Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לטיפול האחרון ולמשך 210אלף קמ התמשתי בשמן 10-40חצי סינטטי.

בטיפול האחרון מליצו לי לשים 15-40 , משום מה מאז אני שומע יללה מהטורבו ואני חושש שזה לא מתאים למנוע הצמיגות הזאת.

מה דעתכם? הקמ עומד על 220אלף כמעט

קרניבל דיזל מנוע 2900 שנת 2002

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, מי שהמליץ לך על השינוי בצמיגות כנראה צריך לחפש לעצמו מקצוע אחר :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא יודע איזה שמן שמת והאם יש קשר ישיר בין הרעשים החדשים לסוג השמן.

בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה לא להשתמש בשמן סינטטי מלא מחברה מוכרת בצמיגות 5W40 ובתקן אותו דורש היצרן.

שמן 15W40 הוא שמן מינרלי (לרוב), מיושן ובטח שלא תורם לשמירה על מכלולי המנוע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא יודע איזה שמן שמת והאם יש קשר ישיר בין הרעשים החדשים לסוג השמן.

בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה לא להשתמש בשמן סינטטי מלא מחברה מוכרת בצמיגות 5W40 ובתקן אותו דורש היצרן.

שמן 15W40 הוא שמן מינרלי (לרוב), מיושן ובטח שלא תורם לשמירה על מכלולי המנוע.

איתמר

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

התקשרתי לשירות קיה אמרו שהוראת יצרן היא 15-40, מוזר שעד 150אלף שטיפלתי במורשה היו שמים באופן קבוע 10-40.

חיפושיות 73-74

פורסם

שים לב שהשמן שאתה שם מתאים למנועי דיזל וגם לקולט חלקיקים במידה וקיים ברכב שלך. לא כל שמן שמתאים למנועי בנזין ודיזל מתאים גם למנוע עם קולט חלקיקים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חקרתי והשמן הספציפי מאושר על ידי היצרן kia.

תודה לכולם.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...