Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה כך דוגמה ממני. אני עם V צמוד לשם.

בניגוד לV של התואר לV הזה יש משמעות.

ובנצי אין מה לעשות, כשצריך לאבנן צריך לאבנן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה נכנסתם בי ? זה היה בצחוק, אני באמת אוהב את איילון (הם מביאים את הראפטור).

יש דברים שאני לא מבין, אחד מהם זה המחירים (וזה לא רק איילון זה תקף לרוב היבואנים), מה הבעיה להגיד את המחיר של האוטו באתר ? תכתוב רמת גימור X שכוללת XYZ עולה X, רמת גימור Y שכוללת XYZG עולה Y רמת גימור Z שכוללת XYZGT עולה Z הרי גם זה כתוב באינטרנט, במבחני דרכים, אצל לוי יצחק, ואיילון מפרסמים ביד 2.

עוד דבר זה (שלא קשור לעולם הרכב) זה שלא אומרים מחירים אלא כותבים אותם, הפעם הראשונה שאני נתקלתי בזה הייתה בעשיתי את הטסט, למורה לא הייתה בעיה להגיד לי שכל שיעור (של 40 דקות ולא שעה אפילו) עולה 100 שקל ולא הייתה לו בעיה להגיד לי שהאגרה זה 136 (אם אני זוכר נכון) כי זה למשרד התחבורה אבל להגיד לי שאני צריך לשלם לו 400 ש"ח (!!!) הוא כתב על פתק ואמר לי תביא את הסכום הזה, כאילו ראבק, אתה מזיין אותי אז תהיה גאה בזה לפחות, מה אתה מתחבא מאחורי פתקים (היום אני לא מבין איך לא התמחכתי)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בנוסף לאגרה יש את עלות השיעור שלפני הטסט+הטסט עצמו, הרי אתה נוהג באוטו, ובתוך ה400 יש עוד משהו בנוסף לאגרה..

אני שילמתי 350 שקל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רופני הוא פשוט מעגל קצת כלפי מעלה בסך 67₪. 100 שיעור לפני הטסט + 100 עבור הרכב למבחן הטסט + 136 אגרה= 336₪ אצל דניקס הוא לקח 14 לקפה ועוגה ואצלך הוא לקח מחיר לעסקית ( ארוחת בוקר). :-)

החיים הם כמו....

פורסם
ליאור, הכנס לחנות של 3 בלונדון וקח סים. אני משתמש בפריפייד שלהם כל גיחה ללונדון, עובד להיט.

עד עכשיו לא ראיתי בכלל חנות כזאת, בהית'רו היה פריפייד סים דיאטה באיזה 25 פאונד, במחיר כזה אני אסתדר עם הWifi במלון.

יש כאן אנשים שמדברים אנגלית עם מבטא קשה לפיצוח וממש ממש מהר, קשה להבין אותם.

לעומת זאת יש כאלה עם מבטא קל שמדברים מהר ואני מבין אותם בקלות.

האוכל פה ממש ממש זול, יציאה לפאב אתמול הסתיימה ב7 לישט שכללו פיינט של בירה אחת, חצי פיינט של בירה אחרת, וכוס יין.

עוד עניין מוזר כאן זה שבפאב הברז של הבירות לא חשמלי, הברמן צריך לפמפם את הברז כדי להוציא מספיק בירה.

לא היה כל כך אכפת לי אבל זה עובד ככה גם עם האסלות שלהם, אתה צריך לפמפם את הידית מים כדי להוריד משהו.

אתמול הספקתי לראות ניסאן GT-R חדשה מאיצה מהרמזור כאילו אין מחר, אחלה קול יש למנוע הזה.

אגב האנגלים מודעים לעובדה שהם נוהגים בצד הלא נכון וליד כל מעבר חצייה כתוב לך לאן אתה צריך להסתכל ימינה או שמאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שבת של סדר בבית, בניית ארונות ותליית דברים. נמאס לי מכלי עבודה מחורבנים ומוצרים זולים. אני מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה. מתקדמים לאט אבל לא בטוח, אם הכל יהיה בנוי אבל לא מסודר גם טוב מבחינתי. יש עוד תבשיל קדרה שמחכה, נדחה לערב, עליו אני לא מוותר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
רופני הוא פשוט מעגל קצת כלפי מעלה בסך 67₪. 100 שיעור לפני הטסט + 100 עבור הרכב למבחן הטסט + 136 אגרה= 336₪ אצל דניקס הוא לקח 14 לקפה ועוגה ואצלך הוא לקח מחיר לעסקית ( ארוחת בוקר). :-)

לא אני שילמתי את ה400 בנוסף לאגרה, בסך הכל 563 (רק להזכירכם טסט זה חצי שיעור ושניים עושים אותו) ולי אגב לא היה בכלל שיעור לפני.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סחבק צריך גופיות חדשות, סחבק בודק מה יש באיביי, אולי יש מציאות. תוצאת חיפוש ראשונה לUndershirt:

$T2eC16ZHJGkFFm3NY)VRBR3QLpgdGQ~~60_3.JPG

וואלה, האינטרנט הזה יודע עלינו יותר ממה שאנחנו יודעים על עצמנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...