Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו עבר שבוע קשה, זה התחיל מזה שילדים מתחו לי על האוטו מסטיקים, המשיך בשתי פגיעות של אופנוענים בצמתים ( כן יום אחרי יום עמדתי באדום ואופנוען נתן נגיע בטמבון הימני!!)

לא יכלתי להתאפק וירדתי ב8 לשטיפת לילה, ואז באזור 11 המשכתי את התהליך.

בשטיפה עשיתי פרה וואש עם הONR ולפניו נתתי כיסוי קצף על המקציף המשודרג.

התמונוה לא ממחישה את הקצף הטוב שיצא אבל זה מה יש:

jzgkmjr1nmtt.jpg

רוב הלכלוך ירד ירד בשלב זה, אני הרבה יותר נהנה מהשטיפה והתוצאות עם הפינק והONR מאשר עם עם המגווריס גולד.

אחרי השטיפה ישמתי פלסטלינה של דו'גו גוס, אני לא ממש אוהב את המוצר ואני מחכה להתנסות בפלסטלינה מאייבי כדי להשוות.

קשה להוריד איתו לכלוך, ולמרות שאני משתמש בסיכוך היעודי בשבילו התוצאות לא בשמיים כדי להוריד נקודות צריך לעבוד חזק שזה לא מומלץ.

אחרי הפלסטלינה עברתי לאולטימיייט, ופד ידני כתום של HEX.

nymjjgmkzq2o.jpg

בעבר התנסתי עם הלבן, התוצאות זהות לדעתי, לא שהן רעות, הצלחתי להעלים מספר גדול של סימנים ושריטות שהיו לי על האוטו.

אחרי זה עברתי עם IPA, אז שכבה של בלאק לייט, נתתי 40 דקות והורדתי.

cjzhfnkn1jtm.jpg

אחרי רבע שעה ישמתי את המנזרה ונתתי לו 25 דקות.

my.php?i=nmojigytvm10.jpg

פנימי, עברתי עם APC של CG על כל הד''ש ודלתות, ואחרי ישמתי את הפלאש דש ולא את C6 של CG, האמת לא ממליץ עליו כחומר תחזוקה לדשבורד הוא מושך אליו יותר מידי דברים לאומת הפלשדש הזול שעושה עבודה טובה בהרבה.

האמת התעלצתי בגלל השעה לצלם את הדברים והתמונה האחרונה שהייתה באור הייתה של ההקצפה כששטפתי ב8 את האוטו לפני כל שאר התהליך.

לפני הפוליש:

nirwiyhdtzyz.jpg

אחרי:

t3ymexznunxi.jpg

מחר אעלה תמונות של מצב האוטו בשמש.

בקיצור:

מגס גולד כניראה יחזור למדף, ואמשיך להשתמש בפינק וONR שעדיפים בהרבה.

מצד אחד הONR מנקה מדהים, מצד שני הפינק הוא סיכוך מעולה לכפפה וגם עושה תחושה כיפית.

מוצר נוסף שאפסיק להשתמש בו לדש הוא הC6.

הוא ישאר בשביל צמיגים ופלסטיקה חיצונית בעיקר שלזה הוא מעולה.

נחזור לפלדש הישן הזול והטוב, הוא דוחה אבק מעולה, ולא נשאר שמנוני על הדש.

הפד פוליש ידני סבבה, אני יותר מתלהב אבל מהאולטיימט, גם עם פד ב2 שקל הוא נותן תוצאות!

לגבי הבלאק לייט הדעות חלוקות, אני מת לנסות את הפרימה אמיגו.

בשטיפה הוא נתן תוצאות לא רעות, לאומת פעם קודמת שלא ראיתי הבדל.

פורסם

לא הבנתי כמה דברים,

א. מתי התחלת ומתי סיימת ? (8:00 או 20:00)

ב. על מה אתה לא ממליץ כחומר תחזוקה, G6 או flash das ? (ובתמונה של כל החומרים יש בכלל black in a flash של טרטל)

ג. הרמקול, מאיפה קנית ואיך האיכות (אני מכיר משהו דומה עד זהה באיכות טובה אבל אני מפחד להזמין מEBAY כי אני לא יודע מה תהיה האיכות).

ד. למה קשור המשפט האחרון ?

בשטיפה הוא נתן תוצאות לא רעות, לאומת פעם קודמת שלא ראיתי הבדל.

ה. האם עשית פוליש נקודתי או כללי ? (כבר פעם 3 לפחות שאתה מפרסם תמונה עם פוליש בכמה חודשים האחרונים).

(לא כותבים תובנות בשתיים בלילה, תחכה עם זה לבוקר :wink:)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה זה עושה אולטימיייט ?? אם תוכל להסביר לי תודה רבה

Safely restore color and clarity to abused and neglected finishes with Meguiars Ultimate Compound. Meguiar's exclusive micro-abrasive technology cuts as fast as a traditional compound, but without scratching. Meguiars Ultimate Compound leaves a smooth, swirl-free finish often in one step. No other compound cuts as fast or finishes as smoothly as Meguiars Ultimate Compound!

Meguiars Ultimate Compound cuts as fast as harsh abrasive compounds but without scratching… even on clear coat finishes. This dramatically reduces the time and effort required to remove defects and makes traditional rubbing and polishing compounds obsolete! This is the fast, easy way to remove oxidation, scratches and swirl marks.

The secret is Meguiar's exclusive micro-abrasive technology developed from Meguiar’s state-of-the-art professional body shop and detailer products. Whether working by hand or with our DA polisher, this is truly the ultimate compound!

Remove water spots, oxidation, swirls, scratches, blemishes, and more from all types of paint – even clear coats! Meguiars Ultimate Compound is formulated to level without scratching. In just one step, you can accomplish what used to take many products. Meguiars Ultimate Compound works fast to give your vehicle the smooth, glossy finish you desire.

Apply Meguiars Ultimate Compound using a clean, soft applicator pad to one section at a time using moderate pressure. Wipe dry with a soft Cobra Microfiber Towel. Turn the towel and buff. To apply Meguiars Ultimate Compound with a dual action polisher, use a buffing pad to apply to one section at a time. Re-apply as needed to stubborn spots. Wipe clean with a Cobra Microfiber Towel and then buff.

Follow Meguiars Ultimate Compound with Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 to seal in the shine.

Meguiars Ultimate Compound will become your go-to rubbing compound! Apply it by hand or dual action polisher, to any type of paint, to enjoy smooth results in one step.

אחד ממוצרי הדגל של החברה, מאוד איכותי ומאוד אהוד. קופמאונד נוח שנותן תוצאות טובות, חובבנים מתחילים אוהבים אותו כי הוא מספק עבודה יפה גם באופן ידני.

אם הכרת רק את המונח פוליש אז קומפאונד זה דבר דומה (סוג של פוליש) רק בעל יכולת חיתוך טובה יותר ואגרסיבית יותר. יש עוד כמה תכונות שמאפיינות קומפאונד עליהן ניתן לקרוא ברשת.

זה יתן לך סוג של קנה מידה

800-1200grit heavy cut compound

1200-1500grit medium cut compound

1500-2000grit light cut compund/heavy polishing

2000grit and above fine cut polish

בהתאם לניסיון של הדיטיילר, הציוד שברשותו (מכונה, חומרים, פדים), המצב של הרכב המטופל והסוג של הלכה (לכה קרמית כמו של מרצדס תדרוש התייחסות שונה, גם רכב ישן בעל single stage paint ידרוש טיפול שונה, אפילו בין רכבים זהים ייתכן והטיפול יהיה שונה בהתאם למצב הנזקים).

את כל אלו צריך לאבחן האיש מקצוע.

הכל עניין של ניסיון.

טבלת עזר שיש בה המון מידע חיוני , תוכל להבין ממנה מתי נדרש קומפאונד או פוליש. תתעלם מהשמות של המוצרים כי זה פחות רלוונטי.

http://www.automagic.com/Training/clearcoatpaintchart2.htm

מקווה שזה עונה על שאלתך:mm_tongue

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שמים כ-5 נקודות קטנות (בגודל של אפונה) על הפד, מורחים את הפוליש על המשטח המטופל (בלי לחץ), ומתחילים ללחוץ תוך כדי תנועות סיבוביות, לאחר מכן נותנים לחומר לעבוד קצת ומסירים בעזרת מטלית מיקרופייבר.

(אם הפד חדש רצוי לתת לו שפירץ של חומר סיכוך או מים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הפד הכתום מאוד נוח לעבודה, ולא צריך הרבה מאמץ כדי לראות תוצאות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לא הבנתי כמה דברים,

א. מתי התחלת ומתי סיימת ? (8:00 או 20:00)

ב. על מה אתה לא ממליץ כחומר תחזוקה, G6 או flash das ? (ובתמונה של כל החומרים יש בכלל black in a flash של טרטל)

ג. הרמקול, מאיפה קנית ואיך האיכות (אני מכיר משהו דומה עד זהה באיכות טובה אבל אני מפחד להזמין מEBAY כי אני לא יודע מה תהיה האיכות).

ד. למה קשור המשפט האחרון ?

ה. האם עשית פוליש נקודתי או כללי ? (כבר פעם 3 לפחות שאתה מפרסם תמונה עם פוליש בכמה חודשים האחרונים).

(לא כותבים תובנות בשתיים בלילה, תחכה עם זה לבוקר :wink:)

צודק טעות לכתוב מאוחר בלילה, רק בבוקר אני קולט מה כתבתי!

את השטיפה הראשונית התחלתי באזור 8 בלילה שהיה מעט אור, אחרי שעה סימתי וחזרתי באזור 10 לשאר התהליך.

סיימתי שכתבתי את הפוסט אחרי 1 בלילה.

הC6 לא מומלץ, כשומר על הדש בורד, הוא שומני מידי ומושך לכלוך, הפלאש דש עושה עבודה טובה יותר ואני יודע שהוא לא בתמונה, הבלאק פלאש אני משפריץ על הפלסטידיפ ובגלל זה הוא שם.

הרמקול מתאילנד הוא חמוד מאוד וכמובן לא אמיתי, האיכות לא רעה.

פוליש זאת הפעם השניה שאני עושה, פעם קודמת עם פד עדין שלא נתן הרבה, הפעם עשיתי רק למכסה מנוע, ולאזורים שקבלו את נזקי תל אביב.

• תוכן חדש...