Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, יש לי פיגו 206 שנת 05. זה קורה כל פעם שהרכב יושב יום ומעלה דומם ללא שימוש, אני לא מצליח להניע אותו בפעם ראשונה, לפעמים גם בפעם השנייה. לאחר מכן הוא מניע בקושי, ולוקח לו כמה שניות לחזור למצב רגיל. לא ייתכן שזה מצבר כיוון שהחלפתי למצבר חדש וזה לא פתר את הבעיה. מה הגורם לבעיה לדעתכם?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

כן. האמת שהחלפתי אותה ממש לפני מספר חודשים.

פתחתי את המכסה במושב האחורי והמשאבה נראית 10.

כנראה שהבעיה אחרת. יש למישהו רעיון?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

קניתי את הרכב לפני מספר חודשים כך שאין לי נתונים על ניקוי בית מצערת.

עוד נתון ששכחתי להוסיף:

כשהרכב מונע, האורות של הרכב לא אחידים, כלומר הם מהבהבים קלות, ולא בעוצמה אחידה.

הונדה סיוויק ES 2002

• ספונסר פורום
פורסם

נסה לפתוח מתג הצתה(סוויץ) למספר שניות לסגור ונסות להניע ,אם מניע מיד, ווסת הדלק לא שומר דלק בקו.

לא מניע בבדיקה שכתבתי מעלה,נסה לנקות בית מצערת.

אורן

פורסם
נסה לפתוח מתג הצתה(סוויץ) למספר שניות לסגור ונסות להניע ,אם מניע מיד, ווסת הדלק לא שומר דלק בקו.

לא מניע בבדיקה שכתבתי מעלה,נסה לנקות בית מצערת.

אורן

+1

ליתר בטחון ולבניית לחץ מקסימלי בקו הדלק טרם הנעת הרכב הייתי מציע שתעשה כמו שאורן רשם אך שלוש פעמים ברצף טרם נסיון ההנעה הראשון כדלקמן: פתח מתג הצתה המתן מס' שניות וסגור אותו. פתח שוב מתג הצתה למס' שניות וסגור אותו. בפעם השלישית פתח מתג הצתה המתן מס' שניות ואז נסה להניע. אם מניע פעם ראשונה הרי שהסיבה כמו שאורן רשם לך.

כשהרכב מונע, האורות של הרכב לא אחידים, כלומר הם מהבהבים קלות, ולא בעוצמה אחידה.

נראה שיש בעיה בווסת הטעינה.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה חברים, אני יבדוק את זה. מוזר שזה קורה רק אחרי יום+ ללא שימוש ברכב. אם אני מניע את הרכב לאחר כמה שעות מהנסיעה האחרונה, הוא מניע כמו אריה(אם כי עדיין עוצמת האורות אינה אחידה כפי שציינתי מעלה). אגב, שאלתי חבר לגבי הבעיה והוא טען שכנראה זה האלטרנטור. ייתכן?

הונדה סיוויק ES 2002

• תוכן חדש...