Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במידה ונמחקו כל אנשי הקשר, והגיבוי היחיד הוא על המחשב, האם יש דרך לשחזר מהגיבוי רק את אנשי הקשר ?

הגיבוי מאוד ישן ולכן המשתמש לא מעוניין לשחזר גם הודעות ואפליקציות אלא רק אנשי קשר.

האם יש דרך לשחזר ו\או לצפות באנשי קשר שנמצאים על המחשב?

פורסם

באמצעים שמספקת אפל/אייטונס לא ניתן לבצע שיחזור מגיבוי רק של אנשי הקשר.

אולי יש לו גיבוי ב-ICLOUD.

איזה כייף לי :)

פורסם

כנס לאתר:

https://www.icloud.com/

הכנס שם משתמש וסיסמא ואז תלך לאנשי קשר.

במידה ועשית גיבוי בעבר, הם נשמרים ומתעדכנים באופן אוטומטי.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

ממליץ להשתמש בנוסף ל-icloud באפליקצייה שנקראת my contacts backup

פשוטה קלה ומגבה לך את כל אנשי הקשר בקובץ אחד שנשלח במייל

הציל אותי כבר פעם אחת

פורסם

אתה יכול להשתמש בITOOLS להעברת אנשי הקשר לGMAIL ואז באייטונס לפתוח מחיצה חדשה למכשיר ולעשות שחזור מGMAIL.

לחלופין אתה יכול ליצור בITOOLS קובץ VCF שיתאים לאפליקציה שהמליצו לך מקודם עלי, את הקובץ תשלך לעצמך ותפתח באפליקציית מייל המובנת.

אודי A4

דימה.

פורסם
אתה יכול להשתמש בITOOLS להעברת אנשי הקשר לGMAIL ואז באייטונס לפתוח מחיצה חדשה למכשיר ולעשות שחזור מGMAIL.

לחלופין אתה יכול ליצור בITOOLS קובץ VCF שיתאים לאפליקציה שהמליצו לך מקודם עלי, את הקובץ תשלך לעצמך ותפתח באפליקציית מייל המובנת.

תודה על הפירוט.

נניח שהעברתי מ ITOOLS ל GMAIL, איך אני מושך אותם מג'ימייל למכשיר ?

תוכל לפרט קצת יותר על שתי האופציות שהצגת כאן ?

פורסם

מג'ימייל אפשר לסנכרן ישירות מהמכשיר דרך חשבון CARDDAV , קרא כאן זה לא מסובך, לחלופין אפשר להכניס חשבון ג'ימייל באייטונס, העניין שלפני זה צריך למחוק/לאלתר את הID של הגיבוי אחרת זה ישחזר מהגיבוי הקודם.

לחלופין כמו שאמרתי אפשר להשתמש באחת מהאפליקציות החינמיות באפסטור כדוגמה מה שהוצא לך My Contacts Backup

העתק ממה שכתוב בדף האפליקציה באפסטור

* Easy restore. No need to use any app to restore backup file. Just tap on the *.vcf backup file in the iPhone, iPod Touch or iPad Mail client and restore your contacts for FREE.

בITOOLS פשוט עושים EXPORT AS VCF ואת הקובץ שולחים לחשבון מייל שמוגדר במכשיר.

למיטב הבנתי האפליקציה עושה את שאר הדברים אוטומטית.

אישית אין לי יותר מידי ניסיון איתם, אני יודע שרוב האפליקציות האלא עובדות חלק, מקסימום יש עוד מלא כאלו באפסטור.

אודי A4

דימה.

פורסם
מג'ימייל אפשר לסנכרן ישירות מהמכשיר דרך חשבון CARDDAV , קרא כאן זה לא מסובך, לחלופין אפשר להכניס חשבון ג'ימייל באייטונס, העניין שלפני זה צריך למחוק/לאלתר את הID של הגיבוי אחרת זה ישחזר מהגיבוי הקודם.

לחלופין כמו שאמרתי אפשר להשתמש באחת מהאפליקציות החינמיות באפסטור כדוגמה מה שהוצא לך My Contacts Backup

העתק ממה שכתוב בדף האפליקציה באפסטור

בITOOLS פשוט עושים EXPORT AS VCF ואת הקובץ שולחים לחשבון מייל שמוגדר במכשיר.

למיטב הבנתי האפליקציה עושה את שאר הדברים אוטומטית.

אישית אין לי יותר מידי ניסיון איתם, אני יודע שרוב האפליקציות האלא עובדות חלק, מקסימום יש עוד מלא כאלו באפסטור.

אני נמצא כרגע מול ITOOLS.

יש לי במחשב גיבוי שעשיתי באמצעות ITUNES.

איך אני מוציא ממנו את האנשי קשר בלבד לקובץ VCF ? (סורי, חפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר שמסביר את הדרך)

פורסם

לפי הסדר

tools

itunes backups

תבחר את הגיבוי הרצוי

contacts

בפנים תבחר את הקובץ הגדול מהשתיים ותפתח אותו, איפה שהוא שם צריך להיות export

לצערי אין לי אף גיבוי במחשב ככה שאני לא יכול לרשום עד הסוף.

אודי A4

דימה.

פורסם
לפי הסדר

tools

itunes backups

תבחר את הגיבוי הרצוי

contacts

בפנים תבחר את הקובץ הגדול מהשתיים ותפתח אותו, איפה שהוא שם צריך להיות export

לצערי אין לי אף גיבוי במחשב ככה שאני לא יכול לרשום עד הסוף.

תודה רבה.

לי כבר אין אייפון- לכן השאלות המיותרות.

פורסם

טוב, אחרי פחות משבוע שוב נמחקו אנשי הקשר.

האם יש סיכוי שזה קשור ל-ID בAPPSTORE ?

האם מישהו משתמש באותו ID ולכן זה גורם לבעיות ?

הייתי 5 שנים עם אייפון וזה לא קרה לי מעולם.

מה יכול לגרום לזה ?

• תוכן חדש...