Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 קווי עצירה לפני מפגש רכבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן. יותר ויותר מפגשי מסילות רכבת הופכים להיות מרומזרים עם 2 קווי עצירה ועד עכשיו נמנעתי בכל דרך כמעט לעבור במסלול שכולל רכבת.

כשיש 2 קווי עצירה, מתי לדעת אם לעצור או להמשיך?

פורסם

יותר גרוע זה שהרמזורים נראים רק מקו העצירה הראשון ולא מהקרוב יותר למסילה עצמה.

ולהוסיף חטא על פשע הרמזור הופך לאדום ביחד עם הירידה של המחסום.

ואם זה לא מספיק גרוע, המחסום מסיים להתרומם כמה שניות לפני שהרמזור הופך לירוק.

והשיא הוא שבשביל לעשות מקום לכל הדרעק הזה קירבו את קו העצירה הקרוב יותר למסילה כך שהוא כמעט על המסילה.

המצב הנגרם הוא שכשמתחיל לרדת המחסום אנשים שעברו את קו העצירה הראשון עוצרים לפני קו העצירה השני (כמתוכנן) אבל הם לא רואים את הרמזור לדעת שהוא הפך לירוק חזרה, הם לא רואים את נורות ההבהוב שצמודות למסילה כי הם כמעט בקו ישר למסילה, אבל הם רואים את המחסום מתרומם.

על פניו זה נראה שהמצב גורם לאנשים לעשות עבירות תנועה, במינימום זה חציית פסי רכבת (כי הם לא יכולים לדעת מה מצב נורות ההבהוב), ואולי גם מעבר ברמזור אדום.

יש מקומות שבהם מי שעצר בקו העצירה הקדמי פשוט מחכה, ומי שנמצא בקו העצירה הראשון נותן צפירה להודיע שהרמזור הפך לירוק ואפשר לנסוע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמיד יש רמזור שני, כפול ומהבהב, בצידה המרוחק של המסילה.

מאז ומעולם הרמזור הכפול הפסיק להבהב רק לאחר שהמחסום הגיע למקומו, זאת כיון שלעתים רכבת בכיוון הנגדי תגרום לסגירתו לפני שעלה לגמרי.

ומעבר לכך - הרמזור הקרוב למסילה מלווה בצלצול פעמון כל עוד הוא מהבהב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תגיד את זה למע"צ, אני מכיר לפחות מפגש רכבת אחד שבו אין רמזור שני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...