Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנורה הימנית הוחלפה דיי בקלות, בנורה השמאלית זה היה סיוט, אני ועוד חבר ניסינו במשך כחצי שעה לשלוף את הנורה משם,

וללא הצלחה, הצלחתי לקבל גם כמה מכות יבשות מהפילטר אוויר(?) שנמצא שם בפינה ומפריע בתהליך ההחלפה.

יש איזשהו פטנט להחלפת הנורה הזאת? זה פשוט תמיד מרגיש 'כמעט' ואי אפשר לאחוז אותה בשביל לסובב ולשלוף,

אני לא רוצה לדמיין איך יהיה להרכיב את החדשה.

פטנטים מישהו?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הסרט מסביר איך להחליף מנורה ראשית H7 ולא נורת חנייה.

כמו שהחלפת את הנורה הימנית ככה בדיוק תחליף את המנורה השמאלית משיכה קלה החוצה מבסיס המנורה בלבד ולא מהחיווט, 30 שניות זמן החלפה למי שיש ידיים עדינות.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן ברור,

את הH7 כבר החלפתי לבד, גם את הנורת חניה הימנית.

פשוט לנורת חניה השמאלית (בצד של הנהג) אין לי גישה, הזווית של היד היא בדיוק במקום הכי צפוף שאפשר,

וניסיתי בשני הצדדים לגשת לבקליט מאחור.

לא הצלחתי למצוא סרטון דומה ביוטיוב לנורות חניה.

פורסם

מה לגבי אפשרות לשלוף את כל הפנס החוצה או רק לפתוח את הברגים שלו ולמשוך אותו מעט קדימה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

חשבתי גם אני על זה, מישהו יודע אם זה אמור להיות מסובך?

לדוגמא בשביל להחליף את הנורות מאחור, חייבים לשלוף את הבקליט בשביל זה, איך זה מלפנים?

כמה ברגים יש ? אני לא רוצה למצוא את עצמי עם חצי בקליט מפורקת, ואז לקלוט שהחצי השני מרותך לשאסי (סתם הגזמה אבל הבנתם).

פורסם

לא הבנתי,אתה לא מצליח לשלוף את בית הנורה?

בקיה שהייתה לאבא שלי ובקיה הנוכחית שיש לי תמיד השתמשתי במברג שטוח או פלייר כדי לשלוף את בית הנורה (בגלל שיש לי אצבעות ענקיות :lol: ).

תנסה מה יש להפסיד,אם לא הולך אז תוציא את הפנס מהמקום כמו שאמרו פה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא מצליח לשלוף בגלל שיש בעיית גישה, אין לך זווית למשוך את בית הנורה החוצה, לא מצליח לשלוף אותה בכלל,

את הH7 עוד איכשהו הצלחתי, ועם הנורת חניה בצד הימני נתקעתי , הכל צפוף שם.

לשלוף את כל הפנס , זה עניין רציני?

פורסם
חשבתי גם אני על זה, מישהו יודע אם זה אמור להיות מסובך?

לדוגמא בשביל להחליף את הנורות מאחור, חייבים לשלוף את הבקליט בשביל זה, איך זה מלפנים?

כמה ברגים יש ? אני לא רוצה למצוא את עצמי עם חצי בקליט מפורקת, ואז לקלוט שהחצי השני מרותך לשאסי (סתם הגזמה אבל הבנתם).

אל תפרק את כול הפנס למרות שזה לא מסובך פשוט צריך לפרק את הגריל של הרדיאטור ואת הסטריפ התחתון וכמובן לאחר ההרכבה יש לבצע כיוון אורות או במילים אחרות כמה שעות עבודה למי שלא התנסה בפירוק הפנס בגולף דור 5.

בית המנורה פשוט תקוע כתוצאה מחום והתנפחות הפלסטיק שלא נראית בעין לכן אני מציע לך כמה דרכי פעולה אפשרים.

אם יש ביידך כלי מפלסטיק עם קצה חד נסה פשוט לדחוף אותו בזהירות בין בית המנורה לפנס ולנסות להרים את המנורה.

אם יש לך יד דקה וכף יד קטנה תנסה להזיז את בית המנורה לצדדים ולאחר מכן למשוך החוצה.

לא הולך...קפוץ לרון.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני פעם פירקתי חצי טמבון ומצבר כדי להחליף נורה בפולו 2003, ככה זה, אין דרך אחרת מסתבר..

על איזה נורה מדובר?

השבוע החלפתי נורות דרך בפולו 2003 בתוך פחות מ-20 שניות,

רק צריך זוג ידיים קטנות יחסית .

פורסם
על איזה נורה מדובר?

השבוע החלפתי נורות דרך בפולו 2003 בתוך פחות מ-20 שניות,

רק צריך זוג ידיים קטנות יחסית .

נורה בצד אחד או בשני הצדדים?

פורסם

הנורה השמאלית הייתה קצת בעייתית מבחינת גישה עקב המיקום של המצבר, אבל עם כפות ידיים קטנות יחסית הצלחתי להחליף

במהירות יחסית, צד ימין ממש נוח לגישה.

פורסם

צד ימין נוח לגישה בצורה פנטסטית כמעט,

בצד שמאל התחילו הבעיות, את הH7 החלפתי בקלות, בנורת חניה נתקעתי.

אני לא מצליח לתפוס את הנורה ולמשוך אותה החוצה, אין לי אחיזה, יש איזשהי קופסה שחורה (פילטר אוויר?)

שיושבת בזווית כזאת, שלא הצלחתי לתפוס שם כלום.

אני עדיין פתוח לרעיונות.

• תוכן חדש...