Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה רק אם יש לך באמת חבר שגר במעונות וגם לא בטוח. הם נהיו נאצים באבטחה ובצדק, כי תמיד ערסים סתומים שלא קנו מדבקה (שעולה 100 שקל בשנה) עומדים בשער ומתווכחים עם השומר שיכניס אותם וזה יוצר פקקים מעצבנים, במיוחד בשער נשר.

ברגל אפשר להיכנס חופשי, אבל אני לא רואה סיבה שמישהו יתעלל ככה בעצמו ויחרוש את הטכניון ברגל בכזה יום מגעיל.

חוץ מזה כבר הגעתי הביתה...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
להסתובב שם בחום הזה ברגל בשביל לנסות למצוא איזה אוטו זה לא הדרך הכי נעימה להעביר צהריים.

יש לי שתי אפשרויות, להסתכל על הפלייסטישן מוריד דמואים (אין מזגן, אני לא אוהב מזגן) או לעשות טיול ולחפש את האוטו שלך.

האמת, יש תחרות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתכלס, זה ממש לא מפריע לי שמסתובבים ליד האוטו, ואם אני יודע שאלה אנשים נורמליים אז עוד יותר לא אכפת לי.

מי שרוצה להסתכל שיהיה לו לבריאות. גם אני מסתכל על דברים שמעניינים אותי ברחוב.

מה שאני פחות אוהב זה את אלה שמצלמים וכותבים בפרצוף ספר כתובת ומיקום GPS + מספר רכב וכמה זמן נשאר לטסט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה רק אם יש לך באמת חבר שגר במעונות וגם לא בטוח. הם נהיו נאצים באבטחה ובצדק, כי תמיד ערסים סתומים שלא קנו מדבקה (שעולה 100 שקל בשנה) עומדים בשער ומתווכחים עם השומר שיכניס אותם וזה יוצר פקקים מעצבנים, במיוחד בשער נשר.

ברגל אפשר להיכנס חופשי, אבל אני לא רואה סיבה שמישהו יתעלל ככה בעצמו ויחרוש את הטכניון ברגל בכזה יום מגעיל.

חוץ מזה כבר הגעתי הביתה...

יש לי די הרבה חברים במעונות של הטכניון (עשיתי שם מכינה לפני כמה שנים) וממש אין בעיות עם השומרים. מגיעים לשער אומרים יפה: שלום, יש לי אישור במחשב. ותוך 15 שניות אתה בפנים.

האמת שהיום יצא לי לחצות את הטכניון ברגל. חלק מהדרך זרמתי בהליכה עם חברה, ואחרי שהיא פרשה לפקולטה שלה החלטתי להמשיך ברגל במקום לעלות לאוטובוס. טעות חמורה :?

בתכלס, זה ממש לא מפריע לי שמסתובבים ליד האוטו, ואם אני יודע שאלה אנשים נורמליים אז עוד יותר לא אכפת לי.

מי שרוצה להסתכל שיהיה לו לבריאות. גם אני מסתכל על דברים שמעניינים אותי ברחוב.

מה שאני פחות אוהב זה את אלה שמצלמים וכותבים בפרצוף ספר כתובת ומיקום GPS + מספר רכב וכמה זמן נשאר לטסט.

אנשים שצריך להרוג #1 אלה אנשים שמצלמים רכב ומעלים לפייס עם מספר. אם מעלים עם מיקום אז, אלו אנשים שצריך להרוג ומהר.

אנשים שצריך להרוג #2 אלה שנשענים, נוגעים, שמים דברים על האוטו שלך. :evil:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אנשים שצריך להרוג #3 יצאניות שמקפלות בגדים על האוטו שלך.

מצד שני, נרגעתי מהר, כשהבנתי שהבגדים ניקו לי מעט את האבק מהרכב (אבל ייתכן שהם העבירו לו STD כלשהו, לך תדע).

LOL, בניתי פנס סולארי... :lol:

לקחתי פנס לדים ישן שעשה בעיות, פרקתי ממנו את החלק עם הלדים. טחבתי את כל העסק בתוך קופסה קטנה ושחורה (לא, לא הקופסא השחורה של המטוס המלזי, ההיא בכלל כתומה ולא שחורה), חיברתי לו כבל USB, ובדקתי שהכל עובד- ואז חתכתי מקום בת*ת שלו כדי שאוכל להחדיר לשם את התקע.

אז, מה קיבלנו?

פנס בתוך קופסא מלבנית, שמסוגל להיות מונח בכמה אפשרויות- נוח למדיי להרבה שיטואציות.

1) פנס USB, למקרה שנופל משהו ליד המחשב נניח וחבל על הבטריות שיש בפנס הרגיל\אין לידך פנס רגיל\אתה עם הלפטופ בחיק הטבע ורוצה לראות את השיניים של הנמלה שבאה אליך ועושה לך "מיאו" תוך התגרדות בבתי השחי\סתם בא לך על פנס USB.

2) פנס חשמלי, שניתן לחבר ישירות לשקע חשמל ולהפעיל, בעזרת התקע המצורף. טוב לאיתור חפצים שנפלו, למשל, או... לא יודע מה עוד, האמת.

3) קח את תקע ה-USB וחבר אותו לסוללה סולראית נטענת. מה קיבלת? נכון! המצאת המאה של ה[עדה כלשהיא]- פנס סולארי! זכה במקום שלישי, לפניו באו "תמונה שנראית שונה לכל אחד שמביט בה" (-מראה, הערת הכותב) וחברת HP על ליין המדפסות שלהם (המקום הראשון).

צחוק בצד, פנס שיוכל לעבוד ללא תלות בסוללות זה תמיד דבר טוב. אז נכון, אני טיפה מרמה- הוא צריך סוללה, אבל לפחות הסוללה תוכל להיטען מהשמש ישירות, כל עוד הסוללה חיה בתוך המטען הסולארי. כשהיא תתפגר, אני מניח שאוכל פשוט לחווט את העסק מחדש לעבוד על אור שמש ישיר. אה, רגע...:lol:

אז בניתי פנס סולארי, כבר אמרתי לכם? ואפרופו מילים שנשמעות כמו "סלולארי", בניתי פעם גם סיגרייה אלקטרונית מהפלאפון מהמבצע של הקולה. לא ייאמן שהעסק עדיין עובד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הרגת אותי עם ההודעה שלך

מהתחלה שקראתי על הפנס הסולארי דמיינתי פנס שפועל ישירות על אנרגיית השמש ונקרעתי מצחוק וחשבתי איך אני משחיל את זה, ואז ראיתי שהשחלת את זה לבד בסוף :roflmao:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

וואללה הבאת רעיון

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
וואללה הבאת רעיון

בדיוק, זה אמור לעבוד יופי על הנייר, החרא הזה חותך ברזל, אז אבטיח זה לא ממש אתגר, נכון?, לא נכון, אני כבר שעה מנקה ריקושטים של אבטיח מהקירות, מהריצפה ומהכלב.

ואח"כ לך תסביר למה הדיסק שלך דביק.

הייתי צריך ללמוד את הלקח הזה לפני שנים, כשניסיתי לפתוח פחית של טונה עם מקדח כוס, אבל...טוב, נו...

פורסם

מגובבים יקרים אני צריך עזרה.

עלתה מודעה של 106 ראלי דור ראשון שנת 96 190KKM לאחר יישור קו מכני ב5500 ש"ח עד מחר בצהריים מ9 עד 10 (ש1 זה לא מסריח ו10 זה מאוד מסריח) כמה זה מסריח ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...