Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה cbr 900

מיקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני מיספר שבועות רכשתי הונדה 900 מודל 94 ,,,האים תוכלו להמליץ על כייוון מיתליים קיידמים,,,לרכיבת ספורט,,,,ואים שווה לעבור לגלגל קידמי 17 בימקום 16 ,,,תודה מראש מיקו

פורסם

לפי מה שאני יודע אין דבר כזה כיוון לרכיבת ספורט אוניברסלית... כל רוכב מתאים את הכיוון של המיתלים לסגנון רכיבה שלו....ואין ביכולתי לענות לך לגבי הגלגל...

פורסם

תודה רבה,,,,כיוון מיתליים הוא אישי לכל רוכב ,,,האופנוע משומש ואין לי מושג איך הוא מגיע במקורי,,,אני מנסה לקצר את הדרך,,,לאושר

פורסם
תודה רבה,,,,כיוון מיתליים הוא אישי לכל רוכב ,,,האופנוע משומש ואין לי מושג איך הוא מגיע במקורי,,,אני מנסה לקצר את הדרך,,,לאושר

אומנם אין לי את ספר הרכב, אבל ברוב האופנועים הSET UP המקורי הוא אמצע הטווח של הכוונון.

אם אתה לא מוצא את הספר (טלפון להונדה יכול לעזור) אז תסגור עד הסוף, תספור כמה קליקים יש לך לפתיחה מלאה תחלק בשניים ותסגור שוב חצי.

אם אתה כבד מהממוצע (איפוא שהוא סביב 68 ק"ג), אם אתה מרכיב, אם אתה נוסע מהר, אם אתה נוסע על כביש משובש תסגור קצת יותר מהאמצע ותשחק לפי הפיד בק שתקבל.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...