Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשון לציון.jpg

זה המקום בראשון לציון. לא מכיר את המקום עצמו ואם יש בו חנייה. ואין תמונה שלו במפה.

אז אם פ"ת מיכאל לא רוצה אנחנו נשארים אם זה או תל אביב. תחליטו אתם, לי לא משנה ואני זורם.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת לא מכיר את המקום הזה. אין לי בעיה לזרום לשם אם בא לכם.

אני מכיר כמה מקומות- העדיפים יותר הם סנוקר גולד בול או משהו כזה שנמצא איפה שהאצטדיון החדש בפ"ת.

לא רחוק ממנו נמצא עוד סנוקר משולב עם מתחם באולינג (הם מופרדים ביניהם ככה שאין רעש שמפריע) אבל אני פחות ממליץ אלא אם בא לכם גם באולינג...

עוד 2 מקומות שאני מכיר הם של רשת לינקולן בר. אחד בתל אביב ברחוב לינקולן והשני צמוד לקניון רענן ברעננה.

תבחרו מש שיותר נוח לכם- המובילים לדעתי הם הגולד בול בפ"ת והלינקולן בר בתל אביב כאשר זה שבפ"ת יש שפע של חנייה חינם (אלא אם יש משחק כדורגל האצטדיון, צריך לבדוק. למרות שהחנייה היא מלפנים ושל הסנוקר מאחור). בלינקולנן יש חנייה חינם (או הייתה כזו עד ללפני שנה) אבל פחות.

הסנוקר בפ"ת נחמד מאוד ויש מלא חנייה, והמקום בדרך כלל דיי שקט ככה שתוכלו לגובב חופשי.

אם יש משחק כדורגל באצטדיון באותו ערב תשכחו מחנייה בברדיוס של איזה קילומטר.

זה אגב לא יותר רחוק מת"א וקרוב לכביש 6 ו4.

בכביש 6 יורדים לכביש 5 ואז לכיוון פתח תקווה היציאה השנייה.

מכביש 4 יורדים במחלף "פתח תקווה קריית אריה".

Eowyn לא אכפת לה שהיא צריכה להישאר מאוחר?

יש אצלנו כמה כאלה כולל הראש צוות שלי שמגיעים בדרך כלל ב-11+.

אני לא מרגיש טוב ואני מחכה לרופא. הקאתי כמה וכמה פעמים. כנראה אכלתי משהו לא טוב. לפחות שתיתי בכמויות שלא ידחפו לי אינפוזיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בשבתות בדרך כלל קשה עד בלתי אפשרי להוציא אותי מהבית, בכל מקרה אני עוקב אחרי המקומות להשעות ככה שאם יהיה אפשרי אני אצטרף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

adyserav.jpg

סופסוף הבנתי איך לשים מחברים כמו שצריך שיש מים (כמו שאתם רואים לקח כמה פעמים עד שהבנתי, בין השאר שקעתי יצאתי מהנעל ודרכתי עם הגרב בתוך הבוץ [הגרב ובבוץ עדיין עלי אם תהיתם]).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

חכה שתגיע לאימוני שריון ברמת הגולן בחורף חביבי, אז תראה מה זה נעליים שקועות בבוץ :shock:

זה לא סתם עובדים אחרים - זה עובדים שלי. זה עוד יותר מעצבן בעיקר שכבר דיברתי איתם על זה ש-10 היא ממש לא שעה בלתי הגיונית להגיע לעבודה. יש לנו פגישה יומית לכל הצוות ב-10 ואני מצפה מכולם שיהיו בה (והיא גם ידעה את זה לפני שגייסתי אותה).

שונא עובדים שמאחרים. שונא. אני בעצמי מאחר כרוני (כי הזמן תמיד זז הרבה יותר מהר כשאני מתכנן לצאת לאנשהו או נמצא בדרך{מה שמוזר, כי לפי תאוריית היחסות, הוא אמור לזוז יותר לאט, אבל זה נושא לגיבוב אחר}) אבל מעולם לא איחרתי למשמרת. מעולם. לא כשהייתי "סתם עובד" ולא כשניהלתי צוותים שונים.

היה לי מנהל שכשהתחיל את התפקיד שלו ישבנו ודיברנו יום אחד על כל מיני דברים, אחד מאותם הדברים היה איחורים, הוא שאל אותי מה אני בתור מנהל עושה במצב כזה ואיך אני מונע את זה.

נתתי לו את ההסבר הקלאסי של שיחה-נזיפה-נזיפה-פיטורים כמובן, אבל הוא פתח לי את העיינים לשיטה מעניינת הרבה יותר, הוא שאל אותי לאן לעולם לא הייתי מאחר ולא משנה מה קורה, עניתי שאין לי מושג (באמת שלא היה לי מושג).

הוא אמר לי "טיסה".

אמ.. אוקיי, סבבה אבל מה הקשר טיסה לעבודה?

פשוט מאוד, אפ איחרת לטיסה, סוגרים את הדלת ואתה לא נכנס. זהו, נגמר. עכשיו חכה כמה שעות. הוא אמר שהוא עושה אותו דבר בפגישות היומיות של הצוות שלו. קובע שעה, מי שמגיע מגיע ומי שלא, לא נכנס. שיתמודד.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יוליה אני מבין שאת ראש צוות Q.A (?) אני אגובב איתך בנושא בפרטי בהמשך, אישתי שוקלת ללמוד את המקצוע ויש לי כמה שאלות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

אקסודוס אתה לא סוג שבר (סוכן שבק) או משהו בסגנון ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אנולגי, תודה, יפה שזכרת. אפילו זכיתי לשמוע את זה לייב למרות שאני מודה שזה לא בפייבוריטס שלי.

היה לי איזה גיבובון בקנה שכמעט יצא אבל נעלם לפתע, אולי יגיע הלילה. נפלה לי תובנה יפה אתמול על החיים אבל היא לא מצליחה לצאת אל הכתב. מין ערבוב של המחשב עם הפורנו, הבדידות, הדיכאון, האנונימיות, הגיבובים ומוזיקה, המון מוזיקה.

את האירי השיכור והשמנמן הזה כבר שיתפתי כאן בעבר כי יש לו עדיין את הבלוז, אבל בדיוק לפני שלוש שנים הוא חטף התקף לב והצטרף לג'אם הגדול. גיטריסט ענק עם מוזיקה נהדרת, מומלץ גם לשמוע ביוטיוב את המחוות שלו להנדריקס.

פורסם

הוא עובד במפעל טקסטיל

(מעט עמימות רופני)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זוכר את אל מבחוח?

אני רק אניח את זה פה:

542.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...