Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע החסרון היחיד מבחינתי זה שבראפיד בעת הנעילה האוטו לא מרים את החלונות באופן אוטומטי.

זה משהו שניתן לתקן מבלי לפגוע במערכת החשמל באוטו ?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כרגע החסרון היחיד מבחינתי זה שבראפיד בעת הנעילה האוטו לא מרים את החלונות באופן אוטומטי.

זה משהו שניתן לתקן מבלי לפגוע במערכת החשמל באוטו ?

ברוב הסקודות, וגם בפאביה 12' שלי זה ככה, לוחצים ארוך על הנעילה, והוא מעלה בפעם אחת את ארבעת החלונות, אפשר לעצור מתי שרוצים.

ויש חיישן, שאם יש רד של בנאדם, החלון לא עולה מעל גובה מסויים.

פורסם

גם בפתיחה של הפאביה בלחיצה ארוכה יורדים כל החלונות לאיורור הרכב בימים חמים,לדעתי האופציה קיימת גם בסקודה ראפיד.

בנעילת הרכב נסגר גם הסאן רוף.

פורסם
ברוב הסקודות, וגם בפאביה 12' שלי זה ככה, לוחצים ארוך על הנעילה, והוא מעלה בפעם אחת את ארבעת החלונות, אפשר לעצור מתי שרוצים.

ויש חיישן, שאם יש רד של בנאדם, החלון לא עולה מעל גובה מסויים.

גם בפתיחה של הפאביה בלחיצה ארוכה יורדים כל החלונות לאיורור הרכב בימים חמים,לדעתי האופציה קיימת גם בסקודה ראפיד.

בנעילת הרכב נסגר גם הסאן רוף.

לא קיים מרים שמשות בראפיד, לא לחיצה ארוכה ולא כלום, בדוק..

פורסם
כמו שמתן אמר - לא קיים.

וזה גם לא נשמע הגיוני שכל החלונות ייפתחו עם פתיחת הרכב, כאשר לנהג אין שליטה על החלונות האחוריים.

כן זו בדיוק הסיבה שחשבתי עליה אחרי שלחצתי הרבה מאוד על השלט :lol:

התקמצנו על החיווטים בצ'כיה..

פורסם

אבל בגדול אין שום קשר בין מרים חלונות בעת הנעילה, לבין פותח חלונות בפתיחה (שזה לא קיים בהרבה רכבים אחרים שכן יש שליטה מלאה לנהג על כל החלונות)

אני רוצה להאמין שב 1000 ש"ח אפשר להוסיף מרים חלונות אצל מתקין מקצועי.

פורסם
אבל בגדול אין שום קשר בין מרים חלונות בעת הנעילה, לבין פותח חלונות בפתיחה (שזה לא קיים בהרבה רכבים אחרים שכן יש שליטה מלאה לנהג על כל החלונות)

אני רוצה להאמין שב 1000 ש"ח אפשר להוסיף מרים חלונות אצל מתקין מקצועי.

כבר נמכרות בעולם ראפיד עם 4 כפתורים אצל הנהג, יכול להיות שיש בהם כבר מרים שמשות, בכל מקרה אני מחכה שיהיה אפשר להתקין בצ'מפיון 4 חלונות, בהמשך גם יתווספו פנסי קסנון וחומרים קצת יותר איכותיים בדש בורד לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל

חסרון נוסף של החלונות זה החוסר יכולת לפתיחה אוטומתית, רק פתיחת חלון הנהג מתאפשרת בלחיצה חזקה על הכפתור, כל השאר לא אוטומתיים.

פורסם

זה מה שמשגע אותי.

למה ברכב של 70K יש יותר פינוק מאשר ברכב שעולה יותר (ועוד דגם חדש בשוק, לא משהו מוכר ווותיק).

אם אני לא טועה, גם בפאביה שלי זה יום אחד הפסיק לפעול, הלכתי למורשה והם ב5 דקות סינכרנו לי את זה מחדש. (פעולה פשוטה מאוד, מכניסים את המפתח למנעול דלת נהג, ויש כמה פעולות פשוטות וזה מסתנכרן).

(הכי פשוט תתקשר אליהם לשאול, אולי צריך להגדיר לך את זה, שוב אני אולי מתעקש, בגלל שלא נראה לי הגיוני שמייצרים לכל רכב מחשב חדש, ומכלולים חדשים, משמע מנועי-חלונות (מנגנון שונה זה ברור) מחשב" נעילה מרכזית וכו').

פורסם
כבר נמכרות בעולם ראפיד עם 4 כפתורים אצל הנהג, יכול להיות שיש בהם כבר מרים שמשות, בכל מקרה אני מחכה שיהיה אפשר להתקין בצ'מפיון 4 חלונות, בהמשך גם יתווספו פנסי קסנון וחומרים קצת יותר איכותיים בדש בורד לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל

.

מז"א?

יכול להיות שעוד שנה תוכל ללכת לשם ו"לשדרג" את הרכב ?

פורסם

אז ככה, פורסמה מתיחת פנים לראפיד במאקו, בארץ לקראת סוף השנה, אין באמת מתיחת פנים, פשוט שדרוג.

רשימת השינויים, ותאמינו לי שתאהבו את זה:

פנסי קסנון שכנראה יהיו אופציה

החלפת כל הפלסטיקים הזולים בקונסולה עם אפשרויות גימור חדשות ואלומיניום, גם החלפת ריפודים שאין לי מושג מה הבעיה איתם כרגע.

בנוסף! 4 כפתורים לשליטה על פתיחה וסגירה של החלונות, מרים שמשות דרך השלט והגה 3 צלעות.

ברתי עם נציגה של צ'מפיון בקשר לזה, הם עוד לט קיבלו מידע אבל באירופה זה כבר יצא לפועל.

היא אמרה שכנראה שיתחשבו בלקוחות הראפיד ה"פחות" מוצלחת במידה וירצו לשדרג את הרכיבים שהזכרתי, כנראה הנחה?

בכל מקרה, זה המצב והוא נשמע טוב

אה ועל הדרך יהיו יטי 1.4 ו1.8 טורבו בנזין עם dsg 7 ו6 בהתאמה.

פורסם
אז ככה, פורסמה מתיחת פנים לראפיד במאקו, בארץ לקראת סוף השנה, אין באמת מתיחת פנים, פשוט שדרוג.

רשימת השינויים, ותאמינו לי שתאהבו את זה:

פנסי קסנון שכנראה יהיו אופציה

החלפת כל הפלסטיקים הזולים בקונסולה עם אפשרויות גימור חדשות ואלומיניום, גם החלפת ריפודים שאין לי מושג מה הבעיה איתם כרגע.

בנוסף! 4 כפתורים לשליטה על פתיחה וסגירה של החלונות, מרים שמשות דרך השלט והגה 3 צלעות.

ברתי עם נציגה של צ'מפיון בקשר לזה, הם עוד לט קיבלו מידע אבל באירופה זה כבר יצא לפועל.

היא אמרה שכנראה שיתחשבו בלקוחות הראפיד ה"פחות" מוצלחת במידה וירצו לשדרג את הרכיבים שהזכרתי, כנראה הנחה?

בכל מקרה, זה המצב והוא נשמע טוב

אה ועל הדרך יהיו יטי 1.4 ו1.8 טורבו בנזין עם dsg 7 ו6 בהתאמה.

גם אני התקשרתי והם הופתעו.

הריפודים באמת זולים ומזעזעים עם כל התפרים הלבנים עליהם.

בכל אופן, מה עושה מי שכרגע אין לו רכב והזמין ראפיד (וקיבל במתנה ערכת מולטימדיה)?

מחכה חודשיים לחדשה שתגיע בלי ערכה?

מקבל אפשרות לשדרג את הרכב שלו כשתגיעה החדשה?

פורסם

בנוסף! 4 כפתורים לשליטה על פתיחה וסגירה של החלונות,

מה הכוונה?

אתה מדבר על 4 כפתורים שיש לנהג? אין בראפיד 4 כפתורים?!

בלנסר שיצאה ב-89 זה היה סטנדרט.

אולי לא ירדתי לסוף לדעתך..:|

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מה הכוונה?

אתה מדבר על 4 כפתורים שיש לנהג? אין בראפיד 4 כפתורים?!

בלנסר שיצאה ב-89 זה היה סטנדרט.

אולי לא ירדתי לסוף לדעתך..:|

אכן הריד מגיעה עם שליטה לנהג של 2 כפתורים בלבד (רק לחלונות הקדמיים). מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שהחלונות האחוריים הם לא התקנה מקומית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
גם אני התקשרתי והם הופתעו.

הריפודים באמת זולים ומזעזעים עם כל התפרים הלבנים עליהם.

בכל אופן, מה עושה מי שכרגע אין לו רכב והזמין ראפיד (וקיבל במתנה ערכת מולטימדיה)?

מחכה חודשיים לחדשה שתגיע בלי ערכה?

מקבל אפשרות לשדרג את הרכב שלו כשתגיעה החדשה?

פשוט מאוד, מבטל את ההזמנה ומזמין במקום סיאט טולדו. גם יותר מאובזרת כסטנדרט וגם יותר יפה ( או פחות מכוערת, תלוי איך אתה מסתכל על זה).

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...