Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הג'יפ אצלי רק חודש?

איך רזיתי? לא יודע, זה למה תהיות מתגבבות.

טעות שלי , חודשיים , וואו איך שהזמן טס.

לא נשמעת לי טוב העובדה שרזית ואתה לא יודע למה, אולי איזה מרכיב נפשי...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי אל תיתמם,יודעים שאתה מזיין כמו שפן.

יש לך 500 שקל וצריך בוסט ליום שהתחיל חרא-זה נקרא...(אני אתן לכם להשלים לבד) :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתם נחלשים. זו פעם שנייה שאני רואה שהשרשור תמונות נמצא מעל,השם ישמור, מעל הגיבוב. וואלאק כמו ילדות קטנות, נגמר ההייפ אז ההתלהבות יורדת? יש טרנד חדש?

לא לעניין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לוקו, שכחת מנאוואחו (NAVAJO), שפה של ילידי ארה"ב (מה שנקרא אינדיאנים כי קולומבוס היה אדיוט). גם שפה זו לא נגמרת ב"ית".

שמעתי על מכון חדש בעפולה של חברת "נפטניה" שעושה הסרת משקפים בשיטה חדשה שנקראת dew

מישהו כבר התנסה בזה? מומלץ?

זו לא חברה של אטיופים?

liork1 בחיפה חיים באיזור זמן זקן יותר, הכל פה כל כך זקן, אפילו הצעירים זקנים.

כל כך מסכים אתך.

אגב, 25 לשעה לחלוקת פלאיירים?! יותר ממה שקיבלתי כשכיר במספר עבודות בגיל מבוגר יותר :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נחלשים או לא, עדיין אני תוהה מיהם שלוש מאות אלף האנשים

שצפו בגיבוב ונשארו שפויים כדי לספר על זה.

מאוחר יותר תמונות אירוטיות של הלוקומוביל, תשארו איתנו.

Gn'f'R

פורסם

ושבו בנים (בנות) לגבולם.

כמה דליים היו מעורבים בשטיפה הזאת ? אני מקווה שלא סבון כלים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אחלה בלינג בג'אנטים יש לך שם.

פאק איזה יום מגניב. חבר התקשר בצהריים להגיד שהוא בעיר, הוא לא בעיר בד"כ. קפצתי לשתות איתו בירה. או שתיים. על קיבה ריקה בצהריים זה מגניב. נסעתי בזיגזג על האופניים במורד אלנבי, מתכנן לעבור דרך המסבחה בפלורנטין בדרך הביתה. לפתע עוצרת מונית לידי ומתוכה מחייך פרצוף מוכר. חייב להיות מוכר, סה"כ גדלנו יחד איזה כמה שנים טובות. אחי בדרך לארוחת צהריים. הצטרפתי כמובן. מסתבר שהוא הוזמן לארוחה ע"י איזו מסעדת שף די נחשבת, וככה העברנו איזה שעתיים במסעדה על הבר עם השף, בירות כמים ואוכל מדהים. על חשבון הבית כמובן.

שוב על האופניים, מסוחרר קלות אבל מבסוט לגמרי, פוגש חבר אחר. שתינו מיץ רימונים, כמה בירות אפשר. לקראת ערב מדווש לכיוון הבית לאור השקיעה על הטיילת כשאבא מתקשר. הוא בעיר מסתבר, משועמם, ורוצה, ניחשתם נכון, בירה. 180 מעלות ולכיוון בוגרשוב, לשבת עם אבא על המבורגר ועוד ליטר בירה.

את כל מה שתכננתי לעשות היום לא עשיתי, אבל איזה כיף של יום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לי היה יום מפוספס, בוקר (בשבילי בוקר) 12:00 אני מתעורר יש גשם (איך אני אוהב גשם) מסתכל למרפסת פתאום אני מרגיש רטוב ברגליים, שיט, נכנסים מים, מיד מגבת ישנה מוצאת את מקומה על הרפצה

טוב לא נורא יהיה על האוטו שיטיניג (מספר 17) בעצם לא, האוטו אצל אמא, טלפון לאמא צלמי את האוטו לקארספורום, שולחת תמונה, הכל התייבש עד שהיא הגיע לאוטו, איזה פספוס.

השעה 18:30, יוצא מבית לאימון, השמיים קודרים, לא יהיה היום כיף, בעצם יום חמישי, אימון דיונה, אושר, מגיע לים, השעה 19:00 מתחיל האימון, לא יהיה אימון דיונה קצת גיוון, איזה פספוס.

רגע צריך אוטו כדי לשים את התיקים של כולם, היי אני חונה קרוב, הולכים כולם שמים את התיקים אני בא לנעול השלט לא עובד, מה לא עובד עכשיו ? נגמרה הבטריה ? טוב ננסה לנעול את הדלתות מבפנים ואז את הדלת של הנהג אפשר לנעול עם מפתח נשלף, לא עובד, הכל פה חשמלי ברגע שהדלת נפתחת הנעילה משתחררת, אינעל דינק, פותח ספר רכב, בעיה אפשרית שדה אלקטרומגנטי מפריע לשלט טוב נזיז את האוטו קצת, מזיז, מנסה לנעול לא עובד, מנסה לנעול ומגיע לכל מיני תנוחות ביזאריות, אנשים רואים אותי :oops: , לא נורא העיקר שננעל

המאמן שכח את הטלפון שלו, זה אצלי באוטו אבל השלט לא עובד, אני פותח את הדלת נהג ידנית ואומר לו כנס תיקח את הטלפון שלך דרך המושב של הנהג (רק שלא ימלא לי את האוטו בחול) הוא מתחכם ופותח את הדלת נוסע האחורית, אדיוט עכשיו אי אפשר לנעול את האוטו שוב הוא מוציא את מה שהוא צריך ומנסים לנעול, מזיזים את האוטו קצת, שום דבר לא עוזר, טוב נעביר את הדברים לאוטו שלו והכי הרבה ניקח מסמכים מהאוטו ולא יגנבו אותו (רנו, איזה גנב מספיק מפגר כדי לגנוב צרפתיה ?), לוקחים את כל התיקים של כולם מתרחקים קצת אני מנסה לנעול שוב, בום האוטו ננעל, מה הולך פה לעזאזל.

כל האימון אני חושב על בשר (עוד מהדיון אתמול) נזכר שאני צריך להחזיר את אח שלי ממרכז הכרמל, יש שם דוכן\ חנות\ מסעדת נקניקיות שפרנקוס המליץ עליה, יאללה, מגיע, עוד שעה מהמשכורת של אתמול הולכת, מגיע הביתה כבר לא רעב אבל עייף ומלא בחול, נכנס להתקלח ולמיטה.

אנלוגי, 345 מילים (עכשיו קצת יותר) ו48 פסיקים, אני משתמש ביותר מידי פסיקים מה עושים ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

א. הפסיקים שלך סבבה.

ב. רנו עם בעיות חשמל? אתה בטח מדמיין.

ג. אתה מתאמן לצבא? תנחומי, יקרעו אותך מספיק בטירונות.

ד. אשכרה פעלת לפי עצת פרנקוס. תנחומי, שוב.

ה. איחלתי לחייל בהצלחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה למה לא נכנסתי עד היום לפורום דיטיילינג וספונג'ה,

בטוח היו תולים אותי שם.

אז מה, מיץ רימונים אתה אומר? צריך לנסות את זה

מתישהו.

Gn'f'R

• תוכן חדש...