Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PAYPAL BetterSunday - זכיה של 500 שקל, עוד מישהו קיבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי הבוקר את המייל המצורף,

נכנסתי לחשבון שלי והוא עומד על 0 שקלים, זאת אומרת שלא נכנס שום סכום של 500שקל.

אמיתי? זיוף?

המייל הוא:

[email protected]

לפי דעתי לא נראה כמו זיוף, אז איפה ה500שקל?

*אני מזמין די הרבה מאיביי ומשתמש בפייפאל מן הסתם, לא זכור לי שהזמנתי דווקא ביום ראשון ועוד מהנייד.

אוהד.

paypal.jpg

פורסם

אני מאוד מקווה שלא נכנסת דרך הקישור שהיה בהודעת האימייל.

PayPal לעולם לא ישלחו לך קישור ויבקשו להכנס לחשבון.

מעבר לזה תמיד שאני מתחבר לפייפאל שלי אני מסתכל בשורת הכתובת שזו באמת הנכונה.

פורסם

מתוך פייסבוק של Paypal ישראל:

היום בבוקר נשלחה הודעת דוא"ל למספר לקוחות PayPal ישראליים, אשר הודיעה על כך שהם זכו בתחרות מטעם PayPal ב-500 ₪ שאמורים להופיע בחשבון ה-PayPal שלהם. מדובר בטעות מצערת שקרתה בשל תקלה טכנית בהפצת הדוא"ל.

אנו נשלח הודעה שנייה לאותם הלקוחות שנשלחה אליהם הודעה שגויה כדי לאשר שסכום הזכייה לא מופיע בחשבון ה-PayPal שלהם, ולהתנצל על הטעות ועל אי הנוחות שנגרמה.

הזוכים בתחרות כבר קיבלו את סכום הזכייה לחשבון ה-PayPal שלהם, והודעה נפרדת נשלחה אליהם.

זו אינה החוויה שאנו רוצים לתת ללקוחות PayPal, ושוב - אנו מתנצלים על הטעות.

פורסם

גם אני קיבלתי

בדקתי מול פייפאל, והם אמרו שזו איזו הגרלה שהייתה ובטעות שלחו לכולם..

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אין כזה דבר ארוחת חינם

בראשי תיבת נשמע כמו אקדח...

(נראה מי יידע מאיזה ספר נלקח הדבר?)

בקיצור לא להאמין למתנות חינם.

פורסם

קיבלתי מספר מיילים מכתובת זו - ממוענים אישית אלי ועם קישורים לאתר שנראה לגיטימי paypal.co.il

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...