האלה לא בנויים לעבוד עם גז. נקודה!

וואלה איזו נחרצות... מעניין, דווקא אני מכיר מתקין של מערכות גז שיש לו אוואו שנוסעת על גז :roll:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

שקלתי לא מזמן גם לשים מערכת גז. ביסטרואן קסרה 2003, 1600. עם 100,000 ק"מ

איך יודעים באיזה רכב כן אפשר לשים מערכת גז ואיזה לא, לפי איזה פרמטר שוקלים שמנוע מתאים או לא.

אנרלד - תאורת לדים

יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים

מגוון רחב של מוצרים לכל שימוש ומטרה

פורסם

הורס את המנוע, לא הורס את המנוע.

בנתיים נוסע על גז ב3.2 ל"ליטר, ונהנה מכל רגע, מתדלק מיכל מלא ב-160, ולא כ''כ אכפת לי ממחירי הדלק שעולים.

נ.ב:הסבה לגז כיום לא הורסת את המנוע, ואפילו השגתי אישור להיכנס לחניון תת קרקעי (מערכת מתקדמת).

פורסם

יש כאן משתמש בשם "ערן המסוקס", הוא מתקין מערכות גז כאן באזור ב"ש (לא עסק שלו, הוא עובד שם), מקצועי מאוד ועם המון ידע, אני בטוח שהוא יוכל לתת תשובות מדוייקות.

למי ששאל למעלה לגבי הקסרה, ממה שאני יודע (מערן) כמעט כל האירופאיות מתאימות לגז, צרפתיות אפילו יותר מכולן.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם
הורס את המנוע, לא הורס את המנוע.

בנתיים נוסע על גז ב3.2 ל"ליטר, ונהנה מכל רגע, מתדלק מיכל מלא ב-160, ולא כ''כ אכפת לי ממחירי הדלק שעולים.

נ.ב:הסבה לגז כיום לא הורסת את המנוע, ואפילו השגתי אישור להיכנס לחניון תת קרקעי (מערכת מתקדמת).

אם כבר, היה יותר נכון לומר שיש מערכות שמתאימות לרכבים כאלה ויש שמתאימות לרכבים אחרים. אבל לומר בהכללה שמערכת גז לא דופקת מנועים זוהי אפילו יהירות. אם אתה כל כך בטוח בטענה הנ"ל האם אתה רוצה להתערב על סכום כסף שמערכת גז לא דופקת לטיוטה לנד קרוזר את הראש מנוע?

ועוד דרך אגב, רק שתדע שמנוע שעובד על גז צריך פלאגים מיוחדים למנועים שעובדים על גז ואפילו שמן מנוע שמתאים למנועים שעובדים על גז.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אם כבר, היה יותר נכון לומר שיש מערכות שמתאימות לרכבים כאלה ויש שמתאימות לרכבים אחרים. אבל לומר בהכללה שמערכת גז לא דופקת מנועים זוהי אפילו יהירות. אם אתה כל כך בטוח בטענה הנ"ל האם אתה רוצה להתערב על סכום כסף שמערכת גז לא דופקת לטיוטה לנד קרוזר את הראש מנוע?

ועוד דרך אגב, רק שתדע שמנוע שעובד על גז צריך פלאגים מיוחדים למנועים שעובדים על גז ואפילו שמן מנוע שמתאים למנועים שעובדים על גז.

לא מוכן להתערב, אבל כיום באמת שהמון השתנה ויש מערכות ברמה.

ומה זאת אומרת שמן מיוחד ופלגים מיוחדים?אפשר הסבר

תודה.

• תוכן חדש...