Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברווז, קדימה לפוזיציית רני רהב.

http://www.youtube.com/watch?v=yPzbUB0Xi3c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מרק ומה אתה בדיוק עושה עם זה (נראה לי די משעמם לדבר עם הכמה אנשים שעדיין מתעניינים בזה, אתה יכול להאזין לתדרי משטרה או משהו ?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בנאדם הולך להוציא כסף בכספומט, מכניס כרטיס, מקיש קוד ובוחר סכום. פתאום הכספומט מחליט שהקוד שהוקש שגוי ויש להקיש שוב, אז הקשתי והמניאק בלע לי את הכרטיס!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
yPzbUB0Xi3c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תיקנתי לך.

אני רוצה את הלאון שליייי , הפוקוס דווקא מביאה מ A ל B בצורה סביר ,קצת שתיינית (ולא נותנת בכלל) אבל לא נורא...

היום הייתה שיחה עם חבר חובב רכב לגבי איזה עיניין עם נשים והמסקנה היא שיש הרבה הקבלות. לדוגמא למצוא בחורה כיפית , שפויה , שלא חשה את עצמה יותר מדי אבל עדיין נראת לא רע זה כמו לחפש מיאטה NA שמורה במצב מעולה.

הוא בדילמה עם מישהי שההקבלה אליה היא אלפא ספיידר, מצד אחד יש ריר וכיף , מצד שני האחזקה שלה והאמינות לא מי יודע מה.

ואני? תנו לי כבר את הרכב שלי , זה יעשה לי יותר טוב על הלב מאיזו אישה, ואם אפשר שהוא יהיה ממש כיפי , עם סאונד טוב וכוח אז אני בכלל מבסוט.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא בדילמה עם מישהי שההקבלה אליה היא אלפא ספיידר, מצד אחד יש ריר וכיף , מצד שני האחזקה שלה והאמינות לא מי יודע מה.

אז לאיזה רכב הומואים משווים מועמדים לזוגיות? יונדאי וולוסטר? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מרק ומה אתה בדיוק עושה עם זה (נראה לי די משעמם לדבר עם הכמה אנשים שעדיין מתעניינים בזה, אתה יכול להאזין לתדרי משטרה או משהו ?)

קהילת חובבי הרדיו התעוררה קצת לחיים בשנים האחרונות ומספר החברים גדל בהדרגה ובהחלט יש עם מי לדבר בשעות הבוקר ולדווח על פקקים ושטויות כמו באשכול. מגובבים עם חובבי רדיו מסביב לעולם בדיוק כמו שאתה מגובב כאן בפורום.

לפני שנולד האינטרנט אנשים גיבבו בתקשורת אלחוטית מבוקר עד השעות הקטנות של הלילה.

דרך אגב מאיפה אתה חושב שהשם ICQ הגיע או נולד ?

איזה כייף לי :)

פורסם
איזה אוטו הזמנת ?

לאון SC 1.4 FR ידנית.

אז לאיזה רכב הומואים משווים מועמדים לזוגיות? יונדאי וולוסטר? :lol:

שאלה טובה.

*הכנס בדיחה על הגולף שלך פה*

מכיוון שאינני הומו (not that theres anything wrong with that *

*) אני לא יודע יותר מדי על המערכות יחסים שלהם ואיך הם מתייחסים לגברים אחרים ואיך הם מדרגים והכול, אולי שם זה יותר קביל לאופנועים. אבל זה לא טוב כי אני גם רוצה לקבל כבר את הרישיון A1 שלי ולחשוב על CBR250....

אולי הם בקטע של עגלות גולף או טרקטורונים...

מרק, אולי כי זה I seek you והם חשבו שזה מגניב?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

rupni - תצליח! מה שלא עושים לך אל תישבר. אתה הולך הביתה רק כשאומרים לך שנגמר. עוזר לכל מי שאתה יכול, אבל לא על חשבון הצלחתך. זה אולי קלישאה, אבל באמת הכל בראש. תזכור לאורך כל היום שזה רק יום אחד. טירונות, גם של גדודי חי״ר רגילים, זה 4 חודשים כאלה פחות או יותר. וכן, זה בהחלט הולך ונהיה קל יותר.

כל שאר הג׳ובניקים פה (ומחלקת קשר), תזרקו איזו מילה טובה לילד.

אני הולך לישון, גם מחר אני קם בחושך. מצד שני, שווה לקום בחושך כדי לחכות לה כשהיא באה:

(כאן הייתה אמורה להיות תמונה של זריחה מטורפת, אבל הפורום החליט שהקובץ שלי הוא לא קובץ תמונה. בגלל שבאמת אין לי טיפת כוח לריב איתו, תצטרכו להאמין לי, ואולי לחכות למחר, אז יחברו אותי לאינטרנט נורמלי ואפסיק לבדוק את גבולות חבילת הגלישה שלי).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לאון SC 1.4 FR ידנית.

*הכנס בדיחה על הגולף שלך פה*

מכיוון שאינני הומו (not that theres anything wrong with that *

*) אני לא יודע יותר מדי על המערכות יחסים שלהם ואיך הם מתייחסים לגברים אחרים ואיך הם מדרגים והכול, אולי שם זה יותר קביל לאופנועים. אבל זה לא טוב כי אני גם רוצה לקבל כבר את הרישיון A1 שלי ולחשוב על CBR250....

אולי הם בקטע של עגלות גולף או טרקטורונים...

לא נראה לי שהם בקטע של אופנועים, זה כבר תפוס:

Female-Body-Motorcycle-01.jpg

אולי טוסטוסים אם כבר.

גולף זה יותר לפלח האוכלוסיה שגר בדיור מוגן מאשר לפלח הגברים החד מיניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
rupni - תצליח! מה שלא עושים לך אל תישבר. אתה הולך הביתה רק כשאומרים לך שנגמר. עוזר לכל מי שאתה יכול, אבל לא על חשבון הצלחתך. זה אולי קלישאה, אבל באמת הכל בראש. תזכור לאורך כל היום שזה רק יום אחד. טירונות, גם של גדודי חי״ר רגילים, זה 4 חודשים כאלה פחות או יותר. וכן, זה בהחלט הולך ונהיה קל יותר.

תודה, בסך הכל אני מכיר את רוב האקטים ואני די מוכן, הכל בראש זאת ממש לא קלישאה במקרה הזה, זה באמת ככה (אגב למעלה בדיונה מחכה לי GTI :-D)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...