Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שרשום בכותרת: האם ניתן להתמקח עם הוט או שאבוד לי מראש ועליי לשלם 150- שקלים התקנה חד פעמית? (ע"פ דיברי הנציגה)

תודה.

פורסם

אין טעם להתקשר. רשמתי שהנציגה הסבירה מראש שהתקנה עקב מעבר דירה עולה 150 שקלים.

השאלה היא האם מישהו ניסה להתמקח איתם?

פורסם

https://www.netek.co.il/

אחרי יומיים תתקשר אליך "מנהלת" שקר כל שהוא מקשרי לקוחות. אתה תסביר לה שלדעתך זה אבסורדי שתשלם 150 שקלים על מעבר דירה, כשבכל חודש אתה משלם מאות שקלים גם ככה. כדי לבדוק את הנושא, פנית ליס, והם הציעו לך חבילה כל שהיא במחיר מאוד משתלם+מעבר חינם. בהצלחה.

אגב, לפני שאתה עושה את זה, שווה באמת לבדוק מה קורה ביס, והאם משתלם לעבור אליהם. אחרת, אין טעם באיום בניתוק, כי אז יכול לצאת מצב שבאמת לא תצליח להוציא כלום מההיא מקשרי לקוחות, ואז תיתקע בלי כלום, כך שזה הימור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא משלם מאות שקלים. מדובר בשירותי אינטרנט וטלפון בלבד.

לנו היו כמה מעברי דירות ומעולם לא שולם שקל ל"הוט" על התקנה בדירה החדשה.

בכולם היה מדובר על הטלויזיה בלבד. פשוט התקשרתי והודעתי להם מראש שבתאריך הזה והזה אנחנו עוברים ותואם טכנאי לכתובת החדשה. יותר מזה, בדירה מסויימת היו לנו 4 נקודות ואז עברנו לבית ששם כבר היו 9 נקודות. לא אמרו כלום, באו "להחיות" את הנקודות והסתבר שצריך להשחיל כבל חדש מהארון שלהם מחוץ לבית עד קופסת הפיצולים שנמצאת בתוך הבית, עשו הכל ולאחר שהבינו שיש כאמור 9 נקודות "להחיות", אמרו שעל 5 לא גובים תשלום על כל אחת מעבר זה כבר בתוספת מחיר. הבהרתי שאני לא מוציא שקל על התקנה ואם הם רוצים הם יכולים לקפל את עצמם וללכת (באו איזה 3-4 טכנאים). טלפון זריז של הטכנאי לבסיס וחיברו את כל הנקודות ללא כל תשלום מצידי. לא במקום ולא בחשבון החודשי. כמו שלפעמים נוהגים לגבות על עובר נקודות.

פורסם

פשוט תבקש לא לחדש את המנוי בדירה החדשה ולהתנתק (או בעזרת האתר נתק)

ואז כבר ישאלו אותך מה הסיבה

נראה לך שהם יפסידו לקוח בשביל 150₪ או התקנה מצידם?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אבל כולכם חוזרים על אותה הפואנטה בדיוק: שרותי טלויזה עולים מאות שקלים בחודש. במקרה כזה באמת יש לי כוח ואני יכול לאיים להתנתק.

אני כיום משלם פחות מ-100 שקלים על שירותי אינטרנט וטלפון ביחד. לא כזו אבידה עבורם...

אולי בכל זאת אני אתקשר ואנסה לאיים.

פורסם

גם 100 שקלים לחודש זה 1200 שקל בשנה, כפול אלוהים יודע כמה שנים שאתה תהיה לקוח שלהם, בלי לקחת בחשבון בכלל את הבדלי העלות, זה שהם רוצים לחייב אותך 150 ש"ח לא אומר שההעתקה עולה להם 150 שקל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...