Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב ראשון שלי (2010) ואני צריכה לראשונה לקחת

אותו לטיפולים של סוף שנה שלישית. אשמח לדעת מה

אמורים לעשות שם, כמה זה יעלה וכמה זמן זה לוקח.

התקשרו אלי ממוסך מורשה יבואן בו עשיתי טיפולים

קודמים, ושאלתי אותם מה עושים אמרו לי טיפול לרכב

שעבר בערך 55,000 אמרתי להם שלא עברתיאת ה15,000

ואז אמרו לי שבעיקר מחליפים שמנים ,שאלתי כמה זה צריך

לעלות והם ענו 550 ₪ וכשאמרתי שאני אעשה במוסך אחר, אז

ירדו ל-470.

השאלה שלי האם כדאי לי גם השנה ללכת למוסך היבואן

(יש לי עוד 5 ימי אחריות)? ואם לא מה אתם ממליציים

וכמה זה צריך לעלות?

פורסם

470 שקלים תלכי למוסך יבואן. אם אתה מכירה מוסך אמין, שמתמחה ברכבי יונדאי, שלא יגזול/ירמה אותך ושיעשה עבודה מקצועית ואיכותית את מוזמנת לגשת לשם. אולם, אם אינך מכירה, עדיף לגשת למוסך היבואן כדי להבטיח טיפול מקצועי, במיוחד כשמדובר ב470 שקלים (שזה לא יקר).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תלכי למורשה, המחיר בסדר.

אגב, תבקשי לנצל את ימי האחריות האחרונים ולבצע בדיקה מקיפה לרכב.

לאבא שלי בניסאן טידה החליפו בזמנו, שבוע לפני סוף האחריות, חיישן חמצן שמעט זייף, ועוד איזה חיישן אחר שאני לא זוכר כרגע, על חשבון האחריות כמובן.

פורסם

היות שמדובר במוסך מורשה יונדאי, אני ממליץ ללכת ולבצע את הטיפול שם ולא במוסך פרטי.

אמנם המחיר עשוי להיות מפתה במוסכים פרטיים אחרים, אך לרוב משתמשים שם בחלפים לא מקוריים שלעיתים עשויים להיות באיכות נמוכה יותר מהנדרש.

המחיר שהציעו לך סביר מאוד וממליץ ללכת לשם.

מעבר לכך במוסכים מורשים שכאלה מבצעים בדיקות כלליות לרכב בהגעתו , בלמים , תקינות נורות וכו' , מה שלא מובן מאליו לכל המוסכים הפרטיים, שווה את הראש שקט לא?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...