Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב לא מזהה חיבורי USB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב שולחני חדש יחסית, I5, WIN7, לא מזהה חיבורי USB, כלומר כן מזהה ב"מנהל ההתקנים" תחת "כונני דיסקים", אבל לא מציג אותם ב- MY COMPUTER כך שלא ניתן לעשות בהם שימוש... עצות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתפריט ההתחל כתוב

computer management

הרץ את התכנית

computer management

בחר

storage - disk management

זהה את המחיצות הרלוונטיות

בכפתור ימני בחר

change drive letter...

הקצה אות כרצונך.

:turn-l:
פורסם
מחשב שולחני חדש יחסית, I5, WIN7, לא מזהה חיבורי USB, כלומר כן מזהה ב"מנהל ההתקנים" תחת "כונני דיסקים", אבל לא מציג אותם ב- MY COMPUTER כך שלא ניתן לעשות בהם שימוש... עצות?

במנהל ההתקנים הם מופיעים עם סימן צהוב או לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה מחובר לכניסות USB?

אם כלום מחובר - אז לא רואים כלום. לפעמים לסמארטפונים צריך דרייברים או תוכנה של היצרן.

במנהל ההתקים כל ההכניסות צריכות להופיע בשורת USB (האחרונה ברשימה). תראה אם הן שם.

נראה לי מוזר שבמנהל התקניחם אצמעי חיצוני יופיע תחת דיסק קשיח ולא בהתקנים ניידים.

אבל מה שמוזר ובעייתי יותר שהם לא ברשימת המחשב שלי. אולי יש בעייה של הרשאות, שהיא קטע מוזר בחלונות 7 כי לפעמים משתמש לא יכול לראות ולהשתמש בקבצים שלו עצמו, אלא במהלך עוקף.

אם המחשב חדש - נסה לשאול בחנות בו קניתם, אם הרכיבים לא איכותיים יתכן והחיבורים בלוח לא מוצלחים ובחנות יוכלו לבדוק אותם, צריכה להיות אחריות כלשהי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לחץ התחל > תרשום בשורת החיפוש CMD > תעשה קליק ימני על הסמל השחור שמופיע למעלה > הפעל כמנהל.

עכשיו בשורת הפקודה תרשום scanreg /fix, תמתין שהתהליך יסתיים, ותפעיל מחדש את המחשב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...