Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שמצאתי ברשת מצוינים הרכבים שמוכרים אך לא מחיר מבוקש

משום מה בתקשורת המודפסת המחירים מתנוססים בגאון [פוקוס לדוגמא]

פורסם

אין אתר כזה.

לרוב החברות הגדולות יש אתר אינטרנט שבו מופיעים רוב הרכבים שהיא מעמידה למכירה. בחלק מהחברות האתר יותר מושקע, בחלק פחות. בחלק מהחברות מצוין מחיר כלשהוא ובחלק רק מחיר המחירון. אבל מחיר אמיתי ללקוח רציני תקבל רק אחרי שתגיע לסניף ותפגין רצינות.

ועוד כמה מילים לגבי המחירים בעיתונות - חחחחחחחחחחחחחח (אני מנהל, מותר לי)

שים לב לאותיות הקטנות, "החל מ-...". המחיר שאתה רואה במודעה זה לרכב בן 3, יוצא השכרה מרובת אנסים, עם תאונת קצה שלדה מאחור והחלפה של חלקי מרכב מלפנים, חורים במושבים וקילומטראז' גבוה במיוחד. אהה, וגם הוא בדיוק נמכר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ובהמשך למה שצביקה פיק כתב אין ארוחות חינם.

מעוניין ברכב ליסינג עם ק"מ נמוך וכזה שלא עבר תאונה משמעותית (הרי רוב רכבי הליסינג אם לא כולם עוברים לפחות תיקוני צבע) ?

מחיר המכירה של רכב כזה הוא בסביבות 8-13% פחות ממחירון ולא שקל פחות.

כאשר קניתי את רכבי שבסמלון הוא היה בן 26 חודשים עם 31,000 ק"מ ונרכש מהרץ (אוטו סנטר).

במחירון הרכב היה שווה 93,966 ונמכר ב-83,000.ד"א לרכב הוחלפה דלת ונעשה תיקון פח בצד ימין אבל לא משהו רציני לפחות לפי הבדיקה.מדובר על הפחתה של בין 11-12%.

הפחתה גדולה יותר תקבל על רכבים עם ק"מ בינוני (80,000-100,000 ק"מ ) והפחתה עצבנית של 30-35% על רכבים עם ק"מ ממוצע של 35,000 בשנה ומעלה,עם תאונת קצה שילדה כזו או אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תכלס אם אנשים כמוך ימשיכו לפרסם כמה קיבלו

יהיה לנו קצת הבנה וכוח מול החברות

ניסיתי להרים שירשור כזה ופשוט אף אחד לא ענה

:wink:
פורסם
אין אתר כזה.

לרוב החברות הגדולות יש אתר אינטרנט שבו מופיעים רוב הרכבים שהיא מעמידה למכירה. בחלק מהחברות האתר יותר מושקע, בחלק פחות. בחלק מהחברות מצוין מחיר כלשהוא ובחלק רק מחיר המחירון. אבל מחיר אמיתי ללקוח רציני תקבל רק אחרי שתגיע לסניף ותפגין רצינות.

ועוד כמה מילים לגבי המחירים בעיתונות - חחחחחחחחחחחחחח (אני מנהל, מותר לי)

שים לב לאותיות הקטנות, "החל מ-...". המחיר שאתה רואה במודעה זה לרכב בן 3, יוצא השכרה מרובת אנסים, עם תאונת קצה שלדה מאחור והחלפה של חלקי מרכב מלפנים, חורים במושבים וקילומטראז' גבוה במיוחד. אהה, וגם הוא בדיוק נמכר.

צביקה בשרשור אחר מייק ציין מחירים ראויים שהם די דומים למחירים המפורסמים בעיתונות

מה לדעתך מחיר אמיתי לרכב מהשכרה 2010?

פורסם
צביקה בשרשור אחר מייק ציין מחירים ראויים שהם די דומים למחירים המפורסמים בעיתונות

מה לדעתך מחיר אמיתי לרכב מהשכרה 2010?

כאשר תעלה נתונים כמו ק"מ,תקופת טסט,טופס של בדיקה עצמאית אובייקטיבית מטעמך,שתפרט ליקויים מכאניים/תאונות ותעזור להעריך אם בכלל הרכב ראוי לקנייה,אפשר יהיה לתת כיוון לבערך אבל לא משהו סופי בהחלט.

מחיר סופי תלוי בגורמים שהזכרתי+האם אתה עושה עסקת טרייד אין (המחיר הרבה פחות גמיש מאשר תקנה ללא טרייד) וכמובן,כושר המיקוח והאם אתה בא עם מזומן מהבית או זקוק למימון (שעלותו ל-3 שנים היא גם משהו בסביבות 9-15K,תלוי בחברה).

אז לוי יצחק יכול לדבר על 10-15% פחות ואפשר לסגור גם ב-25% פחות-תלוי עד כמה הם רוצים למכור (והם רוצים כי אין להם אינטרס להיתקע עם מלאי כל כך גבוה של רכבים,אוטוטו יצטרפו עוד כמה עשרות אלפים משנתון 2010 :shock:).

אני מציע לך לגשת למס' מגרשים כמו אלדן/הרץ/אלבר ,להשוות הצעות מחיר על אותו רכב עם פחות או יותר אותו ק"מ ואז יהיה לך קנה מידה לגבי מחירים.מלהמשיך לשבת בבית בטוח שלא תצא לך עסקה.

כדי להחליף את הרכב הקודם שלי הייתי בשתיים מתוך 3 החברות הללו ובטפשותי גם הייתי אצל החברה המזעזעת עם הלוגו הכתום ולאחר הצעה מגוחכת שקיבלתי מהם והבנתי עם מי יש לי עסק,יצאתי מהם (לא התביישו להציע לי מחיר ברזל על גטס 2006 מהשכרה שהייתה שווה 40,000 בזמנו כדי לקבל מהם I30 שהייתה בהשכרה ולמרות טענות הנציג שלהם שאין מצב,העיין הבלתי מזויינת שלי ראתה בבירור לפי תא המטען שהיא אכלה פיצוץ מאחור).

חיכיתי חודש וחצי ובסוף סגרתי על עסקה מול הרץ-לא זולה בכלל אבל ריאלית מאוד בהתחשב בנתוני הרכב שרכשתי (I30 מליסינג עם 31,000 ק"מ לרכב בן 26 חודשים).

הם היו די שקופים איתי לגבי הצעת המחיר וכמובן הבהירו שאם ימצא ליקוי כזה או אחר בשילדה/בגיר /במנוע המחיר יהיה מה שסיכמנו לפני בדיקה -2K.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי,

אנחנו בדיוק בתהליך רכישה של רכב מליסינג, נכנסנו למספר חברות ליסינג, רובם הציעו הנחה בין 16-20%

ממחיר המחירון על רכבים שנסעו בממוצע 20K לשנה, ולא מהשכרה. כל המכוניות שראינו עברו תיקוני צבע. חלקם עברו החלפות של דלתות, פגושים, כנפיים. לדעתי ומהנסיון הראשון והמייגע שהיה לנו, עדיף לראות את הרכב במגרש של החברה, ולא להזמין רכב

שראית את הנתונים שלו רק במחשב, כמה שיהיו טובים.

לדעתי גם המחיר שמציעים חברות הליסינג משתנה בהתאם ל- "בקיאות" של הקונה במה שמתרחש בשוק, ספר לחברה כמה הציעו לך בחברות אחרות, המחירים יכולים לרדת באופן משמעותי.

רכב שהמחירון שלו 91700, הציעו לנו אותו בתור התחלה ב-83K , עם קצת התמקחות הוצע לנו מחיר סופי 72K. וזה רכב שנסע 50K, הבדיקה שלו נקיה, עליה לכביש 12/2010.

ועכשיו, אנו עומדים לרכוש מאזדה3, דגם קומפורט שנת 2010 שהמחירון שלה 89200, נסעה 69K, הרכב עבר בדיקה בשני מכונים, בבדיקה שלו נאמר לנו בדיוק איפה עבר תיקוני צבע (בדקו עם מכשיר המודד עובי צבע), נדרשה החלפת צמיגים אחוריים, שאר הבדיקה נקיה.

גילינו שהרדיו דיסק לא עובד (באנו עם דיסק לבדיקה), נאמר לנו שיסדרו את זה.

בכל מקרה, אחי קנה רדיו דיסק מקורי חדש ב-200ש"ח מחבר שהחליף את שלו במערכת מולטימדיה כשרכש את הרכב.

מחיר הרכישה 76K עם טסט לשנה.

מקווה שתהיה לנו רכישה מוצלחת.

בהצלחה ברכישה שלך, וזהירות מנציגי מכירות חלקלקים.

נשים עשויות גם להתעניין ולהבין ברכבים,

אז נא הפסיקו לפנות אלי בלשון זכר:roll:

פורסם
כאשר תעלה נתונים כמו ק"מ,תקופת טסט,טופס של בדיקה עצמאית אובייקטיבית מטעמך,שתפרט ליקויים מכאניים/תאונות ותעזור להעריך אם בכלל הרכב ראוי לקנייה,אפשר יהיה לתת כיוון לבערך אבל לא משהו סופי בהחלט.

מחיר סופי תלוי בגורמים שהזכרתי+האם אתה עושה עסקת טרייד אין (המחיר הרבה פחות גמיש מאשר תקנה ללא טרייד) וכמובן,כושר המיקוח והאם אתה בא עם מזומן מהבית או זקוק למימון (שעלותו ל-3 שנים היא גם משהו בסביבות 9-15K,תלוי בחברה).

אז לוי יצחק יכול לדבר על 10-15% פחות ואפשר לסגור גם ב-25% פחות-תלוי עד כמה הם רוצים למכור (והם רוצים כי אין להם אינטרס להיתקע עם מלאי כל כך גבוה של רכבים,אוטוטו יצטרפו עוד כמה עשרות אלפים משנתון 2010 :shock:).

אני מציע לך לגשת למס' מגרשים כמו אלדן/הרץ/אלבר ,להשוות הצעות מחיר על אותו רכב עם פחות או יותר אותו ק"מ ואז יהיה לך קנה מידה לגבי מחירים.מלהמשיך לשבת בבית בטוח שלא תצא לך עסקה.

כדי להחליף את הרכב הקודם שלי הייתי בשתיים מתוך 3 החברות הללו ובטפשותי גם הייתי אצל החברה המזעזעת עם הלוגו הכתום ולאחר הצעה מגוחכת שקיבלתי מהם והבנתי עם מי יש לי עסק,יצאתי מהם (לא התביישו להציע לי מחיר ברזל על גטס 2006 מהשכרה שהייתה שווה 40,000 בזמנו כדי לקבל מהם I30 שהייתה בהשכרה ולמרות טענות הנציג שלהם שאין מצב,העיין הבלתי מזויינת שלי ראתה בבירור לפי תא המטען שהיא אכלה פיצוץ מאחור).

חיכיתי חודש וחצי ובסוף סגרתי על עסקה מול הרץ-לא זולה בכלל אבל ריאלית מאוד בהתחשב בנתוני הרכב שרכשתי (I30 מליסינג עם 31,000 ק"מ לרכב בן 26 חודשים).

הם היו די שקופים איתי לגבי הצעת המחיר וכמובן הבהירו שאם ימצא ליקוי כזה או אחר בשילדה/בגיר /במנוע המחיר יהיה מה שסיכמנו לפני בדיקה -2K.

------------------

אני מנסה ללמוד את מחירי השוק ראשית דרך האינטרנט , לפני שאעשה סיבוב במגרשים/פרטיים

כמובן שיש הבדל בין רכבים בהתאם למצבם /קילומטראז וכד - זהו חלק מתמחור הרכב

הסמל הצהוב זהו שלמה סיקסט?

ככלל עדיף למכור בשוק בהנחה גדולה על מחיר השוק [להבדיל מהמחירון] על פני טרייד אין - כך עולה משרשור אחר בפורום

פורסם
הי,

אנחנו בדיוק בתהליך רכישה של רכב מליסינג, נכנסנו למספר חברות ליסינג, רובם הציעו הנחה בין 16-20%

ממחיר המחירון על רכבים שנסעו בממוצע 20K לשנה, ולא מהשכרה. כל המכוניות שראינו עברו תיקוני צבע. חלקם עברו החלפות של דלתות, פגושים, כנפיים. לדעתי ומהנסיון הראשון והמייגע שהיה לנו, עדיף לראות את הרכב במגרש של החברה, ולא להזמין רכב

שראית את הנתונים שלו רק במחשב, כמה שיהיו טובים.

לדעתי גם המחיר שמציעים חברות הליסינג משתנה בהתאם ל- "בקיאות" של הקונה במה שמתרחש בשוק, ספר לחברה כמה הציעו לך בחברות אחרות, המחירים יכולים לרדת באופן משמעותי.

רכב שהמחירון שלו 91700, הציעו לנו אותו בתור התחלה ב-83K , עם קצת התמקחות הוצע לנו מחיר סופי 72K. וזה רכב שנסע 50K, הבדיקה שלו נקיה, עליה לכביש 12/2010.

ועכשיו, אנו עומדים לרכוש מאזדה3, דגם קומפורט שנת 2010 שהמחירון שלה 89200, נסעה 69K, הרכב עבר בדיקה בשני מכונים, בבדיקה שלו נאמר לנו בדיוק איפה עבר תיקוני צבע (בדקו עם מכשיר המודד עובי צבע), נדרשה החלפת צמיגים אחוריים, שאר הבדיקה נקיה.

גילינו שהרדיו דיסק לא עובד (באנו עם דיסק לבדיקה), נאמר לנו שיסדרו את זה.

בכל מקרה, אחי קנה רדיו דיסק מקורי חדש ב-200ש"ח מחבר שהחליף את שלו במערכת מולטימדיה כשרכש את הרכב.

מחיר הרכישה 76K עם טסט לשנה.

מקווה שתהיה לנו רכישה מוצלחת.

בהצלחה ברכישה שלך, וזהירות מנציגי מכירות חלקלקים.

------------

א. בהצלחה עם הרכב החדש

ב. תודה

ג. גם עבור עצמי , וגם מהסיבה שכתבת ולא היתי מודע לה- אני מנסהנ ללמוד מחירים מבוקשים מקובלים

ד. תודה על הטיפ הענק לגבי אפשרויות המיקוח

הכתיבה שלך מביאה אותי לחשוב שברכבי ליסינג ניתן להעריך מחיר אפשרי כגובה מחיר האופציה של בעל הליסינג ואולי פחות

פורסם
ובהמשך למה שצביקה פיק כתב אין ארוחות חינם.

מעוניין ברכב ליסינג עם ק"מ נמוך וכזה שלא עבר תאונה משמעותית (הרי רוב רכבי הליסינג אם לא כולם עוברים לפחות תיקוני צבע) ?

מחיר המכירה של רכב כזה הוא בסביבות 8-13% פחות ממחירון ולא שקל פחות...

זה תמיד מפתיע אותי מחדש. הרי הביטוח לא מבטח אותו לפי 13% פחות. בביטוח ערך הרכב שווה 20% (ויותר) פחות וזה כי רוב חברות הליסינג לא יתנו לך אישור על היות הרכב עם נהג יחיד. (למרות שהתשלום החודשי לחברת הביטוח הוא כפרטי).

וזה בכלל עוד לפני פחחות... כלומר אתה רוכש מליסינג ב 10% מתחת למחירון ומתפלל כל השנים שלא יהיה TOTAL LOST .

היה לי ניסיון מר עם חברת ליסינג (צרפתית כלשהיא) שנצמדה למחירון-10% למרות שבשוק החופשי זה נמכר ב 20%+/- פחות. בסוף ,כשלא התגמשו (גם לא טיפולים גם לא הרחבת אחריות), הלכתי וקניתי מפרטי ב 20% פחות (אותו שנתון, הבדל של 10K ק"מ).

פורסם

מחירי מכירה למשפחתומטיות יוצאות ליסינג עם ק"מ ממוצע נעים בין 55-65K.

המחיר מחירון לא באמת מהווה אינדיקציה למה שקורה בשוק,זה לוי יצחקי מתחזק את השווי של החברות השכרה,הקשה בין מחיר בפועל למחירון לא רופף מאוד עד לא קיים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...