Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה ראנקס 2007 1.6 ליטר אטומטית בת 6.5 , אצלי כחצי שנה לערך

צריכת דלק לא סבירה

בעיר בסביבות 5 עד 6 ק"מ לליטר

מחוץ לעיר כ 9 עד 10במהירות 90 עד 100 על השעון

הבדיקה נערכה 4פעמים ברציפות ב 4 תחנות דלק שונות ובחלוקת הק"מ למספר הליטרים שהוזנו למיכל עד להפסקת המילוי האוטומטי + ליטר אחד. המחשב דלק מזייף לטובה אבל גם הוא מצביע על צריכה גבוהה

אני נוהג מאוד אבל מאוד רגוע ללא לחיצות והאצות מיותרות

לרכב 31000 ק"מ בלבד , היה אצל אבי לפני , שגם הוא נהג של שבת וטופל במוסך היבואן

נהגתי מאז שקיבלתי אותו כ 3000 ק"מ כלומר כ500 ק"מ בחודש מרביתם בעיר ובנסיעות קצרות 3 עד 5 ק"מ לעבודה וחזרה, בד"כ ללא מזגן

טיפלתי ברכב כשקיבלתי אותו, שמן סינטטי מלא 5W 30קסטרול אדג', פילטר שמן מקורי , שמן ברקס וכל מה שצריך. לחץ אויר בצמיגים תקין

האם יש מוסך אמין באזור פ"ת שמתמחה ברכב זה? הלכתי למוסך היבואן ושם לא איתרו כל תקלה בחיבור למחשב. הם יעצו להחליף את סנסור החמצן "אבל לא בטוח שזה יעזור"...

אני יודע שהנסיעות הללו אינן חסכוניות והמנוע אפילו לא מגיע לטמפרטורת העבודה, אבל דחילק 5 ק"מ לליטר

תודה

פורסם

ענית לעצמך על השאלה, 3-5 ק"מ לעבודה זו הסיבה לצריכה הגבוהה. במרחק הזה מכלולי הרכב אינם מגיעים לטמפ' העבודה האידאלית וצריכת הדלק בהתאם.

בנוסף הייתי מציע לבדוק את לחץ האוויר, כיוון הפרונט ומשקל עודף בתא המטען, יש להם השפעה מכרעת על צריכת הדלק וביצועי הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי דעתי יש לך טעות חישובית או ששכחת משהו בדרך...

תבדוק עוד כמה פעמים, משהו לא הגיוני.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אולי הרכב נוסע במוד חירום של הגיר? אתה מרגיש החלפת הילוכים? יציאה זריזה מהמקום, או עצל בתחילת נסיעה?

פורסם

"צריכת דלק של 6-7 ק"מ לליטר בנסיעה בעיר עם מזגן בהחלט מתקבלת על הדעת."

לפי דעתי ונסיוני האישי: הטויוטה הזאת לא מגיעה לצריכת דלק שכזאת גם לא ביום רע במיוחד וגם לא בנסיעה רק על קיקים...

זה קורולה לא לנד קרוזר ארוך...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מציע לך לגשת לחבר הפורום חייים יוד שעובד אצל משה זר הזרקות דלק ולבקש בדיקת 4 גזים,שיכולה לעזור באבחון התקלה.

בק"מ כזה נמוך הייתי מהמר,שהצטבר הרבה פיח בבית המצערת ומנוע הצעדים ואם לא נוקו מעולם הייתי מתחיל מזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אולי הרכב נוסע במוד חירום של הגיר? אתה מרגיש החלפת הילוכים? יציאה זריזה מהמקום, או עצל בתחילת נסיעה?

לא. הרכב לא במוד חירום ומגיב בסדר גמור, עד כמה שאני מבין

פורסם
מציע לך לגשת לחבר הפורום חייים יוד שעובד אצל משה זר הזרקות דלק ולבקש בדיקת 4 גזים,שיכולה לעזור באבחון התקלה.

בק"מ כזה נמוך הייתי מהמר,שהצטבר הרבה פיח בבית המצערת ומנוע הצעדים ואם לא נוקו מעולם הייתי מתחיל מזה.

נראה לי שכדי באמת להתחיל בזה

המוזר הוא שבדיקת הגאזים בטסט לפני כחצי שנה היתה תקינה

דרך אגב, למה דווקא בק"מ נמוך אתה צופה הרבה פיח?

פורסם
נראה לי שכדי באמת להתחיל בזה

המוזר הוא שבדיקת הגאזים בטסט לפני כחצי שנה היתה תקינה

דרך אגב, למה דווקא בק"מ נמוך אתה צופה הרבה פיח?

מה שהיה לפני חצי שנה מת.

הרכב שלי עבר טסט עם בדיקת גזים 3 חודשים לפני הניקוי ואז החלו סימנים שהמנוע מעט עצל,צריכת דלק גבוהה מידי ולכן, נעשה ניקוי בעזרת אינפוזיה לפני 7 חודשים וקצת,כאשר הרכב הגיע ל-42,000 ק"מ ופשוט יצאה ממנו ג'יפה למכביר.

זה קורה בד"כ בק"מ נמוך,כי מדובר לרוב בנסיעות עירוניות קצרות של ק"מ בודדים עם:פקקים,רמזורים וכו'-הרכב לא מגיע לטמפ' עבודה כמו שצריך בחלק גדול מהמקרים במיוחד בעונת החורף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני שאתה הולך לבזבז מאות שקלים על נסיעה למוסכים /אינפוזיות(??)/ניקויי מזרקים,

תמלא תוסף דלק על חצי טנק ותסע עוד 2-3 מיכלים.

אם זה לא יעזור, גש לפתרונות היקרים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...