Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

יש לי כרגע באוטו (סיויק 99 אם זה משנה)

HU- פיוניר 5650

מגבר- yellowpoint 4X100

רמקולים אחוריים-פיוניר 240 וואט

קדמיים מקוריים

סאב שאני עדיין מנסה לפענח של איזה חברה הוא כתוב עליו wave sound מישהו יודע על זה משהו?

שומעים לא רע בסה"כ

יש לי 1000 ש"ח לשפר את העסק ורציתי לדעת האם שווה ללכת על קומפוננט או על מגבר או לשלב את שניהם?

המטרה היא שהסאונד יהיה כמה יותר טוב וחזק

תודה לעוזרים

פורסם

נשמע כאילו 1000 ש"ח לא מספיק למה שאתה רוצה...

תלך קודם על קומפוננט טוב (בין 500 ש"ח ל 1500 ש"ח) ובעתיד תוסיף סאב...

או שתקנה את הפיוניר 12" 305C, יעלה לך כ 350 ש"ח באינטרנט+ כ 150 ש"ח לתיבה.

ותקנה קומפוננט של 500 ש"ח.

???

פורסם

בלי קשר לנושא, הרמקולים המקוריים שבאים עם הרכב (הקדמיים) בהונדה סיוויק 99-00 (אולי עוד דגמים)

הם PIONEER לומר לך את האמת ממש לא רעים עם מגבר מחובר אליהם ב HIGH PASS עשיתי ככה אצלי באוטו הקודם (גנבו לי אותו...בעעע..) שמעו ממש טוב וחזק ביותר ממש לא האמנתי שישמעו ככה

אני אומר שתחבר למגבר שיש לך עכשיו את הקדמיים ותראה איך זה, לא תהיה מרוצה תחשוב על סט קומפ', אני אישית הייתי קודם על מגבר רציני יותר

פורסם

בחיים לא שמעתי על YELLOWPOINT

אבל בלי קשר אני לא רואה איך אתה מחליף כמה רכיבים ב 1000 שקל (לפחות לא רכיבים ששוים משהו)

הייתי ממליץ להחליף את הרמקולים הקדמיים באיזה קומפוננט בתור התחלה.

פורסם

קודם כל תודה

אבל שאלתי מה אני כן יכול לעשות ב1000 ש"ח (מכוון לשתי התגובות האחרונות)

האם כדאי לקנות בהם קומפוננט?

או מגבר?

האם הוספת קומפוננט למפרט שקיים כרגע תשפר את איכות השמיעה ותוסיף? (כמובן שבמצב כזה אני צריך לוותר על הבגרה של אחד הרכיבים כי המגבר ארבעה ערוצים)

או

האם מגבר טוב ב1000 ש"ח (לאנזר למשל) ישפר את איכות השמיעה כאשר הוא יגביר את הסאב והפיוניר האחוריים במקום הסיני שקיים כרגע...

תודה

• תוכן חדש...