Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייבת לקנות במהרה רכב עד סכום של 20.000 ש"ח החל משנתון 2004

בדקתי ובדקתי ובדקתי.. אני מחפשת רכב שלא אוכל הרבה דלק מעל 1/13 ורכב אמין ובטיחותי.

בדקתי את הרכבים הבאים: יונדאי גטס שהשוק מלא בה אבל היא לא כל כך חסכונית./פיאט ספייס וגרנדה-אמרו לי לא להתקרב אליהן,רואות מוסך הרבה/סיטרואן/סיאט איביזה/רנו מגאן/שברולט אבאו שהבנתי לא בטיחותית ופיג'ו גם לא משהו. מה אתם ממליצים לי כבר התחרפנתי .. מודה מקרב לב :roll:

עידכון : ;)

לא חשוב לי אוטומט או ידני,אני כרגע על ידני .לא נעולה על הדגמים הנ"ל. אני נהגת יחידה. מלא עם הרכב בעיקר בכבישים עירוניים.

פורסם

לה"ו

ראשית כל שלום וברכה!

לא אמרת לנו רק איזה גיר את מחפשת,אוטומט ? ידני ?

אני אוכל להגיד לך על סמך נסיון שלי ברכב שמאוד מאוד נהנתי לנהוג עליו ,שזה פיאט פנדה.

בכל זמן שהותי כמעט ללא תקלות ,גבוהה יחסית מבפנים(ואני די גבוהה )5 מקומות אומנם לא הכי מרווחים אבל 5 מקומו', בגאז'ון קטן וחמוד שמכיל תיק גדול או שניים סבירים

תיבת ההילוכים היא רובוטית,צריך להתרגל לזה,אני התרגלתי ממש ממש מהר .

והכי חשוב הכי חשוב,צריכת דלק מצויינת של 1/15 עירוני ו1/17 בין עירוני.

לעוד שאלות אני כאן.

פורסם

כמו שמתחיל ספר בישול של מרוקאית: דבר ראשון הירגעי ;)

כדי שיהיה אפשר לייעץ לך בצורה המיטבית, את צריכה לתת לנו כמה פרטים:

1. האם חייבת להיות תיבה הילוכים אוטומטית או שגם ידנית זה בסדר?
  2. חוץ ממך, מי עוד משתמש ברכב? האם את נוסעת לבדך או שיש איתך אנשים נוספים?
  3. היכן הרכב צפוי לבצע את מרבית נסיעותיו - בעיר או מחוצה לה?
  4. האם את סגורה רק על הדגמים הנ"ל או שאת פתוחה להצעות נוספות?

לעניין הדגמים שהזכרת: אני מבין שאינך בקיאה כל כך בתחום, וזה בסדר גמור - בשביל זה אנחנו פה. עוד בטרם תעני על שאלותיי, אני מציע לך להשתמש במנוע החיפוש של האתר ולבדוק את החומר שהצטבר בנוגע לכל אחד מהם. זה יכול לעשות לך סדר בכמה דברים.

אם להיות מעשיים: בצעי חיפוש על כל אחד מהדגמים שציינת, רשמי לך הערות ותובנות שיתגלו מהמידע שתקבלי, חזרי לאחר מכן לשרשור הזה, עני על שאלותיי ושאלי שאלות נוספות ככל שיהיו כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמו שמתחיל ספר בישול של מרוקאית: דבר ראשון הירגעי ;)

כדי שיהיה אפשר לייעץ לך בצורה המיטבית, את צריכה לתת לנו כמה פרטים:

1. האם חייבת להיות תיבה הילוכים אוטומטית או שגם ידנית זה בסדר?
  2. חוץ ממך, מי עוד משתמש ברכב? האם את נוסעת לבדך או שיש איתך אנשים נוספים?
  3. היכן הרכב צפוי לבצע את מרבית נסיעותיו - בעיר או מחוצה לה?
  4. האם את סגורה רק על הדגמים הנ"ל או שאת פתוחה להצעות נוספות?

לעניין הדגמים שהזכרת: אני מבין שאינך בקיאה כל כך בתחום, וזה בסדר גמור - בשביל זה אנחנו פה. עוד בטרם תעני על שאלותיי, אני מציע לך להשתמש במנוע החיפוש של האתר ולבדוק את החומר שהצטבר בנוגע לכל אחד מהם. זה יכול לעשות לך סדר בכמה דברים.

אם להיות מעשיים: בצעי חיפוש על כל אחד מהדגמים שציינת, רשמי לך הערות ותובנות שיתגלו מהמידע שתקבלי, חזרי לאחר מכן לשרשור הזה, עני על שאלותיי ושאלי שאלות נוספות ככל שיהיו כאלה.

אלעד שיניתי ,תסתכל .

פורסם
לה"ו

ראשית כל שלום וברכה!

לא אמרת לנו רק איזה גיר את מחפשת,אוטומט ? ידני ?

אני אוכל להגיד לך על סמך נסיון שלי ברכב שמאוד מאוד נהנתי לנהוג עליו ,שזה פיאט פנדה.

בכל זמן שהותי כמעט ללא תקלות ,גבוהה יחסית מבפנים(ואני די גבוהה )5 מקומות אומנם לא הכי מרווחים אבל 5 מקומו', בגאז'ון קטן וחמוד שמכיל תיק גדול או שניים סבירים

תיבת ההילוכים היא רובוטית,צריך להתרגל לזה,אני התרגלתי ממש ממש מהר .

והכי חשוב הכי חשוב,צריכת דלק מצויינת של 1/15 עירוני ו1/17 בין עירוני.

לעוד שאלות אני כאן.

אבל זה נכון שהפיאט רואות הרהב מוסך ? ומה ההבדל בין הספייס לפנדה מבחינת מוסך ,אם בכלל ..

פורסם
אבל זה נכון שהפיאט רואות הרהב מוסך ? ומה ההבדל בין הספייס לפנדה מבחינת מוסך ,אם בכלל ..

בדקתי אותה ביד 2. המחיר הנמוך ביותר הוא 29 . התקציב שלי הוא 20. :|

פורסם

הייתי כמה פעמים במוסך בגלל דברים מינוריים מאוד,אחד תיקון אור פנס ימין וטיפול שוטף.

אם את מתכוונת לפנדה יש גם ב20000 ומטה.

פורסם

בדיוק כתבתי תשובה שיכולה לעזור גם לך.

מהרשימה שציינת כאן תורידי הכל חוץ מסיאט איביזה.

ענת

אני חייבת לקנות במהרה רכב עד סכום של 20.000 ש"ח החל משנתון 2004

בדקתי ובדקתי ובדקתי.. אני מחפשת רכב שלא אוכל הרבה דלק מעל 1/13 ורכב אמין ובטיחותי.

בדקתי את הרכבים הבאים: יונדאי גטס שהשוק מלא בה אבל היא לא כל כך חסכונית./פיאט ספייס וגרנדה-אמרו לי לא להתקרב אליהן,רואות מוסך הרבה/סיטרואן/סיאט איביזה/רנו מגאן/שברולט אבאו שהבנתי לא בטיחותית ופיג'ו גם לא משהו. מה אתם ממליצים לי כבר התחרפנתי .. מודה מקרב לב :roll:

עידכון : ;)

לא חשוב לי אוטומט או ידני,אני כרגע על ידני .לא נעולה על הדגמים הנ"ל. אני נהגת יחידה. מלא עם הרכב בעיקר בכבישים עירוניים.

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם
בדיוק כתבתי תשובה שיכולה לעזור גם לך.

מהרשימה שציינת כאן תורידי הכל חוץ מסיאט איביזה.

ענת

ומה בדיוק מייחד את סיאט איביזה שכל שאר האפשרויות אינן ראויות לדור עמה בכפיפה אחת באותה רשימה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אני לא רוצה להיות הורס המכירות אבל שברולט אביאו זה רכב גרוע. שומר נפשו ירחק.

הפיאט אם מטופלת היטב תהיה בחירה טובה זולה וחסכונית וגם לא תיראה מוסך. אל תתני לסטיגמות של הישראלים המבינים רבות להטעות אותך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מהיכרות עם המכוניות שהיא ציינה.

אבל גם הסיאט 2003/4 זו ברירת מחדל. למעשה, אף אחת מהאופציות לא בטיחותית או אמינה במיוחד.

ומה בדיוק מייחד את סיאט איביזה שכל שאר האפשרויות אינן ראויות לדור עמה בכפיפה אחת באותה רשימה?

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם
למעשה, אף אחת מהאופציות לא בטיחותית או אמינה במיוחד.

מה שאת אומרת מעניין מאוד, בהתחשב בעובדה שפיאט גרנדה פונטו זכתה בחמישה כוכבים במבחן ריסוק מחד, ונחשבת לאמינה מאוד מאידך.

• תוכן חדש...