Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני והחברה מתכננים לטוב חודש הבא לחו"ל,

ככל הנראה זה יהיה בורגס (סאני ביץ') או וורנה (חולות הזהב)

מה יותר מומלץ לצעירים ?

אבקש המלצה למקומות מומלצים,

את המלון אנחנו נבחר כמה שיותר קרוב לאיזור המסיבות, והחוף. ( גם קצת רחוק לא נורא, עדיין יש זוג רגליים מתפקדות)

בבורגס אני מצליח למצוא יותר המלצות או הרבה יותר בילויים, אנחנו בעיקר מחפשים מסעדות טובות, בארים/פאבים, ומועדונים.

אשמח לכל המלצה.

תקופת הנופש תהיה אחרי ה10 באוגוסט, אגב מה ההבדל בין חולות הזהב לסאני ביץ', ואיפה יותר כדאי ללכת ?

תודה רבה לכל העוזרים ! :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני הייתי בסוף העונה בחולות הזהב במלון מאליה. המלון עצמו נחשב להכי מפואר שם.

מועדון מומלץ שם זה ארוגנס שנמצא בקיר חיצוני של מלון אסטרה.

מרחק הליכה של כמה דקות, בכללי כל האזור שם זה מרחק של כמה דקות בהליכה מקצה לקצה.

אני אמליץ גם על טיול ג'יפ ספארי (לקחת אותו מהסוכנים בטיילת ולא מהמלונות היקרנים), טיול משעשע שכולל ארוחה ושתיה של ראקי ויין ביתי ללא תחתית.

בסאני ביץ' לא הייתי, אבל לקחתי טיול לנסיבאר שנמצאת צמוד לבורגאס, בכניסה לבורגאס הייתה ברכה ענקית בעברית לכבוד השנה החדשה(ראש השנה).

אני מנחש שבבורגאס יש יותר מועדונים ומסיבות, אבל אני נהנתי מאוד עם החברה בחולות הזהב, ובהחלט נחזור לשם מתישהו לעוד סיבוב.

פורסם

אני לא זוכר בדיוק אבל יצא הפרש יותר מ10 לבה לאדם לטובת הסוכנים בטיילת, גם בטיול לנסיבאר, והפרשים של 5 לבה בין סוכן לסוכן.

יש לא רחוק מחולות הזהב מסלול קארטינג שאפשר להשכיר בו גם באגי לשטח, 10 לבה במונית. נסענו לשם והגענו ליום מסלול של דריפטים :-P

פורסם

במידה ונלך לבסוף לסאני ביץ',

יש אפשרות זולה להגיע מהסאני ביץ' לטיולי ג'יפים או קארטינג ?

זה נשמע מאוד מעניין והחברה תסכים :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הייתי לפני שנתיים בבורגס (סאני ביץ).

לא ממש התחברתי. החוף היה זוועה, מפורק במדוזות, אצות וכו'.

גם חיי הלילה לא היו שם משהו, אולי זה השתנה ואולי סתם לא זרם לי טוב שם.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
היי,

אני והחברה מתכננים לטוב חודש הבא לחו"ל,

ככל הנראה זה יהיה בורגס (סאני ביץ') או וורנה (חולות הזהב)

מה יותר מומלץ לצעירים ?

אבקש המלצה למקומות מומלצים,

את המלון אנחנו נבחר כמה שיותר קרוב לאיזור המסיבות, והחוף. ( גם קצת רחוק לא נורא, עדיין יש זוג רגליים מתפקדות)

בבורגס אני מצליח למצוא יותר המלצות או הרבה יותר בילויים, אנחנו בעיקר מחפשים מסעדות טובות, בארים/פאבים, ומועדונים.

אשמח לכל המלצה.

תקופת הנופש תהיה אחרי ה10 באוגוסט, אגב מה ההבדל בין חולות הזהב לסאני ביץ', ואיפה יותר כדאי ללכת ?

תודה רבה לכל העוזרים ! :)

הייתי בבורגאס בסאני ביץ'. בגדול זה אשכרה אילת כפול 7 בערך. רצועה של טיילת עם חוף ומסביב מלונות. לא התלהבתי . הכפר דייגים היה נחמד. ניסבאר או משהו בסגנון.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אין לך העברות שכלולות במחיר? לנו חיכה אוטובוס בשדה תעופה, לכל אוטובוס הייתה רשימת מלונות+נוסעים משלו. חלק גם נסעו לבורגאס מנמל התעופה של ורנה :lol:

• תוכן חדש...