Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכהיית שמשות ע״י שלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אפשרי, אבל במצב "פתוח" זה יעביר רק 50% מהאור או קצת פחות. במצב "סגור", זה לא יהיה אטום לגמרי.

איפה היית רוצה להתקין וכמה היית משלם על זה?

לא חשבתי על זה האמת, עם המחירים שיש על הכל ברץ זה יהיה סכום אסטרונומי, היה יכול להיות נחמד על 4 החלונות + משולים ואולי שמשה אחורית.

אולי יש קיט באיביי, בעשירית המחיר, אם יש ידיים טובות למה לא לנסות לבד.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
אני הבנתי דווקא שבמצב שלא עובר מתח,זה שקוף וכאשר עובר מתח,זה נהפך חלבי

קיים במלון ממילא בירושלים

וחבר שלי הוא סגן מנהל אחזקה כללי שם,בחדרים האמבטיה והשירותים שם מזכוכית כזאת, ואם רוצים רואים ואם לא,אז לא

שאלתי אותו מה קורה בהפסקת חשמל והאישה בשירותים עושה דברים שלא רוצה שיראו ופיתאום נפל החשמל והבעל רואה? אז הוא הסביר לי שכאשר אין מתח זה חלבי ושיש מתח זה שקוף

בדגם הPDLC כפי שאמרתי הפעלת מתח גורמת למצב שקוף.

מתח קבוע גורם לתהליכים הרסניים בפילם, לכן מפעילים גל מתח מרובע.

בקליפ הזה 0:30 אפשר לראות את האפקט. זה נראה רק במצלמה, לא לעין האנושית.

לא חשבתי על זה האמת, עם המחירים שיש על הכל ברץ זה יהיה סכום אסטרונומי, היה יכול להיות נחמד על 4 החלונות + משולים ואולי שמשה אחורית.

אולי יש קיט באיביי, בעשירית המחיר, אם יש ידיים טובות למה לא לנסות לבד.

מה שאתה אולי תעדיף מהשחור זה switchable mirror.

שקוף במצב פתוח, מראה במצב סגור.

si vis pacem, para bellum

פורסם

כפי שכתבתי זה רכיב בעייתי.

השחור מוריד 50% שקיפות, הוא לא יכול להיות מעל 50% שקוף במצב פתוח כי עובד על קיטוב. יתרון - הדרגתיות השקיפות.

החלבי - מלא בעיות: דורש מתח גבוה, לא שקוף בלי מתח, ועוד כל מיני רגישויות.

קיט לחלבי (שקף+circuitry) אפשר לקנות כאן. לא מכיר אותו, סתם מצאתי. אחת התמונות באתר מדגימה סאנרוף.

נראה כמו reseller. מצד שני היצרנים עצמם לא יתעסקו עם פרטיים.

אני מבין שכולם מעוניינים בשחור...

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...