Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככ הנראה עניין של מיקום. בשכונות שבהן הדירות שמכרתי וקניתי לפני כמה חודשים פשוט לא מפורסמות מודעות פרטיות ביד 2. רק על ידי מתווכים - ואם מתפרסמת איזו דירה באופן פרטי כעבור שבוע-שבועיים היא כבר בידי מתווכים.

החוצפה של מתווכים אינה יודעת גבול - לעתים 5 מתווכים מפרסמים את אותה דירה במקביל במחירים שונים. משהו לגמרי לא הגיוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבין את הרצון לא לשלם. אבל בעיקרון מתווך טוב אמור לחסוך לך זמן ,מחיר וכאב ראש, לכן לא מבין למה אנשים מוכנים לשלם על שירות שזה קשור לדברים אחרים אבל בדירות..... זה מרגיש בזבוז:roll:

כמו כל דבר בחיים, שירות טוב עולה כסף. ואני אפילו דוגל בגישה ההפוכה, תן יותר- לא תאמין מה מתווך יעשה בשבילך. בין אם אתה קונה תן לו 2.5% תאמין לי אם זו דירה מציאה אתה הראשון שתזכה בה תמורת 5000 אקסטרא ואם אתה מוכר דירה, אז תן לו עוד חצי אחוז למשל על כל סכום שהוא מביא לך מעל מחיר X שהבנת שהוא ראוי.

לא תאמין כמה השיטה הזו טובה. לאנשים קשה לשחרר כסף ולכן השיטה הזו תמיד תשים אותך ראשון.

* למען הסר ספק אין לי קשר לא לתיווך ולא לנדלן( וגם לא לדירה:-( )

פורסם

א. מדובר על סכומים גבוהים מאוד שאותם צריך לשלם עם סגירת העיסקה בפעם אחת.

ב. רוב המתווכים שאני פגשתי ושמעתי בימי חיי , ידעו יותר לדבר מלעשות, רובם חלטוריסטים שחושבים לעשות כסף קל בלי לעבוד.

ג. את העבודה שלהם , רוב הציבור מסוגל לעשות בעצמו, הם פשוט עצלנים או חושבים שמתווך הינו קוסם שימכור בקלי קלות ובמחיר מקסימלי .

ד. כפי שרשמתי כבר בתגובה קודמת, אני באופן אישי סולד מהם ורק במקרה של אין ברירה אני ממליץ לעבוד מול מתווך.

ה. במשפט הראשון סיכמת הכל, "מתווך טוב" , מכל המתווכים שאני פגשתי , לא יכול ממש להגיד את המילה "טוב" על אחד מהם.

פורסם
א. מדובר על סכומים גבוהים מאוד שאותם צריך לשלם עם סגירת העיסקה בפעם אחת.

ב. רוב המתווכים שאני פגשתי ושמעתי בימי חיי , ידעו יותר לדבר מלעשות, רובם חלטוריסטים שחושבים לעשות כסף קל בלי לעבוד.

ג. את העבודה שלהם , רוב הציבור מסוגל לעשות בעצמו, הם פשוט עצלנים או חושבים שמתווך הינו קוסם שימכור בקלי קלות ובמחיר מקסימלי .

ד. כפי שרשמתי כבר בתגובה קודמת, אני באופן אישי סולד מהם ורק במקרה של אין ברירה אני ממליץ לעבוד מול מתווך.

ה. במשפט הראשון סיכמת הכל, "מתווך טוב" , מכל המתווכים שאני פגשתי , לא יכול ממש להגיד את המילה "טוב" על אחד מהם.

• תוכן חדש...