Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 206 ידנית, 1.4 שנת 2007 בלי בעיות ידועות קודמות.

בינתיים לפי מה ששמתי לב זה קורה רק כשהרכב קר; אני מניע, הוא פועל, אבל משמיע רעשים כאלה של קצת חנוק.

כשאני לוחץ על הגז, הוא אפילו נותן יותר אותות כאילו עוד שנייה הוא ההולך להיכבות. לפחות עד כה, הוא לא נכבה אף פעם;

הוא מתגבר אחרי 10-20 שניות ואני מתחיל לנסוע כרגיל, כאילו כלום (כשהרכב חם, כאמור, לא שמעתי בינתיים את הרעשים).

אני לא מומחה במכונאות רכב אבל זה נשמע לי כאילו צריך לנקות שם משהו\משהו סתום. היה בטיפול 90+60 לפני

פחות מחודש במורשה פיג'ו.

מה דעתכם?

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם
אולי חיישן טמפ נוזל קירור לא תקין.

צריך להתחבר למחשב הרכב לקריאת הנתונים של החיישן או לחלופין לבדוק את ההתנגדות שלו לפי הוראות היצרן

תוכל להסביר לי את הקשר בינו לבין הרעשים? (זה לא רעשים "חשמליים", אלא חנק שכזה).

פורסם

את האמת שמקרה הזה נראה שאין קשר ולא קראתי נכון את ההודעה שלך. נשמע שמסיבה כל שהיא לא מגיע מספיק דלק למנוע בעת ההתנעה ולאחריה. שווה לבדוק לחץ דלק ונתוני חיישנים על מנוע קר ובזמן ההתנעה ולאחריה .

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

נראה כמו בעייה בהספקת דלק.

הוחלף מסנן דלק? אם הוחלף ועבר חודש מהטיפול אולי שמו אותו הפוך?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

לגבי מסנן דלק, לא נראה לי שהחליפו לי -עשיתי טיפול 60+90 אלף (שניהם ביחד) במורשה פיג'ו בירושלים.

אשמח גם כן לדעת מה מחיר משוער של ניקוי בית מצערת, ובהמשך לשאלה - האם יכול להיות קשר בין הטיפול לבעיה?

לפני כן לא הייתה. מאידך, גם לא באה בצמוד לטיפול אלא שבועיים לאחריו.

• תוכן חדש...