Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יעלה תמונה מחר בבוקר כדי שיראו את הברק כסיימתי היה מאוחר כבר....

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

הנה תמונה של הרכב ביום הצבע פשוט נראה חי עמוק ומבריק יותר...

וכמובן חלק מאוד!

אחרי הפלסטלינה יישמתי אוטם צבע של סימוניז ווקס של סונקס.

image.jpg

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

בגלל שאני עם הסמארטפון זה לא נותן לי להעלות יותר מתמונה אחת.

הנה עוד תמונה...

שכחתי לציין שהרכב שלי מעולם לא עבר פוליש לא ידני ולא במכונה,מאז שהוא אצלי כבר 4 שנים...

image.jpg

פורסם

נראה לא רע בכלל.

אבל היום עברתי בחנות לציוד משרדי - המחיר של בלו טאק הוא 9 שח למשהו כמו 40 גרם.. פלסטלינה סינית הרבה יותר זולה!

• תוכן חדש...