Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואח"כ לך תסביר למה הדיסק שלך דביק.

זה קל להסביר, כי אתה ממש, אבל ממש אוהב דיסקים.

הייתי צריך ללמוד את הלקח הזה לפני שנים, כשניסיתי לפתוח פחית של טונה עם מקדח כוס, אבל...טוב, נו...

רצות לי בראש כל מיני בדיחות אבל לא בא לי לקבל אזהרה

ורופני, אתה בטוח שזה לכל הרכב ולא רק לגלגלים? שמעתי שמישהו פעם עשה את הפאדיחה הזו :wink:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
מגובבים יקרים אני צריך עזרה.

עלתה מודעה של 106 ראלי דור ראשון שנת 96 190KKM לאחר יישור קו מכני ב5500 ש"ח עד מחר בצהריים מ9 עד 10 (ש1 זה לא מסריח ו10 זה מאוד מסריח) כמה זה מסריח ?

יש לך 5500 מיותרים ואין לך מה לעשות כל היום? תלך לראות, מה אכפת לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כסף מיותר אף פעם אין, מצד אחד אני מת לאוטו מצד שני זה נראה לי מסריח מידי ואני מתגייס מחר בערך (מקסימום עוד כמה חודשים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלך לראות, לא לקנות. אולי תלמד מזה דברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ורופני, אתה בטוח שזה לכל הרכב ולא רק לגלגלים? שמעתי שמישהו פעם עשה את הפאדיחה הזו :wink:

מסתלבט הא ?

קח תמונה לכידה.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

רופני למה אתה מפרסם פה כאלה דברים, שוקל ברצינות ללכת לראות , אבל מה זה המחיר הזול הזה, בטח יד תשיעית.

התחזוקה של הראלי לא יקרה, המחיר של הרכב זול, אם הרכב במצב טוב+- , גם אם אתה מתגייס, זה קנייה טובה, כי למכור במחיר הזה במידה והרכב תקין זו לא תהיה בעיה, אז תפסיד רק את הביטוח וגם אותו אתה יכול להקפיא עד שאתה משתחרר.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם
דניקס אתה בא למפגש משפשפים? רופני מתעקש שתגיע (רעב הילד)

קודם כל לא ביקשתי כלום (אני רעב אבל דניקס לא מביא אוכל) דבר שני, דניקס ילד קקה מצפה שאני יבוא אליו אבל הוא לא בא.

ולנושא אחר (אבל עדיין קשור לדניקס)

למרות שאני כנראה מדבר לעצמי (אולי לעוד 2 אנשים, פשוט כולם ברחו לווצאפ)

היום הגיעו הנורות שדניקס המליץ עליהן (אלה), תודה לדניקס, עוד לא לגמרי קלטתי את הנורות האלה, מצד אחד הן לא ממש ממש לבנות שזה בדיוק מה שחיפשתי ושמסתכלים על הקיר אז זה אפילו נראה קצת צהוב מצד שני בתמונות זה נראה לבן ממש ושעמדתי והן האירו על המכנסיים שלי זה נראה לבן כחול (יכול להיות שזה קשור לזה שהמכנסיים כחולים ?).

בקיצור, אני מרוצה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

למרות שאני כנראה מדבר לעצמי (אולי לעוד 2 אנשים, פשוט כולם ברחו לווצאפ)

אולי מצאו לעצמם חיים מעבר לגיבוב בפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מאמין שהם מצאו לעצמם חיים (מה גם שאני בקשר עם אנשים שכן נמצאים בקבוצה והם מדווחים על חפירות בלתי נשלטות).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...