Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנכתב בכותרת אני טס לשבוע לצפון איטליה (ורונה) שכרתי כבר רכב לטייל (מילאנו טורינו גארדה...) אם אפשר המלצות על מסעדות טובות,חנויות,טיולים וטיפים באופן כללי יתקבלו בברכה.

נ.ב טס עם האישה אז בלי הצעות מגונות הפעם.:?

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך כרגע היא להתרחק מאגם גארדה ולכוון לקטנים יותר (Idro, Iseo, Endine ואולי גם Como). בעונה זו אזור גארדה מלא בתיירים גרמנים ואוסטרים מיוזעים והתשתיות שם אינן בנויות להתמודד עם נהירה כזאת. חבל לבלות את החופשה בפקקים על כביש עוטף אגם בעל נתיב אחד לכל כיוון כשאפשר לנסוע קצת בין הכפרים וההרים ולהנות מהנוף.

חוץ מזה קשה לפספס שם באוכל או בכל תחום אחר... איטליה, אתה יודע.

פורסם

אני מציע לחפש מספר שרשורים בנושא שבהם ספריאל, אני ואחרים ענינו בהרחבה. בין היתר אחד של בחור שנקרא בוצק?? [רושם שם באנגלית]. אינני יודע מה יש לחפש בטורינו למעט מוזיאון רכב.

כתוב בחיפוש: פנדוב איטליה. תמצא לא מעט מידע.

תהנה.

פורסם
אינני יודע מה יש לחפש בטורינו למעט מוזיאון רכב.

מוזר לשמוע ממך דברים כאלה, טורינו היא עיר יפהפיה בלי קשר לאטרקציות.

עניין של טעם אמנם, אבל לבטל אותה ככה סתם כי אין בה מוזיאון או תאטרון מעניין?

פורסם

לטורינו אני מתכוון לנסוע כי אני אוהד יובנטוס (לצערי אין משחק בעיר באותו השבוע) חוץ מזה שמעתי עליה לא מעט דברים טובים.

חוץ מזה אני שוקל לנסוע ללוגאנו בשוויץ,חבר שלי הלחיץ אותי כשסיפר לי שהם נסעו גם לשוויץ מאיטליה וקיבלו שם קנס של מאות יורו כי היו על כביש אגרה שאמורים לשלם עליו על כל השנה (סכום שיורד לאזרחים שם במיסים) מישהו מכיר\שמע על הכביש המדובר?

פורסם

עוד שאלה שחיפוש היה עונה עליה.

למיטב ידיעתי הכבישים המהירים בשווייץ הם ברובם כבישי אגרה, ומדבקה (vignette) יש רק אחת.

היא נמכרת בכל מעבר גבול או תחנת דלק בקרבתו, תקפה עד סוף השנה ומחירה באזור ה-40 פרנק.

פורסם

הנה ענה לך [פנדוב. אם תחליף את כינויו בכינוי שלי למצא את מרבית השרשורים הדומים.

נסיעה לטורינו היא נסיעה ארוכה - כ-300 ק"מ לכל כיוון. ממליץ לך לבדוק שוב אם מדובר בנסיעה מוצדקת או שעדיף להתרכז באתרים יותר קרובים לוורונה.

אני ביקרתי בוורונה בסביבות יולי-אוגוסט ולמרות שמדובר בעונת תיירות נושא העומס בכבישים סביב אגם גארדה לא היה בעיה. לא הרחקתי מערבה ממנו. למעשה מתוך השבוע שבו הייתי בוורונה ביליתי באיזור האגם 3 ימים - פעם אחת טיול לאורך חופיו הדרומי והמזרחי, ויומיים בגארדה-לנד, פארק המיים ופארק הקולנוע, אבל זה התחייב מכך שנסעתי עם ילדים בני 14, 12 ו-8. וום אחד הקדשתי לוונציה ועוד יומיים די התקלקלו, פעם אחת בגלל גשם (בסוף נסעתי למנובה, הביקור בארמון הדוצ'ה היה מצויין) ופעם בגלל מחלה של שני ילדים (בסוף בילינו באיזה גן בוטאני ובקניון באיזור, מצב הילדים לא אפשר לנו לעשות יותר).

אזהרה אחת, אם כי לא בהכרח מעודכנת - שדה התעופה של וורונה מאוד לא סימפטי, ויש להם מנהג לא לאפשר להכניס למטוס שום אבזר אלקטרוני למעט טלפון נייד, כך שמצלמות, נגנים וכו' צריכים להשלח במזוודה בבטן המטוס. כך זה היה לפחות לני מספר שנים, ואיני יודע אם שינו ממנהגם וכן מה המדיניות לגבי מחשבים וטאבלטים. מחייב בירור אצל יודעי דבר מעודכנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הנה ענה לך [פנדוב. אם תחליף את כינויו בכינוי שלי למצא את מרבית השרשורים הדומים.

נסיעה לטורינו היא נסיעה ארוכה - כ-300 ק"מ לכל כיוון. ממליץ לך לבדוק שוב אם מדובר בנסיעה מוצדקת או שעדיף להתרכז באתרים יותר קרובים לוורונה.

אני ביקרתי בוורונה בסביבות יולי-אוגוסט ולמרות שמדובר בעונת תיירות נושא העומס בכבישים סביב אגם גארדה לא היה בעיה. לא הרחקתי מערבה ממנו. למעשה מתוך השבוע שבו הייתי בוורונה ביליתי באיזור האגם 3 ימים - פעם אחת טיול לאורך חופיו הדרומי והמזרחי, ויומיים בגארדה-לנד, פארק המיים ופארק הקולנוע, אבל זה התחייב מכך שנסעתי עם ילדים בני 14, 12 ו-8. וום אחד הקדשתי לוונציה ועוד יומיים די התקלקלו, פעם אחת בגלל גשם (בסוף נסעתי למנובה, הביקור בארמון הדוצ'ה היה מצויין) ופעם בגלל מחלה של שני ילדים (בסוף בילינו באיזה גן בוטאני ובקניון באיזור, מצב הילדים לא אפשר לנו לעשות יותר).

אזהרה אחת, אם כי לא בהכרח מעודכנת - שדה התעופה של וורונה מאוד לא סימפטי, ויש להם מנהג לא לאפשר להכניס למטוס שום אבזר אלקטרוני למעט טלפון נייד, כך שמצלמות, נגנים וכו' צריכים להשלח במזוודה בבטן המטוס. כך זה היה לפחות לני מספר שנים, ואיני יודע אם שינו ממנהגם וכן מה המדיניות לגבי מחשבים וטאבלטים. מחייב בירור אצל יודעי דבר מעודכנים.

אם הבנתי אותך נכון אסור לי להיכנס למטוס עם מכשיר אלקטרוני בטיסה חזרה מורונה? אם כך לא כל כך קריטי.

תודה על ההמלצות. שאלה נוספת,יצא לכם לקנות אלכוהול באיטליה? או שעדיף לקנות בדיוטי? (לזמן הטיול לא להביא לארץ)

פורסם

אם בכוונתך לנהוג וותר על האלכוהול. מכסימום קצת יין לפני השינה.

הנהיגה באיטליה אינה קלה, במיוחד כאשר אתה יורד מהאוטוסטראדות. כבישי הריםם צרים, מפותלים, חסרי שוליים - מצריכים ערנות מלאה, במיוחד כיון שאינך מכיר לא את הדרך ולא את מנהגי המקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם בכוונתך לנהוג וותר על האלכוהול. מכסימום קצת יין לפני השינה.

הנהיגה באיטליה אינה קלה, במיוחד כאשר אתה יורד מהאוטוסטראדות. כבישי הריםם צרים, מפותלים, חסרי שוליים - מצריכים ערנות מלאה, במיוחד כיון שאינך מכיר לא את הדרך ולא את מנהגי המקום.

האלכוהול מיועד לשעות הערב במלון. ברור לחלוטין שאני לא מתכוון לשתות ולנהוג.

פורסם

המרחצאות הטרמים בקולה, זה מזרחית לאגם גארדה לא רחוק מגארדה לנד.

לגבי קניות, יש אאוטלט ענק ליד ברשיה שנקרא franciacorta:

http://www.franciacortaoutlet.it/website/web/app.php/en/home

קניתי שם חליפה איטלקית נהדרת ב 140 יורו.

מצפון מערב לאגם גארדה, יש אגם קטן שנקרא טנו. מים כחולים אפורים קרים כקרח, אני מניח שיש עוד הרבה כאלו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מאוד ממליץ על איזור קומו

במילאנו יש לך את האיזור של כל חנויות היוקרה ליד הקתדרלה

אני גם מאוד נהנתי מסן סירו (כמו שאתה יכול להבין מהסימלון שלי)

למה לנסוע לשוויץ? אולי עדיף לך לנצל כבר את איזור צפון איטליה. סתם ככה להסחב לשוויץ נראה לי מיותר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מאוד ממליץ על איזור קומו

במילאנו יש לך את האיזור של כל חנויות היוקרה ליד הקתדרלה

אני גם מאוד נהנתי מסן סירו (כמו שאתה יכול להבין מהסימלון שלי)

למה לנסוע לשוויץ? אולי עדיף לך לנצל כבר את איזור צפון איטליה. סתם ככה להסחב לשוויץ נראה לי מיותר

אגב יום אחרי שאני נוחת יש משחק של ורונה מול מילאן בורונה..אמנם אני אוהד יובה אבל שוקל בחיוב ללכת למשחק.

יש לך מושג מה מחירי הכרטיסים שם?

• תוכן חדש...