Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאאאאא...... גנבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

בוודאי!!! בכל מקום אפילו לשניה כשאני חונה אני מוציא את הפנל, ואני גם דואג להוציא אותו מהרכב אני שם אותו בבגאז' בגלל שאם ידפקו לי את המערכת והפנל לא יהיה עליי הביטוח לא יכסה אותה, וזה בדוק מפני שכבר השתמשתי בביטוח, הם עשו לי טובה ונתנו לי להפעיל את הביטוח אבל הזהירו אותי שפעם הבאה אני חייב את הפנל עליי....

רק אם אני בחניון בעבודה (רעננה) ולידי חונות SLK/CLK באופן חופשי, רק אז אני שם את הפנל בתא כפפות:)

בכל אופן כבר השנה דפקו לי את המערכת אז אני לא רוצה שוב:)

נמאס לי להוציא את הפאנל כל הזמן.

התעניינתי אם אתם מוציאים אותו כאשר חונים ליד הבית או העבודה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תגידו, אם גונבים את ה-Head Unit והפנל נשאר בידיים שלך, ניתן לקנות את ה-Head Unit בנפרד, כלומר רק את המגבר?

הרי ה"מוח" של המערכת הוא העסק היקר, לא?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
תגידו, אם גונבים את ה-Head Unit והפנל נשאר בידיים שלך, ניתן לקנות את ה-Head Unit בנפרד, כלומר רק את המגבר?

לא משתלם .

פורסם

בעקרון ניתן, אבל שוב בארץ זה לא ניתן....אגב, בדקתי והפנל אצל היבואן של קנווד לדוגמא לKDC2023

מערכת פשוטה יחסית עולה לבד הפנל 400 ש"ח, כשצחקתי לה בטלפון היא אמרה שמזומן היא יכולה לעשות 350 ש"ח, שוב צחקתי ואז אמרתי לה ביי ביי, בכל אופן המערכת חדשה עולה 500 ש"ח...

כאילו לא שווה, בלי קשר לשווה או לא, לא ניתן לקנות את הHU ללא פנל.

פורסם

משתתף בצערך, תחושה מאוד כואבת שאני מאוד מקווה שלא אצטרך להרגיש על בשרי,

רק רציתי להגיד, שכל הרעיונות שלכם, זה לא רעיונות חדשים, וזה לא משהו שלא קיים

וזה לפי דעתי, להוציא על כסף, זה דיי מיותר.

הגנבים של היום, זה לא גנבים שבאים לשבור זכוכית לקחת וללכת, הגנבים היום מאוד מיומנים.

(תצחקו נו..)

יש לי חבר, ניטרלו לו את האזעקה, ניטרלו את האמבולייזר, לקחו את הרכב , פירקו את כל המערכת,

ונטשו.....

עכשיו אתם אומרים לעצמכם, "בטח יש שמה וואחד מערכת", עשו את כל זה, בשביל אימפרזה 96, עם מגבר של סוני ועם סאב רדסאונד....

אם אתה רוצה רעיון שיעבוד, (סביר להניח)

ריתוך של המגברים, ושל התיבות של הסאבים, ישירות לשילדה.....

מעבר לזה ?... הימור יקר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה צודק תמיר, אבל שאני אמרתי לבחור שהתקין לי את הביפר MVP, הוא אמר לי שאי אפשר לחבר למוח של האזעקה עוד שופר, כי זה מיוחד השופר שמגיע איתו ואפשר לחבר רק אחד.

ברור שלי שזה שקר, מה זה מוח זה בסך הכל ריליי, אז בבקשה שמישהו ירשום לי תוכנית איך אני עושה את זה.

קליקלות. פרק את השופר. יש את המכלול האלקטרוני עם המגנט של השופר ושתי חוטים שמתחברים לרמקול השופר בפנים. תעשה חור קטן עם מלחם תחבר עוד זוג חוטים לרמקול השופר תוציא אותם דרך החור שעשית עם המלחם ותסגור חזרה עם ברגים את השופר ואז עם החוט שהוצאת את יכול לחבר עליו עוד איזה 2-3 שופרים במקביל. (אין בעיית התנגדות שמה).

תמיר

גם המתקין שהתקין לי את האזעקה הזו (MVP הביפר) טען שאי אפשר להתקין עוד שופר.

ולי עוד היה שופר עם סוללת גיבוי חדש באזעקה הקודמת, הוא פירק את הישן, והרכיב את הישן.

התקשרתי אליו כמה ימים אח"כ, (נזכרתי שלא שאלתי אותו אם זה כולל סוללת גיבוי)

הוא אמר לי שיש שופר עם סוללת גיבוי של רב בריח, שמתאימה לאזעקה הזאת, ואפשר להתקין אותה במקום. (מחיר: השופר+התקנה 100 ש"ח)

היו לי כמה שאלות אליו:

1. האם לא ניתן להשאיר את השופר עם הסוללת גיבוי שלי, במקום השופר הרגיל?

2. האם לא ניתן לחבר בין שניהם?

3. האם אפשר להוסיף עוד שופרים (אפילו רגילים) ?

תשובותיו היו:

1. לא

2. לא

3. לא

בכלליות, הוא אמר שזה יעשה עומס על המערכת האזעקה, ועלול לגרום לנזק

והדגיש כי במקרה כזה, האחריות מבוטלת!

היה נראה לי מוזר קצת העניין הזה, שאלתי את החשמלאי בבסיס שלי, והוא טען שיש משהו במה שהוא אומר. ולא כדאי להתעסק עם זה. אז ירדתי מהעניין.

מה דעתכם בנושא?

כי תכלס, עדיף לי להחזיר את האזעקה עם הסוללת גיבוי, או אפשר לחבר בינהם (אם אפשר)

תודה,

אורן.

פורסם

רק שאלה קטנה לכותב השרשור.

אפשר לדעת היכן התרחשה הפריצה?

פשוט השבוע פרצו ל-2 חברים שלי באותו לילה ועשו שלל מאוד גדול.

הפריצה של שניהם אגב הייתה מקצועית מאוד, ולמרות אזעקה שצפצפה הם הוציאו את המגברים בלי לקרוע אף חוט והשאירו חיווט נקי- כולל פירוק נקי של 9*6 בדלת.

פורסם

אסור להתקין מערכת אם אין אזעקה מזהזה זה כמו בנק בלי שומר\אזעקה.

ואני לא צוחק, אם יש לך אוטו ישן שבא ללא אזעקה קודם מתקינים מיגון ואז את האודיו.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

רק להזכיר לכולכם,

אני "מספיק" על הכביש.

ללא אזעקה, עם בוקסות מקדימה עם גימור של צבע שחור מבריק,

עם בוקסות 6 על 9 מאחורה עם גימור של צבע שחור מבריק.

עם שני סאבים של 305, שמרעישים יותר מבחוץ, מאשר מבפנים.

אם אני שרדתי שנתיים עם המערכת, ללא כל שליפה של פאנל, (בחיים לא הורדתי פאנל)

וללא כל "מנמיך את הווליום כשאני מגיע"

אני מרגיש שזה לחיות בפחד, אם אני אגיע למצב כזה, אני אעדיף למכור את המערכת,.

מה שאני מנסה להגיד, שאין פה שום חוקים, ושום אזעקה שבעולם זה לא פיתרון חד משמעי,

כשירצו להוריד לכם את המערכת, יעשו את זה, ההוצאות שתשלמו על המיגון, יקרות מידי בשביל תמורה למערכת

ביזבוז כסף, אם אני שרדתי עד היום, אין פה שום חוקיות, כשזה יבוא זה יבוא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

MIKMIK

אתה צודק וגם לא צודק לדעתי,

אתה צודק בכך שלא ניתן להגן על הרכב ב100% גם לא ב10%, אתה צודק בכך שאם מישהו ירצה הוא יקח כל דבר, אבל אתה לא צודק בכך שאתה משאיר פנל, שמע אני לא יודע מאיפה אתה, אני מנתניה, אני יכול להבטיח לך שאם תשאיר אצלי בשכונה בלילה את הרכב עם הפנל שלך, ישאר לך במקרה הטוב ההגה...

ואני לא משחק אותה אני רציני לגמרי, בתור אחד שקנה בעבר דברים גנובים אני אומר לך את זה..

אני מכיר טוב טוב גנבים בגלל זה בנתניה אני לא פוחד, כי לא יגעו לי, אבל אני פשוט אומר לך להשאיר פנל יפה ונוצץ (אצלי כסוף 4650MP) צריך להיות דפוק בשביל זה, אלא אם כן אתה בחנייה מקורה.

אם בא לך לעשות בדיקה, אתה מוזמן לבוא אליי ולהשאיר את האוטו מתחת לבניין שלי או בכלל ברחבי השכונה שלי או שכונות אחרות...

רק להזכיר לכולכם,

אני "מספיק" על הכביש.

ללא אזעקה, עם בוקסות מקדימה עם גימור של צבע שחור מבריק,

עם בוקסות 6 על 9 מאחורה עם גימור של צבע שחור מבריק.

עם שני סאבים של 305, שמרעישים יותר מבחוץ, מאשר מבפנים.

אם אני שרדתי שנתיים עם המערכת, ללא כל שליפה של פאנל, (בחיים לא הורדתי פאנל)

וללא כל "מנמיך את הווליום כשאני מגיע"

אני מרגיש שזה לחיות בפחד, אם אני אגיע למצב כזה, אני אעדיף למכור את המערכת,.

מה שאני מנסה להגיד, שאין פה שום חוקים, ושום אזעקה שבעולם זה לא פיתרון חד משמעי,

כשירצו להוריד לכם את המערכת, יעשו את זה, ההוצאות שתשלמו על המיגון, יקרות מידי בשביל תמורה למערכת

ביזבוז כסף, אם אני שרדתי עד היום, אין פה שום חוקיות, כשזה יבוא זה יבוא.

פורסם

דימל, חשבון פשוט, יש לי חבר שנשבר לו הפאנל בגלל שהוא נפל לו ,

ויש לי חבר שהוא הפסיק לתפקד כמו שצריך בגלל המגעים,

מסקנה, הסבירות שיגנבו לי את המערכת, בגלל שהוצאתי, או לא הוצאתי את הפאנל, יותר נמוכה

מהסבירות שאני אפגע במכשיר, או האבד אותו, או אקבל קריזה ואשבור אותו

בגלל שאני צריך לחיות בפחד שאולי בגלל זה יגנבו לי.

שוב, אם אתם כל היום יושבים בפחד בגלל הדברים האלו, ולא יכולים לישון בשקט, תנתקו את המערכת,

שימו אותה בסלון.

או שתעשה כמוני, תעשו מערכת נשלפת לחלוטין, וכל פעם שתגיעו הביתה, תשקיעו 3 דקות ותכניסו אותה לסלון..

או... ריתוכים, זה יותר מעשי מכל אזעקה מיותרת, (אזעקות יש לכולם, ריתוכים?)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

א. אני ממש לא חי בפחד, אני לוקח את הסיכון....מה אני יכול לעשות? אני ממש שמח שהתקנתי את המערכת וממש לא חי בפחד.

ב. אתה שולף כל פעם את המערכת? ושם בסלון?

פורסם

חח, כמובן שאיני שם אותה בסלון.

לא בגלל שזאת לא פעולה פשוטה, מדובר בפעולה של 3 דקות, ומדדתי את זה

(מגברים- סאבים- רמקולים).

אולי מדובר בעצלנות שלי, ובגלל שאני מעדיף שיגנבו לי, מאשר שאני אתחיל לפרק אותה כל פעם,

בכל אופן, יש לי חניה בתוך הבית, פרטי.

היא ממש מתחת לחלון שלי, אני נמצא בתוך שכונה שקטה ביותר, ויש לי כלבה שמספיק שתיכנס לשטח האוירי של הבית שלי, תעשה לי ולך את המוות.

(אפילו לציפורים אסור לעמוד על העמודי חשמל לידינו, BELIEVE IT OR NOT !

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה לא עצלנות זה שפיות, גם אם יהיה לי מגבר של BRAX סאב של GENESIS ורמקולים של GENESIS אני לא יוציא אותם מהאוטו אני פשוט יתקין מערכת אזעקה פלוס מצלמה ונגמר הסרט.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...